خوب همونطور که دوستم گفتند بوگاتی بهترین انتخاب در این مسیر خواهد بود.عزیزان یه ماشین خوب واسه tire4 معرفی کنید بیزحمت
خوب همونطور که دوستم گفتند بوگاتی بهترین انتخاب در این مسیر خواهد بود.عزیزان یه ماشین خوب واسه tire4 معرفی کنید بیزحمت
1000 درصد تایید میشه .
راستی دوستان برای من شورلت کروت رو هر چی گاز میدم نمیره باید چگار کنم؟ من خودم شورلت ندارم اما تو بخش car battle و همچنین manufacturing که باید با این ماشین بازی کنم ماشین حرکت نمیکنه گاز میخوره اما حرکت نمی کنه حتی وقتی به طور دستی بش دنده میدم .
سلام به همه دوستان عزيز
خواستم ببينم كسي پچ براي اين بازي داره كه انقدر قفل نكنه ؟
ممنون ميشم
سلام من چون بازیو پاک کردم و زیاد اسم ماشینا یادم نمیاد ولی فک کنم شما اینو میگی...راستی دوستان برای من شورلت کروت رو هر چی گاز میدم نمیره باید چگار کنم؟ من خودم شورلت ندارم اما تو بخش car battle و همچنین manufacturing که باید با این ماشین بازی کنم ماشین حرکت نمیکنه گاز میخوره اما حرکت نمی کنه حتی وقتی به طور دستی بش دنده میدم
اگه اینه که خیلی ماشین توپیه واقعا ادم حال میکنه باهاش. ...ولی چون وزنش زیاده واسه همین نمیتونه خوب شتاب بگیره
ولی وقتی تو سرعت افتاد دیگه گرفتنش سخته...
وسط بازی این عکسو گرفتم.
دوستان برای Drift باید از Hand break استفاده کرد چون اصلا نمیشه دریفت زد 360 درجه میچرخه دور خودش
drift قلق خاصی داره که توی این پست گفتم:
در ضمن بهتره اصلا از hand braek استفاده نکنی چون اذیت میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
من ویندوزم رو دوباره نصب کردم و این بازی رو هم همین طور...
اما خیلی چیزا فزق کرده!
مثلا لودینگ هام خیلی طولانی تر شده...
تو بازی هر وقت یه ذره بر خورد می کنی یه لحظه بازی وای میسته بعد دوباره شروع میشه!
با این که لولی که دوباره شروع کردم با قبلی یکیه اما بازی هاش راحتر شده!
چرا اینجوری شده باید چیکار کنم؟
سلام
نه دوست من این ماشین و نمی گم . اون کروته رو میکم که فکر کنم رنگش زرد باشه . بعد هر کاری می کنم از جاش تکون نمی خوره.
خوب واسه لودینگات که میتونی از پچ هایی که دوستان در صفحات قبل گذاشتن استفاده کنی..سلام
من ویندوزم رو دوباره نصب کردم و این بازی رو هم همین طور...
اما خیلی چیزا فزق کرده!
مثلا لودینگ هام خیلی طولانی تر شده...
تو بازی هر وقت یه ذره بر خورد می کنی یه لحظه بازی وای میسته بعد دوباره شروع میشه!
با این که لولی که دوباره شروع کردم با قبلی یکیه اما بازی هاش راحتر شده!
چرا اینجوری شده باید چیکار کنم؟
ولی اگر میگی که بازی گیر میکنه بعد یهو ول میکنه..این مشکل شاید از ویندوز جدیدت باشه.
منم دقیق نگرفتم شما کدوما رو میگی ولی همونطور که قبلا گفتم بهترین پیشنهاد برای هر tire:
tire1
کلا آسونه و چیزی نداره...
rire 2:
Porsche Cayman S و Chevrolet Cobalt SS
tire3:
Lamborghini Murciélago LP640 و Lamborghini Gallardo LP560-4 اولی تو شتاب حرف نداره و دومی توی دست فرمون
tire4:
Bugatti Veyron 16.4 و مخصوصا Pagani Zonda R
من که شخصا میگم این ماشینها برای هر قسمت بهترین هستند حالا هر کس نظری داره
البته یادتون باشه تموم ماشینها رو تا ته آپگرید کنید و توی قسمت tunning همه رو ببرید تا آخر و توی game play کلا همه چیز رو بگذارید روی medium![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)