تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 447 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزيز سلام
    موقع خريد مودم وايرلس يه سري فاكتورهايي هست كه بايد در نظر بگيري
    اوليش پشتيباني از پروتكل 802.11n هستش.اگر به قيمتها توجه كني مي بيني كه قيمت مودمي كه اين پروتكل رو پشتيباني مي كنه ( يا به قولي سري n هستش) گرونتر از سري g هستش.چون پروتكل N جديدتر از سري G هستش و تا سرعت 300M رو ساپورت مي كنه ولي مودمهاي سري G نهايتاً سرعت 54M را ساپورت مي كنند. مودمهاي سري N به دو دسته تقسيم ميشند: تك آنتن ( سرعت 150M ) و دو آنتن ( سرعت 300N ) .قيمت مودمهاي سري n تك آنتن حدود 60-65 هزار تومن و دو آنتن هم تقريباً 80 هزار تومن هستش.
    دوم تك آنتن يا دو آنتن بودن اون هستش.
    سوم قدرت ارسال سيگنال هستش.
    چهارم ......
    اميدوارم چيزايي كه گفتم بدردت بخوره.
    اگر سوالي داشتي به اين آدرس ايميل بزن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از prottl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammad06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

آقا من الان رفتم تو تنظیمات مودمم (TD-W8961ND سری جدید)،
    داخلش خبری از وی پی. یا pptp یا l2tp نیست.
    دیگه مطمئن شدم که وی پی. رو ساپورت نمیکنه!!
    حالا جدا از بحث چیز پی انش،کارکردش چطوره؟
    ازش راضی هستی؟
    وایرلسش چطوره(بردش)؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حالا جدا از بحث چیز پی انش،کارکردش چطوره؟
    ازش راضی هستی؟
    وایرلسش چطوره(بردش)؟
    سلام دوست گرامی
    سرعت دانلودم در حالت وایرلس، بین 2 تا 200 کیلوبایت متغیره. از بعضی سایتها سریعتر دانلود میکنه و از بعضی ها کندتر (که نمیدونم طبیعیه یا نه!!). در کل هم سرعت دانلود خیلی متغیره؛ هی بالا پایین میشه، بیشتر حول و حوش 30 کیلوبایت
    در مورد راضی بودن هم اگه این نوسانات سرعت و بعضی اوقات کاهش سرعت تقصیر مخابرات باشه نه مودم، ازش راضی ام. البته ساپورت نکردن وی پی. همچین یخورده بده!
    در مرد بردش هم راستشو بخواین هنوز لپ تاپمو از اتاقم بیرون نبردم که تستش کنم!!!
    Last edited by ea2021; 03-07-2012 at 00:27.

5. این کاربر از ea2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pouya86kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست گرامی
    سرعت دانلودم در حالت وایرلس، بین 2 تا 200 کیلوبایت متغیره. از بعضی سایتها سریعتر دانلود میکنه و از بعضی ها کندتر (که نمیدونم طبیعیه یا نه!!). در کل هم سرعت دانلود خیلی متغیره؛ هی بالا پایین میشه، بیشتر حول و حوش 30 کیلوبایت
    در مورد راضی بودن هم اگه این نوسانات سرعت و بعضی اوقات کاهش سرعت تقصیر مخابرات باشه نه مودم، ازش راضی ام. البته ساپورت نکردن وی پی. همچین یخورده بده!
    در مرد بردش هم راستشو بخواین هنوز لپ تاپمو از اتاقم بیرون نبردم که تستش کنم!!!
    احتمال خیلی زیاد کمو زیاد شدن سرعت از سرویس دهنده ای اینترنتت هستش
    شما برنامه ای inssider رو بگیر و باهاش یه سرچ شبکه های وایرلس بده، ببین اگه تو چنلی که شما داری استفاده میکنی، شبکه ای دیگه ای هم هست، کانال شبکه خودتونو عوض کنید، این خیلی تو شبکه های وایرلس مهمه!

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شما برنامه ای inssider رو بگیر و باهاش یه سرچ شبکه های وایرلس بده، ببین اگه تو چنلی که شما داری استفاده میکنی، شبکه ای دیگه ای هم هست، کانال شبکه خودتونو عوض کنید، این خیلی تو شبکه های وایرلس مهمه!

در طول روز یه مودم 8951 طبقه ی پایین خونمون روشنه که سیگنالشو صد در صد می گیرم (مثل سیگنال خودم)؛ و در طول شب خاموشه. اما این نوسانات در طول روز و شب ادامه داره.
    1- دوستانی که از مخابرات اینترنت دارن، سرعتشون چطوریه؟ موقع دانلود کم و زیاد میشه یا تقریبا حول و حوش یه عدد ثابته؟
    2- و اگه کسی 256 مخابرات داره سرعت دانلودش تقریبا باید چند باشه؟
    3- برنامه ای که گفتین فقط شبکه های وایرلسو پیدا میکنه و نشون میده؟ یا کار دیگه ای هم میکنه؟
    4- طریقه ی تغییر channel رو میفرمایید؟
    5- آیا با تغییر channel مشکلی در اتصال ما به سرویس دهنده (در مورد من مخابرات) پیش نمیاد؟ یا اونا هم باید چیزی رو تغییر بدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    الان ديگه همه مودمها ساخت كشور چين شدند حتي linksys . بنظر من چيزي كه در مورد مودم ADSL مهمه CHIPSET امن هستش.در ضمن مودم ADSL سيستم پيچيده اي هم نداره كه بخواين خيلي بابتش پول بدين.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehghani1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

دوست عزیز با توجه به فرمایشات شما، به نظرم دنبال دستگاهی باش که قابلیت WDS داشته باشه، اینجوری شما ۲تا دستگاه داری که دستگاه دوم نقش ریپیتر داره، اینجوری نه تنها یه شبکه ای یکپارچه داری، دچار افت سیگنال هم نمیشی!

آقا من دو تا مودم می زرم اصلا که مشکل برد هم حل بشه ... حالا اگه می شه یک مودم سری n دوال باند که usb هم داشته باشه و.... پی ان هم بشه ست کرد و ترجیحا anti ddos هم داشته باشه میشه معرفی کنین .....

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام.
    دوستان بحثهای خارج از دادن مشاوره، رو در این تاپیک مطرح نکنید.
    مشکلات، راهنمایی نصب و کانفیگ و .. در بخش مورد نظر خودش باید طرح بشه.
    مسائل مربوط به مشخصات مودم هم بهتره که در خلال مشاوره دادن گفته بشه.

با تشکر.

11. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام
    یه مودم وایرلس میخام بگیرم
    الان یه دو سه صفحه ای خوندم اما متوجه نشدم این جریان وی پی چیه؟
    یعنی نمیشه از وی پی یا سا کس استفاده کرد؟

یه مودم میخام حول و حوش 60 تومن.
    d link 2600 u چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سوالمو به تاپیک پایینی منتقل کردم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوستان
    من اخیرا یک مودم 8961 سری جدید خریدم و دیروز تازه شروع به استفاده ازش کردم.
    سرعت دانلودم در حالت وایرلس، بین 2 تا 200 کیلوبایت متغیره. از بعضی سایتها سریعتر دانلود میکنه و از بعضی ها خیلی کندتر (که نمیدونم طبیعیه یا نه!!). در کل هم سرعت دانلود خیلی متغیره؛ هی بالا پایین میشه، بیشتر حول و حوش 20-30 کیلوبایت

در طول روز یه مودم 8951 طبقه ی پایین خونمون روشنه که سیگنالشو صد در صد می گیرم (مثل سیگنال خودم)؛ و در طول شب خاموشه. اما این نوسانات در طول روز و شب ادامه داره.
    1- دوستانی که از مخابرات اینترنت دارن، سرعتشون چطوریه؟ موقع دانلود کم و زیاد میشه یا تقریبا حول و حوش یه عدد ثابته؟
    2- و اگه کسی ADSL 256 مخابرات داره سرعت دانلودش تقریبا باید چند باشه؟
    3- برنامه ای که گفتین فقط شبکه های وایرلسو پیدا میکنه و نشون میده؟ یا کار دیگه ای هم میکنه؟
    4- طریقه ی تغییر channel رو میفرمایید؟
    5- آیا با تغییر channel مشکلی در اتصال ما به سرویس دهنده (در مورد من مخابرات) پیش نمیاد؟ یا اونا هم باید چیزی رو تغییر بدن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •