بله اگه نسخه international رو بگیرید ip ایران هم قبول می کنه.ما هم تو ایرانیم دیگه.
بله اگه نسخه international رو بگیرید ip ایران هم قبول می کنه.ما هم تو ایرانیم دیگه.
این Crystalline Magmite رو خیلی ها به عنوان تانک استفاده می کنن.اون walker هم خوبه.
می تونی همین magmite رو تا لولهای بالا استفاده کنی.تا وقتی که herc بگیری.
walker خیلی قدرت و hp بالاتری داره من walker رو پیشنهاد میدم
برای مونت زمینی پیش نیاز چیه؟؟؟؟؟
چه نوع سلاحی استفاده کنم از بین چوب دستی و ....
یه gem پیدا کردم قدرت ضربه رو 50 واحد زیاد میکنه چند بفروشم؟؟؟؟؟
برای mount زمینی باید حداقل لول 40 باشی.قیمت ارزونترینش هم حدود یک میلیون هست.
در مورد سلاح بستگی به لول داره.veno سلاحهای magic استفاده می کنه.معمولا از quest هایی که انجام میدی سلاحهای خوبی به عنوان جایزه میگیری.از همونا تا لول حدود 30 می تونی استفاده کنی.چون سلاحهایی که black smith می فروشه ، سفید هست و قدرتشون نسبت به سلاحهایی که purple هستند و دو یا سه ستاره دارند خیلی کمتره.سلاحهایی که جایزه quest هست دو یا سه ستاره هستند.مخصوصا اون سلاحی که به عنوان جایزه fb19 میگیری.البته اگه به 19 رسیده باشی.
این قدرت ضربه physical attack هست یا magic attack ؟چون +50 خیلی زیاده شاید منظورت +5 هست.
به هرحال بهترین راه همیشه اینه که توی auction house رو نگاه کنی.auctioner توی همه شهرهای اصلی هست.توی قسمت gem رو نگاه کن و اسم gem مورد نظر رو پیدا کن و قیمت ها رو مقایسه کن.
ولی معمولا gem های لول پایین ارزشی نداره بهتره به همون npc بفروشی.
ممنون و یه سوال دیگه من همه رو توی شهر به یک شکل قیافه میبینم مشکل از کجاست؟
توی تظیمات باید customization تیک خورده باشه تا قیافه های اصلی رو ببینی.
سعی کن جنساتو از catshop ها بخری هیچ وقت از npc ها چیزی نخر npc ها خیلی گرونتر میفروشن gem ها تا lvl 3 تقریبا هیچ ارزشی ندارن و بهتره به همون npc ها بفروشی
برای شروع یاید ماموریت اون شغل رو از elder بگیری.بعد skill book لول 1 رو که گرفتی شروع میکنی به ساختن gear lvl 1 که برای black smith سلاح هست و برای tailor زره .فرقی هم نمیکنه که چه ایتمی رو بسازی به همین دلیل بهتره که ایتمی بسازی که متریالهای کمتری بخواد.هر ایتم که می سازی یک مقدار exp میگیری. وقتی exp bar پر شد.باید بری پیش elder و skill book لول بعد رو بگیری و این بار باید ایتمهای لول 2 بسازی.
برای ساخت سلاح هم که باید پیش black smith برای و برای زره پیش tailor. برای دو شغل دیگه هم به همین شکل هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)