تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 1049 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه baharshiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چند متره مساحتش ؟
    RS30 یا Philips ؟
    90 متر وقتی کسی خونه نیست تا نصف هم نمیتونی زیادش کنی اما وقتی 30 تا مهمون داری قضیه فرق داره
    rs30 چون علاوه بر کیفیت از دیزاینش هم خوشم میاد
    یه مشکلی که م دارم اینه که هم میخوام به عنوان سینما و هم موزیک ازش استفاده کنم.

میدونم که نباید توقع زیادی از یه سینما واسه موزیک داشت ولی اگه یه مقدار صدای بلندتر داشت خیلی خوب میشد
    Last edited by baharshiraz; 12-06-2010 at 15:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

90 متر وقتی کسی خونه نیست تا نصف هم نمیتونی زیادش کنی اما وقتی 30 تا مهمون داری قضیه فرق داره
    rs30 چون علاوه بر کیفیت از دیزاینش هم خوشم میاد
    یه مشکلی که م دارم اینه که هم میخوام به عنوان سینما و هم موزیک ازش استفاده کنم.

میدونم که نباید توقع زیادی از یه سینما واسه موزیک داشت ولی اگه یه مقدار صدای بلندتر داشت خیلی خوب میشد
    آره به نظرم همون قدری که داره واقعاً در توان خودشه و کافیه.
    من فکر کنم برای شما RS 30 کاملاً مناسب باشه چون خود Pioneer به عنوان Powerful Music Component System ازش یاد کرده ! در عین حال برای سینما هم که نیازی به توضیح نداره.
    به هر حال امیدوارم به اون صدای مطلوبتون برسید.

Thanks 4 your reply

3. 4 کاربر از Nokia_My_Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه FZDY1350's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تشکر تشکر !
    ممنون که به نکات بسیار ریزی اشاره کردید .
    به نظرتون RS 30 صداش خیلی با RS 70 فرق می کنه ؟
    اولا خواهش میکنم قابلی نداشت
    ثانیا سری rs پایونیر از تفکیک صدای عالی و قدرت زیاد برخوردارند و شنونده میتونه برای ولومهای پائین تا خیلی بالا از کبفبت عالی صدا لذت زیاد ببره . ولی در مورد تفاوت بین 30 و 70 باید بگم که قدرت خروجی ----- هر دو مدل کاملا یکسانه ولی از نظر اسپیکر با هم خیلی تفاوت دارند . اسپیکرهای مدل rs30 فاقد 2 سری بلند گو هستند و در واقع یک ردیف آن نقش دکور را دارند به همین دلیل در ولومهای بالا تفکیک پذیری صدا نسبت به سری 50 و 70 کمتر شده است ولی به نظر من با قیمتی که سری rs30 داره هنوز میتونه انتخاب برتر باشه
    مرسی از توجهتون

5. 4 کاربر از FZDY1350 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید.به نظر شما اگر با pioneer-rs70 یه دستگاه wd hd player به جای پلیر خود rs70 بگیرم بهتر نیست؟هم اینکه همه فرمتها رو پخش میکنه (حتی mkv) هم اینکه با خروجی hdmi و کامپوزیت داره.هم اینکه usb میخوره.فکر کنم بشه هارد اکسترنال هم بهش وصل کرد.به نظر شما اگر این دستگاه رو با یه پلاسمای pioneer یا lcd فول اچ دی فیلیپس همراه یه سیستم rs70 ست کنم خوبه؟

پیشاپیش تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دیدم بحث سری های RS پایونیر هست و تعریف هایی زیادی هم اینجا از اونا میشه که خوب از دید خریداران هست (و با ریویوهایی که متخصصین میگذارن تفاوت داره)، خواستم همونطوری که تعدادی از دوستان پیشتر اشاره فرمودن، یادآوری کنم این سری ها عرضه جهانی ندارن که خوب خود این نشون از این داره که پایونیر هنگام تولید اینا بسیاری از استانداردهای خودش برای محصول جهانی رو دانسته نقض کرده.

فکر کنم وقت اون شده تا دوستانی که در این امر تخصص بیشتری دارن به جایگزینی سیستم هایی برای این مدل ها بپردازند تا تمامی کسانی که به این تاپیک میان درگیر جو تمجیدات بی پایان این سری از محصولات پایونیر نشده و با همون بودجه یا اندکی بالاتر محصولی با کیفیت جهانی بهشون پیشنهاد بشه، چیزی که جز از این فروم انتظار نمیره...

سبز باشید
    Last edited by yaghini; 12-06-2010 at 22:45.

8. 2 کاربر از yaghini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.... این دونا مدل Fz900و DZ810 مهمترین تفاوتی که دارن چیه ؟
    (یا بهتره بگم FZ900 که حدود 625 تومنه چه مزایا و برتری هایی نسبت به DZ810 داره که 475 تومنه و این 150 تومن ارزش و اینقدر تفاوت و کارایی داره که این پولو بیشتر بدی)

ممنون که پاسخ میدین .

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیدم بحث سری های RS پایونیر هست و تعریف هایی زیادی هم اینجا از اونا میشه که خوب از دید خریداران هست (و با ریویوهایی که متخصصین میگذارن تفاوت داره)، خواستم همونطوری که تعدادی از دوستان پیشتر اشاره فرمودن، یادآوری کنم این سری ها عرضه جهانی ندارن که خوب خود این نشون از این داره که پایونیر هنگام تولید اینا بسیاری از استانداردهای خودش برای محصول جهانی رو دانسته نقض کرده.

فکر کنم وقت اون شده تا دوستانی که در این امر تخصص بیشتری دارن به جایگزینی سیستم هایی برای این مدل ها بپردازند تا تمامی کسانی که به این تاپیک میان درگیر جو تمجیدات بی پایان این سری از محصولات پایونیر نشده و با همون بودجه یا اندکی بالاتر محصولی با کیفیت جهانی بهشون پیشنهاد بشه، چیزی که جز از این فروم انتظار نمیره...

سبز باشید
    درسته سری RS پایونیر برای بازار آسیا طراحی شده ولی دلیلی بر کیفیت پایین و عدم رعایت مسائل فنی نیست. دوستانی که این سری رو خریدن تقریباً همشون راضیند و ندیدم کسی به غیر از طراحیش مشکل بزرگی باهاش داشته باشه مسائل مربوط به طراحی هم که جای گله ای نداره چون هر کسی می ره بخره میبینه بعد می خره.
    کسایی که نمی خوان پول یه سیستم حرفه ای رو بدن و این سینما خانگی های موجود توی بازار هم راضیشون نمیکنه به غیر از سری RS پایونیر و Muteki سونی انتخاب دیگه ای ندارند که متأسفانه سونی برای بازار ایران مدل های 7500 و 8500 رو وارد نکرده و فقط به 5500 اکتفا کرده که خوب امکانات آمپش در حد آمپ RS30 است و با آمپ RS70 قابل مقایسه نیست.
    لازمه یادآوری کنم که پایونیر و یا سونی در تولید یه محصول تجاری خیلی از استانداردهاشون رو رعایت نمیکنند و رعایت کامل استاندارد ها در مدل های Reference انجام میشه که قیمتشون معمولاً چند برابر بالاتر از مدل های تجاری همین شرکت هاست.
    (توی پایونیر محصولات Reference معمولاً با نام مدل های سری Elite و توی سونی تحت مدل های سری ES عرضه میشن)

11. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

.... این دونا مدل Fz900و DZ810 مهمترین تفاوتی که دارن چیه ؟
    (یا بهتره بگم FZ900 که حدود 625 تومنه چه مزایا و برتری هایی نسبت به DZ810 داره که 475 تومنه و این 150 تومن ارزش و اینقدر تفاوت و کارایی داره که این پولو بیشتر بدی)

ممنون که پاسخ میدین .
    من فرق بزرگی توی این دوتا مدل ندیدم.مدل 810 هم مثل اینکه جدید اومده و امکاناتش با مدل 790 یکیه و در واقع جایگزین 790 شده.
    فکر کنم بزرگترین تفاوت این دو بر می گرده به طراحی و تفکیک صدا وگرنه توی بقیه موارد مثل اینکه یکی هستند.
    من سایت درست حسابی هم برای مقایسه این دوتا پیدا نکردم.متاسفانه صدای 810 رو هم نشنیدم که نظر بدم ولی fz900 صدای خوبی داره.

13. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سبز باشید
    توی این رنج قیمت سری های rs فوق العادست.اگه کسی بخواد از این مدل ها یه پله بره بالاتر باید حداقل 500 تومن به بودجش اضافه کنه که هر کسی همچین هزینه ای نمی کنه.
    اگر توجه داشته باشید اکثر دوستان دنبال قدرت خروجی هستند که اگه توجه داشته باشید شرکت پایونیر به گفته خودش این ست سیستم رو یعنی سری های rs رو برای مهمونی طراحی کرده به همین علت هم کمی صدای شلوغی داره.اگر هم این سیستم برای اروپا طراحی نشده به نظر من یه دلیل داره و اونم اینه که صنعت اسپیکر و صدای اروپا از کشوری مثل ژاپن و آسیا خیلی پیشرفته تر شده به صورتی که الان اسپیکرهای اروپایی خیلی بهتر و زیباتر از اسپیکرهایی که توی ژاپن و یا کلا آسیا تولید میشه هستند .و به نظر میاد این ست اگر به اروپا فرستاده میشد با شکست مواجه می شد.

15. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض چرا پایونیر بخریم؟

درود،
    بعد از خواندن بیش تر از 50 صفحه از نظرات دوستان درباره سیستم های صوتی و به خصوص سینمای خانگی منم که عضو این سایت نبودم مجبور شدم عضو بشم.

اما چیزی که می خوام بگم اینه همانطور که اکثرن هم اشاره کردن سینمای خانگی سری RS یا همون todoroki از بهترین سیستم های موجود تو بازار ایرانه اما باعث تعجب که بعضی از دوستان گفتن که این سیستم فقط تو آسیا عرضه می شه!!!
    اولا باید بگم که ----- یا به قول خودمون آمپلی (فقط و فقط یکی از کارهاش تقویت صداست) این مدل در ایالات متحده و خیلی جاهای دیگه عرضه می شه که قیمتی بین 190 تا 380 دلار داره همچنین پلیر این سیستم dv420 یکی از بهترین پلیرها تو این رنجه قیمته (90 دلار) . تا اینجا پلیر و ساند ----- این سیستم جز آپشن های فروش سیستم های صوتی پایونیر هست که در تمام دنیا هم به فروش می رسه اما شاید بپرسید todoroki از کجا پیدا شده؟ اینم خیلی ساده هست سایت تولیدی پایونیر تو سنگاپور این ست بلندگوها را طراحی و در کارخانه پایونیر در چین جمع شده و...

اما چرا بهتره که پایونیر سری RS بخریم؟
    خیلی از دوستان که صدای سری RS را شنیدن از اینکه صدای بم قوی و البته نرمی داره احساس رضایت کردن و این تنها به این خاطره که ساب ووفر این دستگاه اولا به صورت اکتیو است و دوم اینکه قابلیت بخش صدای بم در فرکانس 27 هرتز را داراست ((قابل توجه اینکه گوش انسان حداکثر قادر به شنیدن صدا بم در محدوده 24 هرتز است و اگه صدای بم زیر این محدوده بره دیگه گوش انسان اونو نمی شنوه اما لرزش ایجاد شده توسط امواج قوی را احساس خواهد کرد))

اگه بخواهم دلایل برتری سیستم های سری rs رو بگم باید در موردش چند صفحه بنویسم اما در کل با اطمینان 100 درصد میگم که این سیستم از خیلی از دستگاه های هم قیمتی مثل سونی، شارپو ... بهتره (البته فیلیپس هم می تونه پابه پای پایونیر پیش بره)

اما در مورد مارک های مثل ال جی ، سامسونگ و ... باید بگم پول دادن برای این برندها دور ریختن سرمایه هست و اینا فقط شبه سیستم های صوتی حرفه ای هستن که بزک شدن و با قیمت پایین دل مشتری را بدست می آورند اما همیشه تکنولوژی دست چندم کمپانی های بزرگ استفاده می کنند.

من خودم صدای سیستم سری RS پایونیر را چند بار بیشتر نشنیدم خوشحال می شم اگه دوستان تجربه ای در این باره دارند به دیگر اعضا منتقل کنند...

17. 5 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •