تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 190 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 1899

نام تاپيک: کلوپ ا 5530 Xpress Music ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAH-IE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.
    من تونستم تو سایت رجیستر بشم.بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و ovi suite رو اجرا کردم.وقتی خواستم از طریق ovi suite لاگین کنم اررور میداد و میگفت نمیتونه به اینترنت وصل بشه.آیا راهی هست که ovi suite رو به جای گوشی از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل کنیم آخه اولا از طریق گوشی به اینترنت وصل نمیشه.تازه اگر هم وصل بشه دانلود فایله که حدود 30 مگ هست کلی هزینه رو دستم میزاره.در ضمن آیا این فایلها جایی هست که بتونم خودم دانلودش کنم و بدونه استفاده از ovi suite نصبشون کنم
    بنده تا حالا اینجور که شما میگین استفاده نکردم ولی اگه مودم وایرلس داشته باشی یا لپتاپ داشته باشی میتونی با وایر لس به با حداکثرسرعت خط از اینترنت استفاده کنی!

راستی نوکیا کرلاین جواب درخواستمو داد ولی همونطور که پیش بینی کرده بودم هیچ اتفاق خاصی نیفتاد!
    اینم متن جوابشون!
    Thank you for emailing Nokia Careline.

Regarding your enquiry, we are a technical Support Center providing support for Nokia phones in the region of Middle East and Africa.

Moreover, kindly note that currently Ovi Services are not available for use in your country. We would like to assure you that we will be forwarding your comments to the relevant department for further review. We sincerely apologize for any inconvenience caused and we greatly appreciate your feedback.

Should you require any further assistance, please do not hesitate to contact the Nokia Careline on the following numbers:

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من تونستم تو سایت رجیستر بشم.بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و ovi suite رو اجرا کردم.وقتی خواستم از طریق ovi suite لاگین کنم اررور میداد و میگفت نمیتونه به اینترنت وصل بشه.آیا راهی هست که ovi suite رو به جای گوشی از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل کنیم آخه اولا از طریق گوشی به اینترنت وصل نمیشه.تازه اگر هم وصل بشه دانلود فایله که حدود 30 مگ هست کلی هزینه رو دستم میزاره.در ضمن آیا این فایلها جایی هست که بتونم خودم دانلودش کنم و بدونه استفاده از ovi suite نصبشون کنم؟
    با تشکر
    --------------
    من متوجه نشدم! مگه Nokia OVI Suite را از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل نکردی؟
    کلا برنامه Nokia OVI Suite از روی کامپیوتر اجرا می شه و روی کامپیوتر هم فایلها را دانلود می کنه و بعد به گوشی انتقال می ده!
    چرا راه دیگه ای هم هست اینکه نقشه ها را دانلود کنی و به صورت دستی به گوشی اضافه کنی که اینم کمی دنگ و فنگ داره !
    اگه کمی جستجو کنی می تونی مطالبی در همین رابطه پیدا کنی و نحوه کپی کردن نقشه ها را به داخل پوشه Cities را یاد بگیری
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده تا حالا اینجور که شما میگین استفاده نکردم ولی اگه مودم وایرلس داشته باشی یا لپتاپ داشته باشی میتونی با وایر لس به با حداکثرسرعت خط از اینترنت استفاده کنی!

راستی نوکیا کرلاین جواب درخواستمو داد ولی همونطور که پیش بینی کرده بودم هیچ اتفاق خاصی نیفتاد!
    اینم متن جوابشون!
    ----------
    رفتی ازشون سوال کردی؟ من کلا توضیح دادم که وقتی دارن محصولشون را به ما می فروشین باید کل خدمات را هم بدن اگر قراره تحریم کنن اصلا تو ایران بازار راه نندازن! اگه تعداد نفرات در این رابطه زیاد بشه شاید ترتیب اثر بدن وگرنه راهی نمونه جز نخریدن گوشی نوکیا که تا اونجا که من می دونم کسی تو ایران هماهنگ نیست و بازم می خرن اما اگه دولت به این شرکت فشار بیاره مجبوره که تحریم را برداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

[QUOTE=SAH-IE;5291331]بنده تا حالا اینجور که شما میگین استفاده نکردم ولی اگه مودم وایرلس داشته باشی یا لپتاپ داشته باشی میتونی با وایر لس به با حداکثرسرعت خط از اینترنت استفاده کنی!

من اینترنت پر سرعت دارم ولی مشکل اینه که ovi suite فقط میخواد از طریق مبایل به اینترنت وصل بشه و راهی نیست که بشه اینترنت پرسرعت کامپیوتر رو بهش معرفی کنم تا از اون طریق دانلود بکنه....
    حالا سوال من این بود که چطوری Map ایران بهمراه فایل صدای فارسی رو گیر بیارم و بدون ovi suite خودم تو گوشی نصبش کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=soheyl_fa;5291372]

من اینترنت پر سرعت دارم ولی مشکل اینه که ovi suite فقط میخواد از طریق مبایل به اینترنت وصل بشه و راهی نیست که بشه اینترنت پرسرعت کامپیوتر رو بهش معرفی کنم تا از اون طریق دانلود بکنه....
    حالا سوال من این بود که چطوری Map ایران بهمراه فایل صدای فارسی رو گیر بیارم و بدون ovi suite خودم تو گوشی نصبش کنم؟
    ------------
    بازم نفهمیدم! شاید منظورت Ovi Storeکه تو گوشیته؟ اون که اصلا به درد Map نمی خوره ولی اگر منظورت Nokia Ovi Suite که وقتی شما به اینترنت وصل بشی به راحتی نقشه و صدا را برات دانلود می کنه و نیازی به انتقال اینترنت به گوشی نیست! مگه فیلم را ندیدی؟ آیا من اونجا از طریق گوشی Mapو Voice Farsi را دانلود کردم؟!
    Last edited by aydin_eb7777; 18-08-2010 at 13:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه skimoo_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

سلام بچه ها.
    میگم چون 5530 سخت افزار GPS نداره آیا ما میتونیم از اون استفاده کنیم؟!!
    یعنی میتونیم نقشه ها و فایل های صوتی رو یکبار دانلود کنیم و بعد بصورت آفلاین استفاده کنیم؟!!
    من فکر میکنم برای استفاده از نقشه ها گوشی با GPRS به اینترنت وصل میشه که خودش کلی هزینه داره.

شاد باشید!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها.
    میگم چون 5530 سخت افزار GPS نداره آیا ما میتونیم از اون استفاده کنیم؟!!
    یعنی میتونیم نقشه ها و فایل های صوتی رو یکبار دانلود کنیم و بعد بصورت آفلاین استفاده کنیم؟!!
    من فکر میکنم برای استفاده از نقشه ها گوشی با GPRS به اینترنت وصل میشه که خودش کلی هزینه داره.

شاد باشید!
    ------------------
    اگر هم گفته شما درست باشه و بشه همچین کاری کرد بهتر نیست از Google Map که آنلاین و دقیقتره استفاده کنی؟
    موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

[QUOTE=aydin_eb7777;5291393]
    ------------
    بازم نفهمیدم! شاید منظورت Ovi Storeکه تو گوشیته؟ اون که اصلا به درد Map نمی خوره ولی اگر منظورت Nokia Ovi Suite که وقتی شما به اینترنت وصل بشی به راحتی نقشه و صدا را برات دانلود می کنه و نیازی به انتقال اینترنت به گوشی نیست! مگه فیلم را ندیدی؟ آیا من اونجا از طریق گوشی Mapو Voice Farsi را دانلود کردم؟!
    من nokia ovi suite رو اجرا میکنم.ولی به اینترنت وصل نمیشه در حالی که کامپیوترم به اینترنت پرسرعت وصله.فکر میکنم مشکل از ------ من هستش.در هر صورت اگه آدرسی رو سراغ دارین که من بتونم این فایلها (نقشه ایران بهمراه صدا) دانلود کنم ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه skimoo_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

------------------
    اگر هم گفته شما درست باشه و بشه همچین کاری کرد بهتر نیست از Google Map که آنلاین و دقیقتره استفاده کنی؟
    موفق باشی
    سلام عزیز.
    دقت نکردی ها. جمله من پرسشی بود.
    Google Maps خیلی خوب و دقیقه.
    ولی بدیش اینه که باید به اینترنت وصل بشی.
    من یه راهی می خواهم که بدون اینترنت استفاده کنیم.
    دایی دوستم 5800 داشت. از داخل Map خود گوشی و بدون برنامه خاصی، بطور آفلاین نقشه ها رو با رهنمای صوتی استفاده میکرد.
    تازه فارسی هم بود.
    منم می خواهم این کارو روی 5530 انجام بدم.
    ولی چون 5530 خت افزار GPS رو نداره ...

شاد باشی!

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

----------
    رفتی ازشون سوال کردی؟ من کلا توضیح دادم که وقتی دارن محصولشون را به ما می فروشین باید کل خدمات را هم بدن اگر قراره تحریم کنن اصلا تو ایران بازار راه نندازن! اگه تعداد نفرات در این رابطه زیاد بشه شاید ترتیب اثر بدن وگرنه راهی نمونه جز نخریدن گوشی نوکیا که تا اونجا که من می دونم کسی تو ایران هماهنگ نیست و بازم می خرن اما اگه دولت به این شرکت فشار بیاره مجبوره که تحریم را برداره
    منم گفتم بازار نسبتا خوبی تو ایران دارین ولی پشتیبانیتون خیلی ضعیفه ، اما انگار اصلا منو آدم حساب نکردن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •