سلام. دوست عزیز این گوشی لیست مخاطبا رو تا چند روز نگه میداره؟ میشه دربارش برام توضیح بدی
و
یه کم از ایراداش و مزیتاش برام بگی؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام. دوست عزیز این گوشی لیست مخاطبا رو تا چند روز نگه میداره؟ میشه دربارش برام توضیح بدی
و
یه کم از ایراداش و مزیتاش برام بگی؟
برای شما saeedm1727 عزیز
-----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز آقا سعید ...
در مورد لیست مخاطبا بگو دقیقا منظورت چیه ؟؟؟ contact یا log ؟؟؟
من موقع خریدش حسابی تحقیق کردم ... الانم 2هفته اس خریدم ..
مزایا :
تاچ فوق العاده ... صفحه نمایش بی نظیر ... سرعت بسیار بسیار عالی ... مرورگر نت خیلی تووووپ ... پشتیبانی بسیار خوبی که سامسونگ از نظر بازی و نرم افزار ارائه داده (با توجه به نوپا بودن بادا ) ... فقط کافیه یه بار باهاش shift بازی کنه ... کیفیت صداش تو مکالمه و همچنین آنتن دهیش خیلی عالیه ... سیستم عاملشم خیلی خوبه ... کار باهاش راحته و همه چیز در دسترسه .... کیفیت صداش فوق العادس (مخصوصا تو هندزفری) ولی بلندی صداش و حجم صداش در حد خوبه ... عالی نیست ... واژه ی "هنگ" اصلا براش تعریف نشده ... دیییگه ...
آها .... کیفیت فیلم برداریش اصلا یه چیزیه که نمیتونم توصیف کنم .. فقط باید ببینی ..
معایب
خب بادا هنوز نوپاس ... ولی من به یقین می گم آینده از آنه باداس ...
این که حافظه گوشی 2گیگه ... که البته به سادگی با یک رم حل میشه ...
نداشتن دکمه back ... (واسه من این بزرگترین عیبشه )
باور کن دیگه نمیتونم ازش عیب بگیرم ...
به نظر من به بعضی از این مشکلاتی که واسه بعضیا پیش اومده توجه نکن ... چون انصافا موردی بوده و اگه با گارانتی اصلی بگیری هیچ کذوم از این موارد پیش نمیاد ...
Last edited by goldlucky69; 31-08-2010 at 01:32.
منظورم log ... چند روز نگه میداره؟
پاک شود...
Last edited by SevenHaft; 31-08-2010 at 14:43.
سلام.
فايلهاي آفيسو ميشه با اين گوشي "ويرايش" کرد؟
متشکرم.
ویرایش نمیشه کرد. فقط نمایش آفیس داره ...
باید چهل تومن ناقابل بدی نرم افزارشو بخری خود گوشی فقط نمایش می ده
خیلی ممنون از توضیح کاملتون. بله منظورم log است. میخوام ببینم به طور نامحدود log رو نگه میداره؟
یه سوال دیگه( البته این سوالات رو برای این میکنم که این گوشی رو برای خواهرم بخرم ) صفحه نمایشش کوچیک نیست؟ آخه من دو تا گوشی دارم i8000 و i9000 .. میخوام ببنیم 3.3 اینچ خوبه؟ اذیت نمیکنه؟ برای فیلم دیدن خوبه؟ عکس دیدن......بازی......... ممنون![]()
واسه فیلم دیدن خوبه و ولی چون شما خیلیمایه داری و گوشی های خفن داریممکنه به شخصه خودت رو راضی نکنه ولی خانوم ها راضی میشن
![]()
سلام به همگی !
یه مشکلی پیدا کردم.....توی قسمت مکالمه توی پیغام ها.....بعد از یه مدت ارسالی هام پاک میشه....میخواستم ببینم برای همه همینطوره؟ یا تنظیمات خاصی داره ؟
سپاس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)