چون من از ویستا خوشم نمیومد هیچ وقت رو سیستمم نصبش نکردم!
واسه همینم از این مسئله بی اطلاع بودم!
ممنون که گفتید...
در مورده حافظه باید بگم که این قابلیت زیاد تو پرفرمنس کارت گرافیمک تاثیر گذار نیست!
شاید 10 درصد باعث بهتر عمل کردن کارت گرافیک بشه...
چون من از ویستا خوشم نمیومد هیچ وقت رو سیستمم نصبش نکردم!
واسه همینم از این مسئله بی اطلاع بودم!
ممنون که گفتید...
در مورده حافظه باید بگم که این قابلیت زیاد تو پرفرمنس کارت گرافیمک تاثیر گذار نیست!
شاید 10 درصد باعث بهتر عمل کردن کارت گرافیک بشه...
ببازم سلام
من یه برنامه ای میخوام اجرا کنم روی وین 7
اما این اررور رو میده و هیچ کاری نمیتونم بکنم.!!
the version of this file is not compatible with the version of windows youre eunning.chek your copmuter s system information to see whether you need an *86(32-bit)or *64 (64-bit) version of the program.and then contact the software publisher.
اخیییش جونم در اومد تا تایپ کردم.
راستی از نرم افزار رو با compatible به ویندوز های دیگه تغییر دادم ولی کار نکرد به نظر شما چیکار کنم؟
سلام
من الان که دوباره ویندوز رو نصب کردم فهمیدم این مشکل من ربطی به گرافیک نداره !!! مربوط به آپدیتهای ویندوز هست . ویندوز رو که آپدیت میکنم این مشکل پیش می آید!!![]()
سلام بچه ها. من تازه خريدم. اين ويندوز به مشخصات كامپيوتر ربطي داره؟
گرافيك من: 512
رمم : 1گيگ
ميدونم خوب نيست ولي برا من مناسبه؟
من اولش كه نصب كردم زدم پارتيشنارو پاك كردم. بعدش 50 هزارتومن داديم يارو هاردو عوض كرد. بعد بهش ميگم اين ويندوزو نصب كن ميگه به درد نميخوره و روش نصب نكن دوباره خراب ميشه و نرم افزاراي زيادي روش نصب نميشن. بعد رفته پك 2 xp رو نصب كرده
راست ميگه؟
سلام.
دوست عزیز شما بیا اینجا سوال کن ما کمک میکنیم تا مشکلات رو برطرف کنید.پارتیشن که بریزه بهم دیگه هارد عوض کردن نداره.
عجب نامردی بوده.آدرسش رو بده به من تا بهش بگم چی خوبه و چی بد.
سلام بچه ها. من تازه اين ويندوز نصب كردم اما 2 تا از درایور ها این اررور رو میده :
is not accessible access is denied
و هیچ کاری نمیتونم بکنم.!!
کسی میدونه دلیلش چیه؟؟؟؟
کمک ..
salam man ham nemitonam anti virus nasb konam
روی درایوهایی که قفل شدن کلیک راست کنید و به برگه Security برید.
به قسمت Group or user names دقت کنید.اونجا باید نام کاربری شما وجود داشته باشه.اگه نبود باید اونو اضافه کنید.
اصلا شما Administrator هستید یا یوزر محدود تعریف کردید؟
روی درایوی که قفل نیست مراحل بالا رو انجام بدید و ببینید نام کاربری شما روی اون هست یا نه؟
آنتی ویروس شما با ویندوز 7 سازگار نیست.
شما باید نسخه جدیدتری از اون آنتی ویروس را نصب کنید یا از یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنید.
آنتی ویروس نصب کن ببینید چی میشه؟ یه سرچی تو انجمن بزن میاد یا گوگل جوابش
برای شما چه خطایی میده وقتی میخوای آنتی ویروس نصب کنی؟
in security drive lock shode & azad :
dar zemn in windows che joori farsi mishe ?
dar mored Administrator ham ..... nemidoonam.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)