تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 323 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

یک سوالی پرسیدین که چند وقتیه تو صدو خورده ای صفحه روشون داریم بحث می کنیم یک شبه میخوای همشو یادبگیری ناقلا

صفحه ال سی دیش زیر نور آفتاب مث سایر گوشی ها خونده نمیشه پس عیب خاصی نیست چون اکثریت اینطوره
    دوربینش آنقدر قدر نیست از گشادگی دهانه لنز میشه فهمید. گرچه گشادگی دهان لنز نسبت به 5800 برتره و 2.8 به 5.2 هستش ولی زیاد با حال نیست (در مقایسه با ابرقتدرتهای 5 مگاپیکسلی می گما وگرنه دوربینش آنقدر هم بد نیست). نوشته بودند که دوربین ان97 کمی بهتره ولی من میگم همان خاکه که هستش فرقی ندارند.. اسمارت فون و دوربین کنار هم جور نمی شند مگر در ان8
    کاور پشتش یه اپسیلون لقه
    خدا عمرتون بده.

پس يعني واقعا کل عيبهاش همينان؟ عيبي تو کار کردن باهاش نداره؟ هنگي، صفحه سياه شدني، اروري، هيچي؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خدا عمرتون بده.

پس يعني واقعا کل عيبهاش همينان؟ عيبي تو کار کردن باهاش نداره؟ هنگي، صفحه سياه شدني، اروري، هيچي؟

این مواردی که اشاره کردید اصلا و ابدا. من در نهایت لذت دارم ازش استفاده می کنم

3. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دیر کانکت شدن GPS به ماهواره های موقعیت یابی

دیر کانکت شدن GPS می تواند علل مختلفی داشته باشد که یکی از مهمترین آنها فضای اطلاعاتی همراه با سیگنالهای اضافی است که اجازه دریافت مناسب امواج ماهواره ای را به چیپ ست داخل گوشی نمی دهد. این در حالی است که بر اساس قاعده از GPS گوشی باید در فضای باز استفاده کرده و از طرفی گوشی باید زاویه ای 45 درجه با آسمان بسازد. در صورتی که این موارد رعایت شده باشد مشکل پیش آمده می تواند بدلیل بدی آب و هوا نیز اتفاق بیفتد.

راه حل:
    برای خلاصی از این مشکل ابتدا بایدشرایط استفاده درست را رعایت کنیم. این درحالی است که با توجه به استفاده از ویژگی A-GPS میتوان به راحتی به ماهواره های موقعیت یاب متصل شد. برای فعال ساختن این قابلیت در قسمت Positioning Server گوشی آدرس supl.nokia.com را به آدرس
    h-slp.mnc015.mcc234.pub.3gppnetwork.org تغییر داده و پس از ذخیره؛ گوشی را خاموش و روشن کرد.بعد از این مرحله بار دیگر سرور موقعیت یاب را به همان آدرس ابتدایی تغییر می دهیم و بدون شک این بار اتصال گوشی به ماهواره های موقعیت یاب در صورت رعایت اصول اولیه به سرعت انجام خواهد شد. اما روش دیگر که اتصال سه تا پنج دقیقه های GPS را به زیر پنج ثانیه تقلیل می دهد استفاده از GPRS سیمکارت است که با استفاده از قابلیت A-GPS و نیز به کمک نزدیکترین BTS مخابراتی آدرس تقریبی کاربر را مشخص کرده و بلافاصله به ماهواره های موقعیت یاب متصل می شود.

--------------------------------------------------------------------------------
    دیگه این آخرشه. به دوستانی هم که نمی دونن خبر بدین. خسته شدم از تایپ کردن. تشکر خشک و خالی جای دوری می ره.
    Last edited by Help118; 15-07-2010 at 03:06.

5. 3 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

کسی نبود از دوستان که بهم بگه تا حالا صدای اون خانم رو شنیدند تو جی پی اس؟ البته اون خانمه واسه مسیرهای رانندگی تعریف شدس نه واسه پیاده روی
    Last edited by Help118; 15-07-2010 at 03:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه absorb3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان

میشه این گوشیو با وایرلسش مستقیم آپدیت کرد یا حتما باید با واسطه کامپیوتر وصل بشه به اینترنت ؟

کسی از ورژنهای 8 و 32 گیگش خبری داره ؟منظورم قیمتشه؟

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

این مواردی که اشاره کردید اصلا و ابدا. من در نهایت لذت دارم ازش استفاده می کنم
    خب خدا رو شکر.

فقط يه چيزي: اينکه ميگن بالاي 200 کيلوبايت نميشه جاوا روش ريخت راسته؟ و اينکه آيا GPS تهران رو داره يا نه.

بسيار متشکرم.

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

با وایرلس میشه آپدیت کرد من اول اونطوری آپدیت کردم اما یه مشکلی داشتم که حل نشد مجبور شدم با کابل آپ کنم
    با وایرلس 3-4 مگ بود و با کامپیوتر 140 مگ
    ورژن 8 و 32 هم وارد ایران نشدن ورژن 8 که کلا نیومده

10. این کاربر از brave_ie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

خب خدا رو شکر.

فقط يه چيزي: اينکه ميگن بالاي 200 کيلوبايت نميشه جاوا روش ريخت راسته؟ و اينکه آيا GPS تهران رو داره يا نه.

بسيار متشکرم.
    نمودونم.
    بله نوکیا توی gps حرف اول رو میزنه.

12. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه absorb3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با وایرلس میشه آپدیت کرد من اول اونطوری آپدیت کردم اما یه مشکلی داشتم که حل نشد مجبور شدم با کابل آپ کنم
    با وایرلس 3-4 مگ بود و با کامپیوتر 140 مگ
    یعنی با وایرلس خودش آپدیت کنیم حجم آپدیت انقدر کمتر میشه ؟؟؟

حتما یه چیزی این وسط هستش مه ما نمیدونیم !!!

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

خدا عمرتون بده.

خوانایی صفحه نمایش در همه گوشی های نوکیا هست؛ تنها در چند مدل لمسی ای که این شرکت ارایه داده مشکل خوانایی ضعیف وجود داشته.

و درباره اون دوستی که می خواستن بدونن با آپدیت فناوری مولتی تاچ به این گوشی افزوده شده یا نه؛ فناوری مولتی تاچ فقط در سیمبین های 3 به بعد خواهد بود...

شاد و نوکیایی باشین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •