تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 334 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه mohzoh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اقای بندری سلام
    اگه رینگ و لاستیک تیبا رو 1 اینچ بزرگتر کنیم از نظر فنی مشکلی داره؟از نظر گارانتی شرکت گیر نمی دن؟ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان امروزاز نمایندگی گفتن دعوتنامه اومده رفتیم از بین رنگهای مشکی و ابی تیره و نوک مدادی بنفش و نقره ای و سفید نهایتا رنگ نوک مدادی رو انتخاب کردیم سفید 200 تومن ارزونتر بود ولی بخاطر حرفهایی که اینجا بعضی گفته بودنن ازش صرفنظر کردیم ثبت نام ما اسفند پارسال بود تاریخ تحویل هم 31 تیر هستش حالا نمیدونم دقیقا کی تحویل میدن ؟جریمه تاخیر چقدره ؟بیمه بدنه داره یا نه؟
    ضمنا قیمت پایه کارخونه رو 11.800 برای رنگهای متالیک زده است

3. این کاربر از rsd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان امروزاز نمایندگی گفتن دعوتنامه اومده رفتیم از بین رنگهای مشکی و ابی تیره و نوک مدادی بنفش و نقره ای و سفید نهایتا رنگ نوک مدادی رو انتخاب کردیم سفید 200 تومن ارزونتر بود ولی بخاطر حرفهایی که اینجا بعضی گفته بودنن ازش صرفنظر کردیم ثبت نام ما اسفند پارسال بود تاریخ تحویل هم 31 تیر هستش حالا نمیدونم دقیقا کی تحویل میدن ؟جریمه تاخیر چقدره ؟بیمه بدنه داره یا نه؟
    تو آگهي همشهري امروز تيبا sx رو زده 11 ميليون و 150 هراز تومان تحويل 7 روزه از نمايندگي سايپا .

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    منم به دلایل مختلف همین رنگ نوک مدادی رو انتخاب کردم و به نظرم بهترین رنگه برای تیبا.

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در صورت نبستن کمربند ایمنی ایا ایربگ تیبا مانع برخورد سینه راننده با فرمان و سر راننده و سرنشین با شیشه جلو میشود یاخیر؟ یا به عبارت دیگه بدون کمربند ایمنی میشه امیدوار بود که ایربگ جان سرنشینان خودرو را حفظ کند؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه ریو داشتم که تصادف کردم
    دادم درستش کدن ولی الان 9 ملیون یا 10 ملیون بیشتر نمیره
    میخوام یه کم دیگه بذارم روش یه تیبا بگیرم
    بهم بگین آیا راضی هستین یا نه
    از لحاظ شتاب و سرعت و جاده و آسایش و فنی و .....
    آیا از لحاظ فنی شبیه پراید هست؟
    با چه ماشینی میشه مقایسش کرد؟
    لطفا جواب بدین
    لطفا راهنماییم کنین تا در خریدم اشتباه نکنم چون ماشین دست 2 نمیخام بخرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام. من مي خواهم از تيبا انصراف بدم برم سراغ ريو يا تندر 90. بنظرتون كارم درسته؟ آقاي بندري با توجه به اينكه ريو و به نوعي تندر مربوط به سايپا ( پارس خودرو) ميشه مي تونيد راهنماييم كنيد. راستيتش اگه اينكارو بكنم يه كم از لحاظ مالي بهم فشار مياد واسه همين دو دل هستم. ميشه راهنماييم كنيد... ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا جواب بدین

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------

لطفا راهنمایی کنین
    شتابش خوبه؟؟؟
    تو جاده خوب میره؟
    آدم توش احساس آسایش میکنه؟

داره خودمونی میشه glayolx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تو آگهي همشهري امروز تيبا sx رو زده 11 ميليون و 150 هراز تومان تحويل 7 روزه از نمايندگي سايپا .

اینا چون می دونن تحویل تیبا مشکل داره و معلوم نیست کی بدن تو آگهی میزنن 7 روزه و حاضرن زیر قیمت بدن چون هم تعریف خوبی نشنیدن هم اینجوری زودتر به پولشون میرسن و از شر نمایندگی و انتظار تحویل راحت میشن
    قیمت واقعی توی نمایشگاه 12 یا بالاتره

---------- Post added at 09:26 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------

دوستان یه سوال دارم البته ربطی به تیبا نداره و کلی هست.چون دیدم اینجا شلوغه و اکثر فعالیتها در این تاپیکه میپرسم البته اگه اشکالی نداره.

ما یه ماشین ثبت نام کردیم (ریو) و تحویلش شهریوره.اگر بعد از اومدن دعوت نامه پول رو به حساب نریزیم چی پیش میاد؟ آیا همه سود پولمون از بین میره؟ آیا برای ماه بعد باز دعوتنامه میاد؟ اگر اومد آیا سود پول رو تا آخرین دعوتنامه ای که اومد و پول رو به حساب ریختیم محاسبه میکنن یا تا همون شهریور؟ تا چند تا دعوتنامه پشت سر هم میاد؟

با تشکر
    یکی از دوستان من مرحله اول که دعوت نامه اومده بود پول نداشت بریزه گفتن ماه بعد دوباره دعوتنامه میاد و فکر کنم چند بار تکرار بشه در مورد سود پول هم بعیده اینا دوزار به کسی بیشتر بدن

---------- Post added at 09:30 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------

سلام دوستان
    لطفا جواب بدین

دوست عزیز در پست های قبلی کسانی که تحویل گرفتن و استفاده کردن توضیح دادن می تونی مراجعه کنی
    در مجموع ماشین خوبیه و حداقل خیلی بهتر از پرایده و با همین قیمت 11 تا 12 تومن( نه بیشتر) بهترین گزینه برای خریده

11. این کاربر از glayolx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

در صورت نبستن کمربند ایمنی ایا ایربگ تیبا مانع برخورد سینه راننده با فرمان و سر راننده و سرنشین با شیشه جلو میشود یاخیر؟ یا به عبارت دیگه بدون کمربند ایمنی میشه امیدوار بود که ایربگ جان سرنشینان خودرو را حفظ کند؟
    تمامی خودرو سازی های بزرگ میگن که برای استفاده درست از ایبرگ حتما باید کمربند ایمنی بسته باشه چون اگر بسته نباشه ایبرگ به جای اینکه ناجی شما بشه خودش عاملی برای مرگ میشه
    کلا ایبرگ بدون کمربند معنی نداره و خطر بالایی ددره نمونه اش رو هم در بی توجهی و عدم اموزش هموطنانمون دیدم که به علت عدم توجه به مقرارت ایبرگ جانشون رو از دست دادن یا در سطح پایین تر دچار شکستگی در بینی خرد شدن فک گونه ها و شکستگی زانو شدن

13. این کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •