تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 166 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 1651

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N900 Internet Table با سیستم عامل ا Maemo5 ا

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من از تمام كساني كه جواب من رو مي دند ممنونم اما مشكلم حل نشد.
    متاسفانه اطلاعات من راجع به n900 كامل نيست . مثلا نمي دونم مخازن چي هستند.
    من مي خوام برنامه رو به كمك pc دانلود كنم و رو گوشي نصب كنم و ديگه به اينترنت بي سيم و ... احتياج نداشته باشم.
    جايي خوندم كه از سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مي تونم فايلها رو مستقيم بگيرم اما چند تا برنامه رو گرفتم با پسوند deb اما نصب نشد.
    يعني موقع نصب ميگه unable to instal ...
    ور‍ژن گوشي هم آخرينشه . واقعا نمي دونم مشكلش چيه . يكي از دوستان گفتند براي كار با x-terminal (كه من نمي دونم كارش چه جوريه) بايد rootsh رو بگيرم كه گرفتم اما اون هم نصب نشد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من از تمام كساني كه جواب من رو مي دند ممنونم اما مشكلم حل نشد.
    متاسفانه اطلاعات من راجع به n900 كامل نيست . مثلا نمي دونم مخازن چي هستند.
    من مي خوام برنامه رو به كمك pc دانلود كنم و رو گوشي نصب كنم و ديگه به اينترنت بي سيم و ... احتياج نداشته باشم.
    جايي خوندم كه از سايت
    کد:
    مي تونم فايلها رو مستقيم بگيرم اما چند تا برنامه رو گرفتم با پسوند deb اما نصب نشد.
    يعني موقع نصب ميگه unable to instal ...
    ور‍ژن گوشي هم آخرينشه . واقعا نمي دونم مشكلش چيه . يكي از دوستان گفتند براي كار با x-terminal (كه من نمي دونم كارش چه جوريه) بايد rootsh رو بگيرم كه گرفتم اما اون هم نصب نشد.
    دوست عزیز اگه کمی وقت میزاشتی و تاپیک رو از اول مطالعه میکردی طریقه کار گوشی دستت میومد.
    برای نصب مخازن روی گوشی به اینجا مراجعه کن:
    کد:
    اگه مخازن رو روی گوشی نصب کنی و گوشی رو به اینترنت کانکت کنی مخازن آپدیت میشه و نرم افزارها و بازیهای موجود رو میتونی دانلود کرده و نصب کنی(البته از طریق اینترنت وایرلس یا gprs ایرانسل یا همراه اول) شما با 10 تومن میتونی gprs نامحدود همراه اول یا ایرانسل رو فعال کرده و کارات رو راه بندازی.
    روش نصب از طریق برنامه x-terminal کمی دنگ و فنگ داره و توصیه نمیشه.
    البته تو ورژن جدید فریمویو دیگه وارد کردن دستور لازم نیست.
    در ضمن اینم بگم تعداد برنامه ها با فایل deb که بتونی از طریق pc دانلود کنی و به گوشی منتقل کرده و نصبش کنی خیلی کمه.
    دوست عزیز نصب برنامه از طریق اینترنت خیلی راحته و خودش به راحتی نصب میشه.
    شما برنامه rootsh رو مگه از مخازن نصب نکردی؟؟اگه از طریق مخازن نصب کنی نباید eror بده.

3. 3 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مشکل در رم 32gb گوشی
    وقتی گوشی رو روشن می کنم رم رو نمی شناسه بعضی وقتها مجبورم چندین بار گوشی را خاموش روشن کنم تا رم رو بشناسه از دوستان خواهش می کنم در رابطه به من کمک بکنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان از کجا بفهمم گوشی ساخت اصل کره است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟من یه گوشی5800ساخت چین تحت لیسانس از نمایندگی اصلی خریدم انقدر مشکل داشت که مجبور شدم بفروشمش!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamy_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بلاخره کار با گوشی تو حالت عمودی اضافه میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نینجا جان شما جواب میدی من میخوام یه ان900 بخرم میخواستم بدونم هنوز کره ایش موجود هست اگه هست از کجا تشخیص بدم لیبل نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

گروه خبری GSM :بسیاری از طرفداران نوکیا منتظر تلفن های این شرکت مبتنی بر سیستم عامل جدید MeeGo هستند. اما سرانجام مدیرعامل جدید نوکیا آب پاکی را روی دست کاربران ریخت و اعلام کرد اولین دستگاه نوکیا بر اساس پلتفرم جدید از سال ۲۰۱۱ میلادی به بازار می آید. ‏ ‏ به گزارش نارنجی شایعات فعلی می گوید نخستین دستگاه MeeGo به نام نوکیا N9 خواهد بود. مدیر عامل نوکیا می گوید از پلتفرم جدید مطمئن و هیجان زده است. MeeGo سیستم عاملی بازمتن مبتنی بر لینوکس است که برای ابزارهای موبایل طراحی شده و در ماه فوریه امسال توسط نوکیا و اینتل معرفی شد. ‏ ‏ باید منتظر بود و دید تا در سه ماهه اول سال آینده میلادی MeeGo نوکیا در مقابل ویندوز فون 7 ، اندروید، بلک بری، WebOS و iOS چه خواهد کرد. به نظر شما سیستم عامل جدید نوکیا تا چه حد می تواند در مقابل بقیه پلتفرم ها موفق عمل کند؟ ‏

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

گروه خبری GSM :بسیاری از طرفداران نوکیا منتظر تلفن های این شرکت مبتنی بر سیستم عامل جدید MeeGo هستند. اما سرانجام مدیرعامل جدید نوکیا آب پاکی را روی دست کاربران ریخت و اعلام کرد اولین دستگاه نوکیا بر اساس پلتفرم جدید از سال ۲۰۱۱ میلادی به بازار می آید. ‏ ‏ به گزارش نارنجی شایعات فعلی می گوید نخستین دستگاه MeeGo به نام نوکیا N9 خواهد بود. مدیر عامل نوکیا می گوید از پلتفرم جدید مطمئن و هیجان زده است. MeeGo سیستم عاملی بازمتن مبتنی بر لینوکس است که برای ابزارهای موبایل طراحی شده و در ماه فوریه امسال توسط نوکیا و اینتل معرفی شد. ‏ ‏ باید منتظر بود و دید تا در سه ماهه اول سال آینده میلادی MeeGo نوکیا در مقابل ویندوز فون 7 ، اندروید، بلک بری، WebOS و iOS چه خواهد کرد. به نظر شما سیستم عامل جدید نوکیا تا چه حد می تواند در مقابل بقیه پلتفرم ها موفق عمل کند؟ ‏

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برا كسايي كه خبر ندارن ميگم اپديت بعدي تو راهه كه از مهم ترين امكاناتش duaL boot شدن به ميگو هست منتظر باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •