از کجا پیدا کنم اینوSDK runtimeرو نصب کن مشکلت حل میشه (برا اجرا اونو لازم داره)
راهنمایی می فرمایید
از کجا پیدا کنم اینوSDK runtimeرو نصب کن مشکلت حل میشه (برا اجرا اونو لازم داره)
راهنمایی می فرمایید
تو پستهای قبلی، لینک orientation و SDK runtime رو با هم گذاشته بودم الان یادم نیست که تو کدوم صفحهست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sageet; 01-10-2010 at 01:29.
سلام
کانکشن گوشی درسته یعنی راحت به نت وصل میشه
زمان هم درسته ولی توی Windows Update ارور میده که Connection to the update server was unsuccessfull
check your connection and system date!!
لطفا راهنمایی کنید!
همچنان منتظر یاری سبزتام هستیم.
یعنی اینجا کسی فارسی ساز رو گوشیش نداره![]()
Last edited by a_ostad; 01-10-2010 at 12:46.
برا فارسی راه ریجستری رو برو بعد اس ام اس هارو تو میل بیار درسته. اگه هم نمیخوای که اس ام اس رو باز کن روش قلم نگه دار بعد گزینه select all رو بزن
من اشتباه کرده بودم و یه نرم افزار رو نصب نکرده بودم که با نصب تمامی نرم افزارها
الان G-Sensor بسیار خوب عمل می کنه
ممنون
قبلا بدون انجام این کارا اسمسا بدون هیچ مشکلی میومدن منتهی یادم رفته چی نصب می کردم که الانم همونا رو نصب کنم
یکی از دوستام یه B7300 خریده . تازه دادن گارانتیش براشون فارسی کرد گوشی رو . یعنی میشه اس ا م اس فارسی داد .
2 روز اول باهاش تو اس ام اس فارسی مشکلی نداشت . تا اینکه دیروز که میخواد اس ام اس بده وقتی اس ام اسها میرسه ( به هر گوشیی ) به صورت علامت سوال میرسه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به خودم هم اس ام اس داد که علامت سوال بودن حروف !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی وقتی خودش اس ام اس فارسی دریافت میکنه مشکلی نداره . فقط تو ارسال مشکل هست .
مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟ چه جوری میشه درستش کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دمتون گرم یکی جواب بده .
ببخشین من مهمون دارم باید برم دیگه اشتباه املاییو ...
شما برو تو تنظیمات تیک لاک دیوایسو بردار اونوقت با زدن دکمه لاک صفحه روشن میشه و لاکم نمیشه گوشیت
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
فارسی سازی که نصبیده رو پاک کن یه جدید نصب کن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)