بنده تا حالا اینجور که شما میگین استفاده نکردم ولی اگه مودم وایرلس داشته باشی یا لپتاپ داشته باشی میتونی با وایر لس به با حداکثرسرعت خط از اینترنت استفاده کنی!سلام.
من تونستم تو سایت رجیستر بشم.بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و ovi suite رو اجرا کردم.وقتی خواستم از طریق ovi suite لاگین کنم اررور میداد و میگفت نمیتونه به اینترنت وصل بشه.آیا راهی هست که ovi suite رو به جای گوشی از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل کنیم آخه اولا از طریق گوشی به اینترنت وصل نمیشه.تازه اگر هم وصل بشه دانلود فایله که حدود 30 مگ هست کلی هزینه رو دستم میزاره.در ضمن آیا این فایلها جایی هست که بتونم خودم دانلودش کنم و بدونه استفاده از ovi suite نصبشون کنم
راستی نوکیا کرلاین جواب درخواستمو داد ولی همونطور که پیش بینی کرده بودم هیچ اتفاق خاصی نیفتاد!
اینم متن جوابشون!Thank you for emailing Nokia Careline.
Regarding your enquiry, we are a technical Support Center providing support for Nokia phones in the region of Middle East and Africa.
Moreover, kindly note that currently Ovi Services are not available for use in your country. We would like to assure you that we will be forwarding your comments to the relevant department for further review. We sincerely apologize for any inconvenience caused and we greatly appreciate your feedback.
Should you require any further assistance, please do not hesitate to contact the Nokia Careline on the following numbers: