نه محمد جان .. من هنوز نميدونم چجوري بگم فلان تگ هايي كه نزديك HUD هستن رو جذب كن ...
سلام
من 3-2 تا راه تو ذهنم هست، از جمله همین راهی که سعی داری استفاده کنی. ولی یکیش هم ساده تره و هم کاراییش بالاتر از بقیس.
خودم هم جا شما بودم از این راه استفاده می کردم:
یه کلاس جدید برا اسلحت ایجاد کن. می تونی از UTWeapon ارث بگیری. حالا تو این کلاس می تونی برا کلیک راست کد نویسی کنی. برای این کار یه تابع StartAltFire بنویس. حالا دیگه می مونه کد داخل این تابع.
حداقل متغیر های زیر رو نیاز داری:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چنتا دستور اول هم باید یه همچین چیزایی باشه:
کد:
تا الان کاری که کردی، با یه Trace ساده چک کردی که چه اسلحه موقع کلیک راست به سمت چه Actor ی نشونه رفته. دیگه از این لحظس که می تونی با چنتا If بقیه ی کار رو مدیریت کنی. مثلا چک کنی سایزش چقدره یا جرمش یا هرچیز دیگه. مثلا با If زیر چک می کنی که آیا اون کامپوننت می تونه یه KActor باشه یا نه:
کد:
خب حالا اگه نبود میای بیرون، اگه بود بقیه ی If ها رو روش اعمال می کنی. کلا برای نوشتنش از کلاس UTWeap_Physicsgun کمک بگیر.
اگه بخوای یه افکت خاص یا هر چیز دیگه موقع کشش ایجاد کنی، به تابع StopAltFire هم نیاز داری. این مال وقتیه که کلیک راست رها میشه.
با این روش حتی می تونی یه Skeletal Mesh رو بکشی به سمت اسلحه. همون طور که دیدی این شاید ساده ترین روش باشه، حالا چرا کاراییش از بقیه بالاتره، چون تنها روشیه که نیاز به هیچ سرچ یا For Each نداره..gif)
برای جرم و سایز هم می تونی از Property های خود KActor استفاده کنی. با این همه اگه باهاش مشکل داشتی می تونی خودت پیادشون کنی.
امیدوارم جوابتو گرفته باشی.
فعلا بای.