بچه شرمنده نمیدونم تو پست قبلی چرا شکلک ها این جوری شدن به خاطر همین معذرت میخوام در آخر هم از MAHYAR WM تشکر میکنم .
بچه شرمنده نمیدونم تو پست قبلی چرا شکلک ها این جوری شدن به خاطر همین معذرت میخوام در آخر هم از MAHYAR WM تشکر میکنم .
Last edited by seven007; 23-04-2010 at 14:10.
با بلوتوث هم میشه وصل شد یا فقط با usb?
من از یک ماه پیش دارم میگم مشکل نرم افزاریه و با فلش حل میشه. کو گوش شنوا
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
آقا نمیگردید دیگه. پست 1370:
کد:
Office Mobile, i8000nxxjd3_office.cab (2.3 MB)
http://www.multiupload.com/Z7AUXVVCVS
دوستان جواب اکثر سوالاتتون در صفحات قبل موجود است.
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چی بود؟؟؟؟![]()
برنامه
OpenGL v2
اقا سعيد گل سرور من من كل مطالب مفيد شما رو خوندم و خودمم بارها چه روي اين گوشي وچه روي گوشيهاي ديگه رام عوض كردم
اخرين رامي كه نصب كرم براي اين گوشي
همونيكه تو موداكو با sence 2.5 اومده واسه گوشي و فقط اون و 6.5.3 رسمي افيسشون مشكل نداشت برام
اين لينك شما رو هم دانلود كردم
شما ميتوني لينك دانلود افيس اين دو رامي كه گفتم رو بگزاري؟
من با excuter رامها رو هم پدرشون رو در اوردم ولي ووردشون رو پيدا نكردم
بازم پيشاپيش از زحمات شما براي اين تاپيك و دوستان تشكر ميكنم پيروز باشيد
يا علي
مشکل شما با آفیس چیه؟ .درضمن اون رامی که گفتید خودش آفیس داره. من دقیق نمیدونم شما چی میخواید. این لینک که دادم آفیس جدیده
ببينيد من گوشي هاي قبليم همه htc بودن البته i900 هم داشتم وقتي داخل وورد ميشديم مثلا 10 صفحه بود با حركت انگشت ميتونستيم بالا يا پايين ببريم صفحات رو ولي توي اين رام رسمي كه 6.5 هست و روي گوشي من متاسفانه اينطور نيست و بصورت پيش فرض make selection هست يعني متن رو انتخاب ميكنه
من 6.5.3 رسمي رو نصب كردم اين مشكل بر طرف شده يعني توي صفحه tab&hold ميكنيم ميتونيم make selectino كنيم يا اينكه نه فقط صفحات رو بالا و پايين بده توي رامهاي كوك شده هم اين مشكل بر طرف شده
اين نشخه هاي office 2010 beta همه فكر ميكنم تا اواسط اپريل expierd شدند البته من از market place نتونستم دانلود كنمكه گويا اومده رليزه كاملش
چوم نميخوام رام كوك شده بزارم واز طرفي 6.5.3 گزينه استارت اومده پايين و شكل وشمايلشو دوست ندارم ميخواستم يك وورد 2010 كه اين مشكل حل شده باشه رو جداگانه دانلود كنم ونصب كنم
اين ورظنهايي كه گذاشتيد و اونايي كه توي موبايلستان وhu هست قديمي وهمون تريلشون هست نه دائميشون كه همه تموم شده
سرتون رو درد اوردم معذرت
عرض سلام به همه ی دوستان
من وقتی گارمین رو روی گوشیم میخوام نصب کنم این error رو می ده:There was an error installing garmin mobile xt files. please make sure no other programs are running and there is enough storage in your devices main memory
در حالی که هم فضا دارم برای نصب و هم برنامه هام باز نیستند.
از دوستان کسی می تونه راهنماییم کنه؟؟؟؟
اين هم براي دوستاني كه علاقه دارند sence 2.5 رو روي امنيا 2 داشته باشند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)