خدا عمرتون بده.
پس يعني واقعا کل عيبهاش همينان؟ عيبي تو کار کردن باهاش نداره؟ هنگي، صفحه سياه شدني، اروري، هيچي؟
![]()
خدا عمرتون بده.
پس يعني واقعا کل عيبهاش همينان؟ عيبي تو کار کردن باهاش نداره؟ هنگي، صفحه سياه شدني، اروري، هيچي؟
![]()
این مواردی که اشاره کردید اصلا و ابدا. من در نهایت لذت دارم ازش استفاده می کنم
دیر کانکت شدن GPS به ماهواره های موقعیت یابی
دیر کانکت شدن GPS می تواند علل مختلفی داشته باشد که یکی از مهمترین آنها فضای اطلاعاتی همراه با سیگنالهای اضافی است که اجازه دریافت مناسب امواج ماهواره ای را به چیپ ست داخل گوشی نمی دهد. این در حالی است که بر اساس قاعده از GPS گوشی باید در فضای باز استفاده کرده و از طرفی گوشی باید زاویه ای 45 درجه با آسمان بسازد. در صورتی که این موارد رعایت شده باشد مشکل پیش آمده می تواند بدلیل بدی آب و هوا نیز اتفاق بیفتد.
راه حل:
برای خلاصی از این مشکل ابتدا بایدشرایط استفاده درست را رعایت کنیم. این درحالی است که با توجه به استفاده از ویژگی A-GPS میتوان به راحتی به ماهواره های موقعیت یاب متصل شد. برای فعال ساختن این قابلیت در قسمت Positioning Server گوشی آدرس supl.nokia.com را به آدرس
h-slp.mnc015.mcc234.pub.3gppnetwork.org تغییر داده و پس از ذخیره؛ گوشی را خاموش و روشن کرد.بعد از این مرحله بار دیگر سرور موقعیت یاب را به همان آدرس ابتدایی تغییر می دهیم و بدون شک این بار اتصال گوشی به ماهواره های موقعیت یاب در صورت رعایت اصول اولیه به سرعت انجام خواهد شد. اما روش دیگر که اتصال سه تا پنج دقیقه های GPS را به زیر پنج ثانیه تقلیل می دهد استفاده از GPRS سیمکارت است که با استفاده از قابلیت A-GPS و نیز به کمک نزدیکترین BTS مخابراتی آدرس تقریبی کاربر را مشخص کرده و بلافاصله به ماهواره های موقعیت یاب متصل می شود.
--------------------------------------------------------------------------------
دیگه این آخرشه.به دوستانی هم که نمی دونن خبر بدین. خسته شدم از تایپ کردن
. تشکر خشک و خالی جای دوری می ره.
![]()
Last edited by Help118; 15-07-2010 at 03:06.
کسی نبود از دوستان که بهم بگه تا حالا صدای اون خانم رو شنیدند تو جی پی اس؟ البته اون خانمه واسه مسیرهای رانندگی تعریف شدس نه واسه پیاده روی
Last edited by Help118; 15-07-2010 at 03:07.
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
میشه این گوشیو با وایرلسش مستقیم آپدیت کرد یا حتما باید با واسطه کامپیوتر وصل بشه به اینترنت ؟
کسی از ورژنهای 8 و 32 گیگش خبری داره ؟منظورم قیمتشه؟
خب خدا رو شکر.
فقط يه چيزي: اينکه ميگن بالاي 200 کيلوبايت نميشه جاوا روش ريخت راسته؟ و اينکه آيا GPS تهران رو داره يا نه.
بسيار متشکرم.![]()
با وایرلس میشه آپدیت کرد من اول اونطوری آپدیت کردم اما یه مشکلی داشتم که حل نشد مجبور شدم با کابل آپ کنم
با وایرلس 3-4 مگ بود و با کامپیوتر 140 مگ
ورژن 8 و 32 هم وارد ایران نشدن ورژن 8 که کلا نیومده
نمودونم.
بله نوکیا توی gps حرف اول رو میزنه.
یعنی با وایرلس خودش آپدیت کنیم حجم آپدیت انقدر کمتر میشه ؟؟؟
حتما یه چیزی این وسط هستش مه ما نمیدونیم !!!
خوانایی صفحه نمایش در همه گوشی های نوکیا هست؛ تنها در چند مدل لمسی ای که این شرکت ارایه داده مشکل خوانایی ضعیف وجود داشته.
و درباره اون دوستی که می خواستن بدونن با آپدیت فناوری مولتی تاچ به این گوشی افزوده شده یا نه؛ فناوری مولتی تاچ فقط در سیمبین های 3 به بعد خواهد بود...
شاد و نوکیایی باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)