تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 165 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 1647

نام تاپيک: آرشیو / والیبال FIVB World League 2013 | با حضور ایران

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

برخورد فیزیکی با تماشاگران پشت در مانده!‍

تماشاگرانی که برای دیدن بازی ایران و آلمان خود را به مجموعه ورزشی آزادی رسانده بودند به دلیل پربودن ظرفیت سالن یکساعت قبل از شروع بازی، اجازه ورود به سالن را پیدا نکردند و ماموران مجبور شدند برای متواری کردن آنها برخورد فیزیکی کنند.
    به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های ملی والیبال ایران و آلمان در هفته پایانی لیگ جهانی در حالی از ساعت 21 امروز جمعه در سالن 12 هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی آغاز شد که ظرفیت این سالن از یکساعت قبل از بازی تکمیل شده بود اما بسیاری از علاقمندان به والیبال پشت در مانده بودند. این عده که برخی از آنها بلیت مسابقه را هم در اختیار داشتند با وجود تلاشی که انجام دادند موفق به حضور در سالن نشدند و در نهایت با برخورد ماموران نیروی انتظامی مواجه شدند و برخی از آنها نیز برای متواری شدن کتک خوردند!

2. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ممنون مربی بزرگ

4. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

واقعا تبریک
    برد شیرینی بود

7. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdig20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ولاسکو: مردم از این پیروزی در ماه رمضان خوشحالند/باید مقاوم باشیم و کمتر غر بزنیم

سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: خوشحالم که مقابل آلمان اولین پیروزی سه بر صفر خود در لیگ جهانی را کسب کردیم.

به گزارش خبرگزاری فارس خولیو ولاسکو پس از پیروزی سه بر صفر تیم ملی والیبال ایران برابر آلمان در نشست خبری حاضر شد و اظهار داشت: اول از همه خوشحالم که نخستین پیروزی سه بر صفر خود را در لیگ جهانی کسب کردیم. این پیروزی در ماه رمضان کسب شد و تمام مردم از این پیروزی خوشحال شدند.

وی ادامه داد: قبل از بازی به بازیکنان گفتم که مردم آنها را خیلی دوست دارند چرا که با قلب خود به مصاف حریفان می‌روند اما من همیشه به فکر بازیکنان اهمیت می‌دهم. ملی‌پوشان ایران در تاکتیک بهتر شده‌اند و نوسان زیادی ندارند.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران خاطرنشان کرد: کلید پیروزی ما زدن سرویس‌های خوب بود و فکر می‌کنم با همین سرویس‌ها حریف را دچار مشکل کردیم. از طرفی آمار دریافت‌هایمان هم خوب بود. سعید معروف هم خیلی خوب تاکتیک‌های مدنظر کادر فنی را اجرا کرد.

وی با بیان اینکه فکر می‌کردیم سه بر صفر آلمان را شکست دهیم ادامه داد: بعد از گیم دوم تمرکز خود را از دست ندادیم و تا آخر بازی روند خوب خود را حفظ کردیم. خوشحالم که این عادت آسیایی را که بازیکنان بعد از کسب هر امتیاز به نشانه خوشحالی دور زمین می‌چرخند را از سر بازیکنان ایران انداخته‌ام.

ولاسکو خاطرنشان کرد: در این دوره از مسابقات می‌خواستیم چیزهای زیادی یاد بگیریم و فکر می‌کنم به هدف خود هم رسیدیم. حالا نه تنها ایرانی‌ها به والیبالیست‌های خود افتخار می‌کنند بلکه من هم به بازیکنانم می‌بالم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: در تیم‌های مختلفی مربیگری کرده‌ام در خصوص این بازی ما حرفی از خستگی نزدیم چرا که همه حتی آلمانی‌ها هم خسته بودند و این یعنی لیگ جهانی والیبال. باید یاد بگیریم که مقاوم باشیم و کمتر غر بزنیم.
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ

هینن: امروز انگار آلمان اصلا وجود نداشت/ تیم جوانی داریم که بازی برنمی‌گردد

سرمربی تیم ملی والیبال آلمان گفت: در بازی امروز ایران برابر آلمانی بازی کرد که انگار اصلا وجود نداشت.

به گزارش خبرگزاری فارس ویتال هینن پس از شکست سه بر صفر تیمش برابر ایران در نشست خبری حاضر شد و اظهار داشت: ابتدا این پیروزی را به ایران تبریک می‌گویم. ایران کاملا خوب بازی کرد و نشان داد سطح بالایی دارد.

وی ادامه داد: بازی امروز بین ایران سطح بالا و آلمانی بود که انگار اصلا وجود نداشت. پیش از بازی به من گفته بودند که بازی یا سه بر صفر به سود ایران می‌شود یا سه بر صفر به سود آلمان و حالا دیدیم که بازی به سود ایران خاتمه پیدا کرد.

هینن ادامه داد: تیم ما جوان است و وقتی بازیکنان دچار اشتباه می‌شوند نمی‌توانند به بازی برگردند.

وی در خصوص عصبانیتش در گیم دوم عنوان کرد: شما اگر جای من بودید چه می‌کردید؟ من سعی می‌کردم شرایط را تغییر دهم و بعد از بازی هم چیزی به داور مسابقه نگفتم. ما باخته بودیم و حرفی نزدم.

سرمربی تیم والیبال آلمان در پاسخ به سوال خبرنگاری که در حال تحلیل شرایط آلمان‌ها بود عنوان کرد: جای ما عوض شده است. انگار شما مربی هستید و من خبرنگار. دلیل شکست ما مشخص است. ایران بسیار بهتر از ما بود و پیروز شد و معتقدم خستگی تاثیری در این نتیجه نداشت.

وی ادامه داد: هدف ما صعود به دور برتر بود. بازی فردا هم بسیار سخت است. ما امروز خیلی بد بودیم و تلاش می‌کنیم فردا بهتر باشیم.
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ

شاپس: ایران ما را تحت فشار قرار داد / جو سالن کار ما را سخت‌تر کرد

کاپیتان تیم ملی والیبال آلمان گفت: بازیکنان ایران امروز خوب سرویس زدند و ما را تحت فشار قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری فارس یوخن شاپس پس از شکست سه بر صفر تیم ملی والیبال آلمان برابر ایران در نشست خبری حاضر شد و اظهار داشت: امروز ایران خیلی خوب سرویس زد و ما را تحت فشار قرار داد. ما هم معمولی بازی کردیم. در مجموع فکر می‌کنم سطح والیبال ایران بالا است.

وی ادامه داد: بازی ایران برابر صربستان را دیده بودم و می‌دانستم که بازی سختی برابر ایران خواهیم داشت. جو سالن مسابقه برای ما سنگین بود و کارمان را سخت‌تر می‌کرد.

کاپیتان تیم ملی والیبال آلمان خاطرنشان کرد: برای بازی با ایران انگیزه زیادی داشتیم و بسیار تلاش کردیم اما متاسفانه نتوانستیم پیروز شویم. سعی کردیم تا بهترین بازی خود را به نمایش بگذاریم.

وی افزود: هدف ما رفتن به دور بعدی نبود بلکه می‌خواستیم مثل ایران از رقابت‌های لیگ جهانی یاد بگیریم.

منبع: فارس
    Last edited by mehdig20; 13-07-2013 at 00:08.

9. 5 کاربر از mehdig20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

11. 4 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام
    تبریک به خاطر برد جلوی ژرمن ها ؛ اونم با یه نتیجه قاطعانه ...
    ولی من تعجب کردم که چرا یه تیم با رنکینگ 10 ه دنیا ؛ اونم از نژاد ژرمن ؛ چرا اینقدر بد بازی کرد امشب،
    یا شاید هم بچه های ما بی نهایت خوب بودن و اینطور آلمان ضعیف به نظر میومد...
    در هر صورت امیدوارم بازی بعدی رو هم 3-0 ببریم؛ولی خیلی نامردیه فقط با اختلاف 1 امتیاز نمیتونیم به مرحله ی بعدی صعود کنیم...

13. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

توی این یک ساعت، ظرفیت تمام شد!
    یک ساعت هم کمتر !

حدود 12:30 بود سابت باز شد الان هم دیدم زده ظرفیت تمام شد ... کمتر از 40 دقیقه شد .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی این یک ساعت، ظرفیت تمام شد!
    این نشون میده که نرخ بیکاری بالاتر رفته
    ولی جدا با این بردهایی که ایران داشت حتی کسانی که زیاد علاقه مند به والیبال نبودن به اون علاقه مند شدن

ولی خیلی نامردیه فقط با اختلاف 1 امتیاز نمیتونیم به مرحله ی بعدی صعود کنیم...
    آره
    البته این یه امتیاز رو باید از ایتالیا یا روسیه می گرفتیم چون اگه مثلا از صربستان یه امتیاز بیشتر می گرفتیم باز فرقی نمی کرد و صعود نمی کردیم...

16. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

آقا بلیط بازی فردا رو کی گرفته؟ از لحاظ ظاهری شبیه بلیط امروز بود دیگه؟ 90% ملت بدون بلیط یا با بلیط تقلبی میان ....
    من امروز رفتم از روی بلیطم 10 نفر وارد شدن..
    Last edited by D3vil_A; 13-07-2013 at 00:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •