من دیشب با یه فروشنده حرف زدم همین حرفا رو همین مشخصات رو داد
گفت 1250000 تومن میشه
فقط هادرش 320 بود
cpu corei5
ram 4 gig
درایو هم بلو ری بود !
چه مدلی هست نمدونید ؟
نمیدونم فقط گارانتی داشت یا نه
؟
سری ea تو بازار جا افتاده ؟
من دیشب با یه فروشنده حرف زدم همین حرفا رو همین مشخصات رو داد
گفت 1250000 تومن میشه
فقط هادرش 320 بود
cpu corei5
ram 4 gig
درایو هم بلو ری بود !
چه مدلی هست نمدونید ؟
نمیدونم فقط گارانتی داشت یا نه
؟
سری ea تو بازار جا افتاده ؟
Last edited by nafas; 26-08-2010 at 12:58.
گارانتی هم تا حدودی تو قیمت تاثیر گذار هست...
ولی باید کانفیگ دقیق را بزارید تا بشه نظر داد...
چون خود core i5 هم با فرکانس های مختلفی هست و ...
ادامه بحث را بهتره تو تاپیک مشاوره مطرح کنید
با سلام
نمیدونم سوالمو جایه درستی مطرح میکنم یا نه من سه sony vaio cs36Gj دارم یه سال پیش خریدم تا حالا واسم خوب کار کرده ولی یه مدتیه فنش بد جور صدا میده، مخصوصا زمانیکه مدت زیادی باش کار میکنم
دوست عزیز این مشکل برای CS در کل دنیا عادی شده نه فقط مال شما بلکه اکثرا این مشکل فن رو دارن ، راهی نیست و باید ببرید اگه فن سالم گیرتون بیاد عوض کنید .
اینطور مسائل رو هم در تالار مشکلات سخت افزاری نرم افزاری مطرج کنید .
سلام چند وقته سیستمم بطور مرتب هنگ میکنه و هی مدت زمانش داره کم میشه دیگه دارم نگران میشم مدل لپتاپ VAIO FW 590 fvb هست لطفا سریع کمک کنید از چی میتونه باشه؟ ممنون فوری
---------- Post added at 04:08 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------
سلام چند وقته سیستمم بطور مرتب هنگ میکنه و هی مدت زمانش داره کم میشه دیگه دارم نگران میشم مدل لپتاپ VAIO FW 590 fvb هست لطفا سریع کمک کنید ممنون فوری
---------- Post added at 04:09 AM ---------- Previous post was at 04:08 AM ----------
سلام چند وقته سیستمم بطور مرتب هنگ میکنه و هی مدت زمانش داره کم میشه دیگه دارم نگران میشم مدل لپتاپ VAIO FW 590 fvb هست لطفا سریع کمک کنید بگید از چی میتونه باشه؟ من چی کار باید بکنم ممنون فوری
ناپایدار شدن سیستم میتونه علت های مختلفی داشته باشه ، اگه ایراد نرم افزاری باشه با ریکاوری کردن مشکل حل میشه ، شاید برنامه ای نصب کردید که باعث این میشه که هنگ کنه
یا ممکنه سخت افزاری باشه و یا دمای لپ تاپ بالا هست و ...
ریکاوری کنید
مشکل فراتر از این هاست
من تقریبا هر هفته دو یا سه بار ویندوز عوض میکنم، هر دفعه بعد یک یا دو بار هنگ نمیکنه ولی یک مدت بعد دوباره هنگ شروع میشه و هی مدت زمانش کمتر میشه و مجبور میشم با safe mode بالا بیام تا بتونم باهاش کار کنم
برای این یه خورده نگرانم ممکنه بگیر مشکل از چیه؟
یه لیستی از برنامه EVEREST و خطا های موجود در Event Logs میذارم امیدوارم بتونه به حل مشکل کمک کنه
سرور راپیدشیر
سرور لود توکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرور آپلودد توکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی اینجا نیست کمک کنه ....![]()
يه لپ تاپ وايو به قيمت 500 تومن به من پيشنهاد شده با اين مدل vgn sz360 pبه نظر شما مي ارزه بخرم
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
كسي نيستش
؟كمك
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)