چرا همش آدمو سركار ميذارن
امشب هم خبري نشد
يه تريلر بود تو يو تاب براي مراحل ساخته شدن بازي
خيلي جالبه
اگه كسي خواست آپلود كنم
چرا همش آدمو سركار ميذارن
امشب هم خبري نشد
يه تريلر بود تو يو تاب براي مراحل ساخته شدن بازي
خيلي جالبه
اگه كسي خواست آپلود كنم
فکر کنم این تریلر هم همون باشه که مراحل ساخت بازی رو نشون میده
من که اول تریلر رو نگاه کردم مربوط به مراحل ساخت بازی بود
آره آره خودشه
واقعا جالب بود
فقط معلوم نيست اين زمان عرضه بازي به كدوم يكي ميشه اعتماد كرد
يكي ميگه يه ماه ديگه
يكي ميگه سه ماه ديگه
نه اون نیست ..................
فقط چند ثانیه اولش از ساخت بازی و جناب tanaka رو نشون میده اما بعدش میاد و استراتژی و سیستم کارت رو نشون میده ....
خیلی جالبه .....من بلاخره موفق شدم این ویدیو رو ببینم ....
دوست من بازی نیمه دوم آبان تا اول آذر میاد ..![]()
طرفدارها و فن بوی های واقعی این بازی معلوم شد کیا هستن . ایولا بابا دیشب نخوابیدین تا ویدئوی جدید بازی رو ببینین اما کونامی یه کم حالگیری کرد .
همونطور که بچه ها گفتن این ویدئو مربوط میشه به ساخت قبلی بازی با کد 50 درصد که نه انیمیشن های جدید اضافه شده و نه اون خبرمهم توی بازی اعمال شده ( آدام قبلا اشاره کرده بود که اون خبر داغ مربوط به گیم پلی بازی میشه و بعد از انتشار این ویدئو گفته توی کد 70-80 درصد اون خبر داغ قابل مشاهدست اما توی این ویدئو هنوز اون مساله اعمال نشده .)
نظر آدام درمورد این ویدئو اینه که این ویدئو کلیپ فقط تاکتیکهای بازی رو توضیح میده و درمورد گیم پلی بازی نیست .
در ادامه میگه کونامی نمیخواد با نشون دادن کد جدید درست یک هفته قبل از گیمزکام اخبارشو خراب کنه .The video was to show tactics, not gameplay.
And they weren't going to ruin the news at Gamescom by showing the code a week before.
در ضمن یکی از کاربران سایت WENB به نام CANNIGIA چند روز پیش ادعا کرده بودامشب یک سری خبر درباره بازی ارائه میده باید ببینیم روی حرفش هست یا به قول ما خالی بسته .
مرسی حسین جان ......
منم تاپیکشو کامل خوندم .......والا اگه دیشب بودی میدیدی این تاپیکش با چه سرعتی میرفت جلو .........
آره در تایید گفته های شما باید بگم این ویدیو صرفا برای نشان دادن تاکتیکها و سیستم کارت هستش و هنوز انیمیشنها و موشن کپچر بازی اعمال نشده ..........
ADAM میگه اگر این ویدیو ماله 70 درصد بازی بود باید الان زلاتان تو بارسلونا بود در حالی که تو این ویدیو سامی تو بارسلونا هستش ...
آدام میگه منتظر یک گیم پلی متفاوت در نمایش بازی باشید
اینم adam :
در ضمن تا چند ساعت دیگه بر اساس گفته های PESFAN یک ویدیو جدید دیگه منتشر میشه ...10 am به وقت اوناIts old code guys, another weird decision from Konami to include gameplay code from an old version. Like its been said, Eto'o is at Barca even though we know the latest code has Ibra in the team.
We'll see the differences once Gamescom hits.
Last edited by google_boy07; 12-08-2009 at 09:08.
دوستان یکی این ویدئو رو یه جایی آپلود کنه
خدمت شما دوست عزیز :
همونطوریکه میدونین سایت IGN بعنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین سایتهای تخصصی بازی توی چند سال اخیر به فیفا امتیاز بیشتری نسبت به PES داده بود و بیشتر قسمتهای فیفا رو بهتر از PES میدونست مثل گیم پلی , گرافیک , گزارش بازی و...( البته منم کاملا با امتیاز و نظرات کارشناسی اونا موافق بوده و هستم ) اما امسال بعد از اجرای کد 70 درصدی PES 2010 عقیدشون عوض شده و معتقدن امسال PES از رقیبش جلو میفته .
جالبه همین IGN و یوروگیمر بعد از PLAYTEST کد 50 درصدی بازی ( که دیشب یک ویدئو ازش منتشر شد ) نظر مثبتی روش نداشتن اما بعد از اجرای 70 درصد بازی عقیدشون به کل عوض شده .همینطور PSM3 که عقیده داشت کد50 درصدی بازی آدمو یاد نسخه 2009 بازی میندازه که حقیقتا بی راهم نگفته اما از قرار معلوم توی کد 70 درصدی بازی داستان کاملا فرق میکنه و گیم پلی بازی دستخوش تغییرات زیادی شده ( نقطه ضعف بزرگ و غیر قابل کتمان سریهای PES ). یادمون نره که آدام هم توی صحبتاش گفته بود این به تعبیر خودش "بمب خبری "دررابطه با گیم پلی بازیه حالا باید فقط بشینیم و منتظر اخبار و اتفاقات توی نمایشگاه گیمزکام باشیم .
حسین خان اگه میشه این رو برامون ترجمه کنOne intense lunchtime session of PES 2010 later, and we're seriously considering switching back over from FIFA. Very foot, very ball."
من که نفهمیدم منظورش چیه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)