دوست عزیز جناب hamijoon یه لطفی میکنی چندتا تست از speedtest.net بگیرید و هم اینجا قرار بدید
اینم از تست سرویس خودم سرویسمم 1 مگه
![]()
دوست عزیز جناب hamijoon یه لطفی میکنی چندتا تست از speedtest.net بگیرید و هم اینجا قرار بدید
اینم از تست سرویس خودم سرویسمم 1 مگه
![]()
512 ...
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
البته به شما حق ميدم با داشتن سرويس 1 مگ و اين تست معلومه كه يه جايه كار ميلنگه .
بايد بپرسم ببينم قضيه چيه![]()
Last edited by hamijoon; 11-10-2010 at 17:13.
سلام
البته بیشتر دوستان این نکته را میدانند ولی اگر میخواهید در تست از SpeedTest نتیجه بهتری بگیرید از سرور های اروپایی مثل کشور روسیه تست بگیرید چون اکثر سرور ها تو کشور های اروپایی قرار دارند و اگر از اون سرور ها تست بگیرید نتیجش خیلی بهتره البته به نظرم آدم تا خودش دانلود نکنه چیزی مشخض نمیشه .
شما هم از سرور باکو تست گرفتید خیلی به واقعیت شبیه نیست ولی تست هایی که از سرور های دیگه بوده نتیجش بیشتر به واقعیت میخوره .
Last edited by Mr.Pooya; 11-10-2010 at 18:02.
سلام
اگه خواستین از نمایندگی بگیرین به هیچ عنوان سراغ خدمات اول (1868) نرین چون در عرض سه سوت پول رو از شما میگیره ( گوشی رو نزاشته پیک دم دره!) ولی دیگه پول رو بریزه به حساب مبین نت با خداست.
به من گفتن 72 ساعته اکانت اصلی ـت فعال میشه ولی الآن 5 روزه هیچ کاری نکردن تازه مشخصاتم رفته تو سایت ولی زنگ میزنم مبین نت میگه هنوز نمایندگی پول به حساب ما واریز نکرده.
به خودشون هم زنگ میزنم هیچکس پاسخگو نیست.![]()
سلام...
این TX POWER هرچه منفی تر باشه بهتره یا بیشتر باشه؟
کدامیک از پارامترها مثل -CINR- RSSIیا بقیه روی پینگ تاثیر دارند؟
ميشه بدونم به واقعيت شبيه نيست يعني چي؟؟
سلام
منظورم این بود که چون سرور ها اکثراً تو کشور های اروپایی هستند اگه از اون سرور ها تست بگیرید نتیجه بهتری حاصل میشه چون مثلاً شما داری یک فایل دانلود میکنی با IDM سرعت دانلود 150 سرور اون هاست که داری فایل ازش دانلود میکنی تو روسیه است بعد شما گه بیای از روسیه تست بگیری سرعت دانلودت 150 میشه تو تست ولی از باکو بدلیل اینکه تو نت ممکنه زیاد باهاش سر و کار نداشته باشید سرعت شما پایین تر .
البته شاید " به واقعیت شبیه نیست " زیاد صحیح نباشه چون از سرور باکو دانلود همون قدره ولی چون بیشتر از دانلود سنتر ها تو اروپا هستند و سرعت بالاتره وقتی از باکو تست میگیرید و سرعت میاد پایین فکر میکنید سرعت اینترنت اومده پایین در صورتی که اینطوری نیست .
نمیدونم منظورم را متوجه شدید یا نه ؟؟
مرسي از اين پاسخ كامل ...
من خودمم به اين نتيجه رسيده بودم كه از سرورهاي اروپايي تست بهتري گرفته ميشه و پينگ هم پايينتره . اما دليلشو نميدونستم.
ممنونم ازتون![]()
دوست عزیز چندتا پست قبل تستی که با باکو گرفته بودم هست پینگم 130تا 135 بود بصورت ثابت و با منچستر هم 190![]()
Last edited by reza-ps3; 11-10-2010 at 22:18.
یک توصیه به همه! دلیلش خیلی پیچیدس و فقط قبول کنید ضرر نمی کنید.
آقا هر موقع افت سرعت داشتین ، سرعت نوسان داشت و یا پینگتون بالا بود .
کاری به تنظیمات داخل configuration مودم نداشته باشید که مثلا rssi 54 هست پس خوبه و از ان جور حرفا.. تنها چیزی که مهمه کمترین نوسان در فرکانس و rssi هست. این ها در کنار UL_FEC و DL_FEC از نوع QAM که ضریبهاش هرچی بیشتر باشه بهترم هست. بهترین شرایط با کمترین افت سرعتی را ایجاد می کند. CINR از نوع دسی بل هم نباید نوسان بیشتر از مقدار 2 را داشته باشد. حالا این زیاد مهم نیست . همون بالایی هارو اوکی کنید تمومه.
توصیه من جابجا کردن ، چرخاندن و ایجاد تغییر در محل قرار گیری مودمه چون بعضی مواقع ممکنه به یک BTS با پهنای باند QAM64 وصل بشین که دیگه 1000 تا یوزرم همزمان بهش وصل بشن افت سرعت نخواهید داشت.
لازم دونستم این نکات رو بهتون بگم و بدونید کسی بغیر از خودتون بفکر شما نخواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)