من هم همینطور موقع رانندگی سختمه اس بدم با کیبوردش و تو حالت معمولی عالیه
من میگردم حتما پیدا کردم معرفی میکنم.
من هم همینطور موقع رانندگی سختمه اس بدم با کیبوردش و تو حالت معمولی عالیه
من میگردم حتما پیدا کردم معرفی میکنم.
دوستان موقع رانندگی از انجام کارهای خطر آفرین بپرهیزید.![]()
]سلام دوستان.
واسه ريستور كردن حتما بايد به وب وصل باشي؟اگه جواب ارس خب من چجوري موقع خريد ريستور كنم ببيينم انلاكه يا نه؟اگه دكمه هاي هوم و پاورو با هم بگيري نميشه؟اگه ميشه لطف كنيد زود جواب بدين
سلام بچه ها.
1:از كجا باد بفهمم گوشي بوت رام جديده يا قديم؟
2:واسه ريستور كردن حتما بايد به وب وصل باشي؟اگه جواب ارس خب من چجوري موقع خريد ريستور كنم ببيينم انلاكه يا نه؟اگه دكمه هاي هوم و پاورو با هم بگيري نميشه؟اگه ميشه لطف كنيد توضيح بدين
سلام
من آیفونم ورژن 3.1.2 هست و جیلبریک شده و کلیم برنامه و بازی روش هست میخوام بوسیله برنامه iPhone PC Suite روش برنامه و بازی بریزم جوری که برنامه و فایل هایی که هست و پاک نکنه ممنون میشم راهنماییم کنید چه ورژنی از iPhone PC Suite رو دانلود کنم ؟ و اینکه به نظرتون آپدیتش کنم به ورژن 4 یا اینکه همینجوری باشه مشکلی پیش نمیاد ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
1-با این برنامه میشه فهمید:
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-نخیر به اینترنت نیازی نیست این تاپیک کمکت میکنه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نمی دونم این سوال رو کدوم تایپیک بپرسم چون لازه عضو شدم
من 3gs 32gb دارم و میخام یه ipad یا iphone4 بخرم
کمکم کنید البته در هر صورت 3gs رو نمیفروشم چون زیادی ضرر میکنم
راستی یه n97 هم دارم
حالا چه کنم؟
دوستان یه برنامه که باهاش بشه Facebook رو چک کرد و فیلتر اثر نداشته باشه چیه که تو Cydia هم باشه
ممنون
شما اول ببین کارت چیه یعنی میخوای چیکار کنی باهاش بعد میخوای همیشه همراهت باشه یا نه چون ipad خیلی بزرگتر از iphone 4 و حملش سخته شما خودت باید انتخاب کنی ولی از لحاظ سرعت دوتاشون هم عالیه
تو cydia نمیدونم ولی برنامه opera باهاش میتونی بری تو facebook و فیلتر اثر نداره البته زیاد جالب باز نمیکنه صفحه و
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)