دوست عزیز رمز های این بازی بر روی ps3 و xbox 360 هم موجوده!!!راستی اگه یه بازی رمزش برای یه پلتفرم نیاد یعنی اون کنسول بدرد نمی خوره؟داداش اندفعه باید بگی
good bye 360
Hello PC![]()
دوست عزیز رمز های این بازی بر روی ps3 و xbox 360 هم موجوده!!!راستی اگه یه بازی رمزش برای یه پلتفرم نیاد یعنی اون کنسول بدرد نمی خوره؟داداش اندفعه باید بگی
good bye 360
Hello PC![]()
بازم دعوای بین pc و کنسولدوست عزیز رمز های این بازی بر روی ps3 و xbox 360 هم موجوده!!!راستی اگه یه بازی رمزش برای یه پلتفرم نیاد یعنی اون کنسول بدرد نمی خوره؟
دوستان بخیال شید.........
داداش میخواستم یه شوخی ای کرده باشم .به دل نگیرید
باشه بیخیال شدیم![]()
ولی خیلی شوخی باحالی بودداداش میخواستم یه شوخی ای کرده باشم .به دل نگیرید
باشه بیخیال شدیم![]()
اونایی که کنسول دارن دشمن پی سی هستن و اونایی که پی سی دارن دشمن کنسول... مثل خودم
و کسانی که هردو رو دارن یا از یه کدوم بیشتر خوششون میاد یا بی طرفن!
---------- Post added at 02:26 AM ---------- Previous post was at 02:22 AM ----------
کد تقلب هست ولی ترینر اصــ ــ لــاترینری کد تقلبی چیزی نداره برای کنسول؟
جالبه که کد تقلبهایی که برای PC هست مثل خود بازیش از روی نسخه کنسولیشه
اعدادی که با موبایل وارد میکنم جواب میده
من یه عمری با کامپیوتر بازی میکردم و سر pc هم تعصب داشتم و تقریبا هر 3 سال یکبار هزینه زیادی رو صرف ارتقای سیستم میکردم و اتفاقا سر همین بازی تصمیمو گرفتم که حتما کنسول بخرم..چرا؟
چون برای 4 تا DVD این بازی 6000 تومن پول دادم و نتونستم حتی اجراش کنم...سر اون gta iv قبلیه هم همین بلا سرم اومد و بعد از 2 بار فرمت کل هارد دیسک و 4 دفعه نصب ویندوز و 3 ساعت دانلود کرک و پچ و درایور کارت گرافیک و هزار تا اعصاب خورد کنی دیگه تونستم اجراش کنم
الانم 2 ماه بیشتر نیست کنسول 360 گرفتم و واقعا احساس آسودگی میکنم وقتی میبینم حتی بدون نیاز به نصب میتونم بازیها رو روی جزئیات بسیار بالا و حداکثر فریم اجرا کنم
تازه برای این بازی با پک و جلد قطور که عکس بازی هم روی dvd و هم روی جلدش هست همش 2000 تومن پول دادم
پس حق دارم بعد از اینهمه بلایی که pissy ! سر من اورده یکمی هم روی کنسول تعصب داشته باشم![]()
Last edited by underworld; 01-08-2010 at 01:57.
با سلام دوستان مب خوام تفاوت های اصل این بازی با IV رو بدونم . یه سوال خیلی مهم این بازی مثل IV واسه نصب درد سر هم داره . یعنی پچ و...... میخواد یا راحت مثل بچه آدم نصب میشهکلا میخوام مزایا و معایب این بازی نسب به IV رو بگید
این بازی دیگه اون دردسر ها رو نداره البته نسخه 5 دی وی دی این بازی رو تست کردم و مشکلی توی نصب نداشت و نیازی به کپی کردن کرک نداره . گرافیک بازی هم خوبه و البته نرم تر و روون تر اجرا میشه اگر IV رو با این نسخه با تنظیمات یکسان قرار بدیم میبینیم که نسخه جدید راحتر اجرا میشه.
ببین اگه از سایت های ناشناس یا مغازه های بد بخری معلومه اجرا نمیشهجالبه که کد تقلبهایی که برای PC هست مثل خود بازیش از روی نسخه کنسولیشه
اعدادی که با موبایل وارد میکنم جواب میده
من یه عمری با کامپیوتر بازی میکردم و سر pc هم تعصب داشتم و تقریبا هر 3 سال یکبار هزینه زیادی رو صرف ارتقای سیستم میکردم و اتفاقا سر همین بازی تصمیمو گرفتم که حتما کنسول بخرم..چرا؟
چون برای 4 تا DVD این بازی 6000 تومن پول دادم و نتونستم حتی اجراش کنم...سر اون gta iv قبلیه هم همین بلا سرم اومد و بعد از 2 بار فرمت کل هارد دیسک و 4 دفعه نصب ویندوز و 3 ساعت دانلود کرک و پچ و درایور کارت گرافیک و هزار تا اعصاب خورد کنی دیگه تونستم اجراش کنم
الانم 2 ماه بیشتر نیست کنسول 360 گرفتم و واقعا احساس آسودگی میکنم وقتی میبینم حتی بدون نیاز به نصب میتونم بازیها رو روی جزئیات بسیار بالا و حداکثر فریم اجرا کنم
تازه برای این بازی با پک و جلد قطور که عکس بازی هم روی dvd و هم روی جلدش هست همش 2000 تومن پول دادم
پس حق دارم بعد از اینهمه بلایی که pissy ! سر من اورده یکمی هم روی کنسول تعصب داشته باشم![]()
![]()
من که همهی بازی هام رو از یه جای معتبر میخرم و با سیستم نیمه ضعیفم همه رو به راحتی اجرا میکنم
خیلی بهتر از iv هستبا سلام دوستان مب خوام تفاوت های اصل این بازی با IV رو بدونم . یه سوال خیلی مهم این بازی مثل IV واسه نصب درد سر هم داره . یعنی پچ و...... میخواد یا راحت مثل بچه آدم نصب میشهکلا میخوام مزایا و معایب این بازی نسب به IV رو بگید
از همه لحاظ
فقط باید اول iv رو بازی کنی تا همه ی کار هایی که میشه کرد رو بدونی و با داستان بیشتر آشنا بشی چون هر 3 داستان توی زمان موازی هست!
تازه IV:EFLC دو تا داستان داره
توصیه میشه اول آی وی بعد این یکی
سلام
من یه چیز باحال کشف کردم فکر کردم شاید به دردتون بخوره
شمامی دونید چه جوری باید با مشت ادم کشت؟(یه راه جدیددرجا)
اول با یکی درگیر شید
بعدش تا بهتون مشت زد دکمه ی جا خالی (Space) رو بزنید (حتما باید همون موقع بزنید،نشونشم اینه که یه میره عقب یا سرش رو میاره پایین و جا خالی میده)
بعدش تو مدتی که داره جاخالی میده یکی از دکمه های R یا LMB رو بزنید و اون وقت 3-4 تا مشت با هم بهش میزنه
اگرم چاقو داشته باشید درجا میمیره
با چوب بیسبال هم همین طور
در ضمن اگه اون ها هم چیزی داشته باشن ازشون میگیره
امید وارم به درد بخور باشد
راستی اگه کسی رمز های فارسی رو نزاشته من به زودی در همین جا میزام
خیلی ممنون
من تازه متوجه شدم که کنار پلهای بین شهری تله کابین هست که میشه سوارشون شد
راستی جریان کدهای فارسی چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)