160 هزار وون . البته استوک بود مال من مثل اینکه از رده خارج شده ! آقا من الان دو تا فیلم mp4 و avi هم ریختم . بازم پلی نمی شند .آلا لالا
160 هزار وون . البته استوک بود مال من مثل اینکه از رده خارج شده ! آقا من الان دو تا فیلم mp4 و avi هم ریختم . بازم پلی نمی شند .آلا لالا
mp4 نخوند؟!
اصلا mp3 باز می کنه: دی
این یه مشکلی داره ها خوب اونجا که ارزونه ارینا می گرفتی divx میدیدی: دی(شما هم که تو کار فیلمی خیلی بدردت می خوردش)
خوب رزولوشن فیلم چقدر بود؟ نکنه 1280 در 720 پیکسل ریختیآقا من الان دو تا فیلم mp4 و avi هم ریختم . بازم پلی نمی شند .آلا لالا
فکر کنم تا رزولوشن 240 در 400 ساپورت میکنه، کلا این گوشی جاوا ها همینجورین. شما بهتر بود یه گوشی وین مو میخریدی.
یک فیلم 400 در 240 کانورت کردم به فرمت mp4 بازم قبول نکرد. از ظهر که اومدم خونه هیچی نخوردم . نصفه شبه الان هنوز یه فیلم روش بالا نیاوردم . چه کار کنم با این آشغال ؟
آقا قیمتش رو به دلار بگو
ضمنا اولین نفری هستی که میبینم با کوکی انقد درگیره
گوشی خودت مشکل داره
توی این دو صفحه آخر اینقدر از مشکلات کوکی گفتین دیگه میترسم برم بخرمش!!![]()
با یک رم 8 گیگ بعلاوه دو سال عضویت تلویزیون و ... و چندتا جنگولک تزئینی شد این که به دلار حدود 140 تا در میاد
گوشی من ایراد نداره . کلا این کوکی مزخرفه . اینجا اغلب گوشیا زبان کره ای هستند مثل cyon و گرنه از اونا می خریدم . تنها حسن این گوشی رادیوی استریوشه . کلی آهنگ گوش کردم بجای پلیر خود گوشیالان 3gp تبدیل کردم به سایز بالا . قبول کرد . بالاخره یه چیزی نشون داد
حالا همه فیلمها رو گذاشتم تبدیل بشند و بریزمشون تو گوشی . بنظرم mp4 ای که من تبدیل کردم نسخه ی پیشرفته بود که گوشی قبول نکرده و کدکش رو نداشته ! این گوشی دیکشنری برای نصب نداره . کلا نرم افزارهای جاوا که رو این نصب بشند رو چجور و از کجا باید پیدا و نصب کرد ؟
ممنون از راهنماییهاتون![]()
بابا چرا انقد میزنی تو سر این گوشی
دیکشنری هم هست واسش
شما به فارسی دیکشنری جاوا جست و جو کن
هر دیکشنری که زیر 3 مگ بود رو میتونی واسش بریزی
سرچ کردم سه تا دیکشنری جاوا نصب کردم . هیچ کدوم کار نمی کنند . یعنی سالمند و اجرا هم می شند ولی چون کی برد جدا ندارند با این گوشی بمشکل بر می خورند . چون کیبرد گوشی تو این برنامه ها اجرا نمی شه . گوشیه لعنتی بدرد هیچی نمی خوره . برای یک آهنگ پخش کردن خالی باید هزار بار خودکشی کنی تا برسه به آهنگ مورد نظر . اینقدر هم این اسکرول کنار صفحه رو باید با موس بکشی تا از جاش تکون بخورهتمام تنظیماتش دیفالته . اصلا باید یکبار همه تنظیمات مسخره اش رو دوباره تنظیم کنی . مثلا با هر کلیک ویبره ی بی مورد و اعصاب خورد کن و صدای کلیک در می آره . باید خفش کنی .
با هیچ نرم افزار ویندوز سینک نمی شه . حتی میدیا پلیر 11 . اگرم سینک بشه جون می کنه بزور آپلود می کنه . معلوم نیست چرا 3 تا کلید زیرش داره ! بجای این قرطی بازیها نخواستن یه منوی درست حسابی زیرش بذارند که هی مجبور نباشی کلید آبی سمت راست-پایین رو فشار بدی
فیلم رو با کیفیت 320 در 240 پیکسل انتخاب رده بودم . تو گوشی از دور و پهلو خودش کم کرده بودموسیقی که داری پخش می کنی رو حتما باید وقت کار با دیگر برنامه ها قطع کنی
بقول کره ای ها : شیبال اوما
خلاصه که این نظرات من بدون هیچ تعصبی بود . یه گوشی فانتزی چینی مثل این گوشی ساعتیها هم حتی شرف داره به این گوشی
برادر تند نرو!! خوب شما با توجه به نیازهات نیومدی گوشیت رو بخری! بهتر بود قبل از خرید از این فروم مشورت می گرفتی!
شاید اصلا نباید گوشی فول تاچ میخریدی چون تمام مواردی که گفتی برای همه ی گوشی های فول تاچ همینه (البته اکثرا فول تاچ های جاوا).
کوکی من داشتم، دقیقا مثل همه ی گوشی های حرفه ای درست تنظیم کرده قسمت موزیک رو (مثلا سورت بر اساس خواننده و....)! در ضمن یه ویجت رو دسکتاپ داره که شما رو سریعتر به قسمت موزیک و پخش آهنگ میبره پس هزار بار خودکشی نیست!!برای یک آهنگ پخش کردن خالی باید هزار بار خودکشی کنی تا برسه به آهنگ مورد نظر .
اسکرول کردن تو گوشیهای سامسونگ و الجی جفتشون باید وسط صفحه اسکرول کنی نه کنار صفحه که خیلی هم راحت و جذابه (مثل آیفون)! ولی نوکیا باید حتما از اسکرول کنار صفحه استفاده کنی.اینقدر هم این اسکرول کنار صفحه رو باید با موس بکشی تا از جاش تکون بخوره
مشکل دیکشنری هم گفتم! تقصیره برنامست!!! من دیکشنری داشتم خیلی خوب کار می کرد رو کوکی! سریع و با کیبورد. نمی دونم کجا گذاشتمش! ولی درکل، ما الان خیلی گوشی فول تاچ داریم، پس برنامه ی شما رو هیچ کدوم از اونها هم کار نمی کنه نه فقط کوکی!سرچ کردم سه تا دیکشنری جاوا نصب کردم . هیچ کدوم کار نمی کنند . یعنی سالمند و اجرا هم می شند ولی چون کی برد جدا ندارند با این گوشی بمشکل بر می خورند . چون کیبرد گوشی تو این برنامه ها اجرا نمی شه . گوشیه لعنتی بدرد هیچی نمی خوره .
این که سه تا دکمه زیرش داره اگه بیشتر بود دیگه بهش نمی گفتن فول تاچ! اساسش اینه که دکمه اصلا نداشته باشه و فقط لمس کنی.معلوم نیست چرا 3 تا کلید زیرش داره ! بجای این قرطی بازیها نخواستن یه منوی درست حسابی زیرش بذارند که هی مجبور نباشی کلید آبی سمت راست-پایین رو فشار بدی
باز هم میگم، تمام گوشی های فول تاچ این قابلیت رو دارند (بهش میگن فیدبک) تعجب میکنم میگید اعصاب خورد کن! این امکان مهمیه و دست شما هم بازه که براحتی قفل کنید این امکان رو.مثلا با هر کلیک ویبره ی بی مورد و اعصاب خورد کن و صدای کلیک در می آره . باید خفش کنی .
اولا اینو بگم که من یادمه موسیقی گوش میدادم و همزمان با اون با برنامه اپرا مینی کار می کردم!!! حتی چند تا برنامه دیگه هم باز کردم همزمان! نمی دونم شما کجا با این مشکل برخورد کردید. دوما گوشی های جاوا چون سیستم عامل ندارند نمی تونند به طور حرفه ای قابلیت مالتی تسکینگ رو فراهم کنند و انتطار نمیره ازشون! حالا خوبه کوکی یه تسک منجر هم فراهم کرده برامون ها! همون دکمه وسطی که میگفتی به چه درد میخوره!موسیقی که داری پخش می کنی رو حتما باید وقت کار با دیگر برنامه ها قطع کنیبقول کره ای ها : شیبال اوما
اون مشکل پخش ویدیو، همونجور که خودتون هم گفتید جدای از رزولوشن از کدک مناسبی استفاده نکرده بودید!
توصیه می کنم شما یه گوشی با سیستم عامل ویندوز موبایل بگیرید و اینقدر اشکال بیخود از گوشی بیچاره نگیرید!ویندوز موبایل تمام فرمتهایی رو که میخواید براتون پخش میکنه و اندازه موهای سر من میشه روش برنامه نصب کرد با خیال راحت!
من کوکی خریدم و میدونستم چی میخوام ازش: پخش موسیقی که تو این زمینه عالیه (حرف من نیست، حتی جی اس ام هم تایید کرده)، اینترنت رفتن (با اپرا مینی)، نصب چند تا برنامه کوچیک (همراه بانک و دیکشنری و....) و یه مقدار لذت بردن از کار با گوشی!
پی نوشت: اگه یکم تند صحبت کردم ببخشید!![]()
![]()
Last edited by Michael Ropy; 15-11-2009 at 08:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)