تو اینو بگی دیگه معلومه کلا مشکل به وجود اومده.نمیدونم چرا 2 ساعت هست سایت باز نمیشهچرا سایت باز نمیشه ؟
راستی اگه تونستی آپشن فایل چلسیو امشب بذار.راستی چه زود چلسی گل خوردامیدوارم اینتر ببازه
تو اینو بگی دیگه معلومه کلا مشکل به وجود اومده.نمیدونم چرا 2 ساعت هست سایت باز نمیشهچرا سایت باز نمیشه ؟
راستی اگه تونستی آپشن فایل چلسیو امشب بذار.راستی چه زود چلسی گل خوردامیدوارم اینتر ببازه
وحید جان شرمنده اخلاق ورزشیت این موردو دیگه باهات موافق نیستم اینتر امشب میبره خوبم میبره . یک دفه سرعت سایت چقدر بالا رفت چقدر سریع صفحات باز میشه .
الان هم محمد دیده میشه و هم عادل با عرض سلام خدمت دو تاییتون خواهشا تکلیفتونو با تیمها مشخص کنید الان کل بچه ها منتظر شما دو نفر هستن .
Last edited by 4039; 24-02-2010 at 23:29.
سلام علی جان همین الان من نظر همه بچه ها رو الان میبینم و همین امشب تکلیف این بحثو مشخص میکنیم به امید خدا .
سلام.دو ساعت داشتم میومدم توی پی سی ورلد.سه ساعت هم داشتم صفحات قبل رو میخوندم.
اینجوری که شما حساب میکنید هر تیمی من برمیدارم قبلا رزرو شده بوده که.تکلیف چیه الان؟من دیشب منتظر عادل بودم نیومده بود ...
الان 5 نفر توی تاپیک هستن نظر نهاییتونو در مورد نقل و انتقالات بگید فقط این مساله رو هم در نظر بگیرید که این کار چند روزی وقت گیره .
سلام حسین جان من رئالو می خوام
اگه رئالو به من ندید به بابام میگم بیاد دعواتون کنههههه ههههههها![]()
شدیم 6 نفر.حسین جان.تکلیف من چیه؟من حتی سیو رو هم آماده کرده ام برای ترکیب.
سلام به همه
حسين من فقط همون كرك را نصب كنم كافي ديگه؟
اگه هر دوتاییتون روی رئال اصرار دارین مجبوریم قرعه کشی کنیم . راستی وحید میخواست یک تیم ضعیف تر برداره اما میگه فقط باید چند واحد از تیمم کم کنید اینکار رو بکنیم و بارسلون رو یکیتیون برداره ؟
سلام مسعود جان همون کرک لیگ قبلو فعلا نصب کن تا ببینیم چی پیش میاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)