سلام آره داداش همه هیدرولیک هستن و مه شکن هم همشون دارن
سلام آره داداش همه هیدرولیک هستن و مه شکن هم همشون دارن
فرمان هیدرولیک که همه دارن
اما مدل SE برای ارزان سازی چراغ مه شکن ویه سری قطعات کم شده اما سیم کشی ها موجوده و خودتون میتونین اضافه کنین
قدیمی هاش هم ندارن ؟ من مدل 85 - 86 میخرم.
چراغ مه شکن همچین چیز خاصی نیستا !
به طور معمول هیچ سمند se چراغ مه شکن نداره
اما ممکنه صاحب قبلی ماشین نصب کرده باشه
شما خودتون هم با حدود 50 تومن میتونین نصب کنین
چون فقط چراغ رو برداشتن و سیم کشی موجوده کار خاصی نداره
سلام.
ببخشید میخواستم بپرسم .
سمند و سورن مصرف سوختشون تو شهر چه جوریه؟
اون قدر زیاد هست که آدم ترجیح بده بفروشتش تا داشته باشتش.؟
سلام
مصرفشون تو شهر به نسبت بقیه ماشینا کمی بیشتره،ولی بیرون شهر مصرف مناسبی داره.
جوری نیست که از داشتنش منصرف چون سواری مناسبی نسبت به بقیه ماشینای هم رنج خودش میده.
یه سمند 84 دارم
بعد از مسافرت دیدم که زیر رادیاتش ضد یخ ریخته
بردم رادیات سازی و گفت باید عوض بشه
عوض کردم ولی هی از شیلنگش آب میداد و سریع هوا می گرفت
بعد از چند بار چک کردن معلوم شد که واشر سوزونده و کمپرس کرده
من این ماشین رو دو ماهه خریدم و طرف می گفت برج 6 پارسال واشر عوض کرده
واتر پمپ رو هم تازه عوض کرده بودم
همیشه هم آمپرش رو چک میکردم که بالا نره و هیچ موقع هم بالا نرفت.یه بار فقط داشتم پارکش میکردم یهو زنه داد زد که موتور داغه و ازین حرفا که یعنی جوش آورده که من دیدم آمپر روی درجه معمولیه و حتی به وسطم نرسیده. آب کم میکرد روی رادیات قبلی ولی من تند پر می کردم . این قضیه شاید 2-3 روز اتفاق افتاده باشه( قضیه آب کم کردن) و من سریع رفتم رادیات عوض کردم و دیگه آب کم نکرد. تا که فرداش دیدم از شلنگ آب میده و میریزه روی مهره رادیات و یه شب کلا فنش اتصالی کرده بود و تا صبح روشن بود که صبح اومدم قطعش کردم. بردم رادیات سازی که دید دیگه شلنگ باد کرده به شکل شدیدی و مطمئن شد که واشر سوزونده
حالا دادمش برام عوض کنه ولی موندم که این چرا واشر سوزونده. هنوز بازش نکرده
موندم که اصلا یه موقع گفت سر سیلندر عوض بشه عوض کنم یا کلا بگم تعمیرش کنم و بعد بفروشمش؟ واقعا مصیبتن این ماشین های مدل پایین
همیشه صفر سوار میشدم این بار این اشتباه رو کردم و مدل پایین سوار شدم و الان تقریبا پشیمونم
سلام
آقا ما یه سمند مدل 82 داریم که میخواهیم باهاش بریم ترکیه (5000 کیلومتر رفت و برگشت )
ماشین رو هم تقریبا تازه خریدیم و نمیدونیم فنیش چطوره .
حالا شما به ما بگید که کدام قطعات رو عوض کنیم و چه قطعاتی رو با خودمون ببریم و کلا چیکار کنیم که تو کشور غریب اسیر نشیم .
میشه نمایندگی ایران خودرو سورن رو سفارشی سفارش داد ؟ مثلا cng کارخانه ای یا مثلا سانروف و ... ؟
چیکار باید کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)