خوب مصرف شده که روی دو رفته
ارهاینی که نوشته 2 تولید خالصشه
الان 18 تا تولید میکنه و 16 تاشو در هر ساعت روستاییا میخورن!
خوب مصرف شده که روی دو رفته
ارهاینی که نوشته 2 تولید خالصشه
الان 18 تا تولید میکنه و 16 تاشو در هر ساعت روستاییا میخورن!
از دوستان ممنونم
الان متوجه بشم
انشاله كوفتشون بشه
توي اين گروني اين همه مصرفشون بالاست![]()
نه داداش. باگ ماگ کیه؟
شما اگر با JS تگ های input type=file رو GetElement کنی، یه Property داره به اسم Files که فایل های انتخاب شده توسط اون Input رو بهت میده.
که با این میشه حجم فایل رو فهمید:
حالا دقیق نیست ها.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کوچیک و بزرگی اش یادم نیست. اون Size رو هم مطمئن نیستم!
اوکی...
فکر کردم میشه به فایل های روی هارد دیسک دسترسی داشت
باشه سر فرصت تستش میکنم...
سلام.
اینجا رو ببین خداییش من یکی دو روز اینجا نبودم ببین چه بلاهایی که سر این تاپیک در نیاوردید! داریوش بفهمه سکته هه رو می زنه!
-------------
بحث سر این آپلود پروگرس متره دیگه آره؟ خب راستشو بخواین منم چند وقتی دنبال این قضیه بودم، اولش توی ASP.NET که به یه نتیجه های رسیدم و فهمیدم از پس اینکار برمی یاد، ولی تو php هنوز نتونستم سرنخی گیر بیارم، ولی تا اونجا که می دونم اینه که فکر نکنم php بتونه به تنهایی این کار رو بکنه ( نزنید منو! ) باید با یه زبان دیگه مثل perl و یا python به همراه php اینکار رو بکنید. دقیق نمی دونم ولی فعلا باید اینکار رو کرد.
اشتب می زنم؟
چرا دیگه.
میشه به محتویات فایل هم دسترسی داشت، ولی شرطش اینه که کاربر، فایل رو انتخاب کنه.
چوب 20328
خشت 14867
آهن 15810
گندم 18331
من از کجا بیارم آخه بچه ها بسیج بشین انقدر که نوشتم منبع بفرستین واسم مهاجر بسازم ! ( نفرستین دهکدتونو خراب میکنم : دی ) " با تلاش بی وقفه دانشجویان توانای دارالفنون صنعتی RaZoR به فناوری صلح آمیز منجنیخ مجهز میباشیم "
----
محسن من 350 تا جمعیتمه با همین 4 تا سرباز که دارم 600 تا مصرف میشه ! ( نتیجه گیری : گندم میخوام ! )
انجمن بازی آنلاین تاپیک تراوین نداره همینو رینیمش میکنیم تراوین بازهای پی سی رو هم میریزیم همینجا دیگهاینجا رو ببین خداییش من یکی دو روز اینجا نبودم ببین چه بلاهایی که سر این تاپیک در نیاوردید! داریوش بفهمه سکته هه رو می زنه!
-------------![]()
گندم مي خواي سر كوچه تون برو بخر
حكايتي داريم !!
اومده چوب و خشت و آهن اش را به رخ ما مي كشه
به جز بحث تراوين ، حداقل بحث هاي ديگر را هم هدفمند دنبال كنيم
تا به يك نتيجه اي برسيم
اون بحث انجمن و هاست و حمالي در بازار بهتر از انجمن داري !!! را ادامه بديم
ببينيم آخرش نظر دوستان به كجا مي رسه
واقعا؟!!چرا دیگه.
میشه به محتویات فایل هم دسترسی داشت، ولی شرطش اینه که کاربر، فایل رو انتخاب کنه.
بعدا یه نگاهی بهش میندازم... البته چون cross browser نیست، زیاد به کار نمیاد...
خب راستش php ورژن 5 یه extension داره به نام apc که از rfc 1867 پشتیبانی میکنه...بحث سر این آپلود پروگرس متره دیگه آره؟ خب راستشو بخواین منم چند وقتی دنبال این قضیه بودم، اولش توی ASP.NET که به یه نتیجه های رسیدم و فهمیدم از پس اینکار برمی یاد، ولی تو php هنوز نتونستم سرنخی گیر بیارم، ولی تا اونجا که می دونم اینه که فکر نکنم php بتونه به تنهایی این کار رو بکنه ( نزنید منو! ) باید با یه زبان دیگه مثل perl و یا python به همراه php اینکار رو بکنید. دقیق نمی دونم ولی فعلا باید اینکار رو کرد.
اشتب می زنم؟
اما توی تست هایی که انجام دادم، اگه یک فایل در حال آپلود شدن باشه و یه فایل دیگه در همون زمان آپلود بشه، همه چی میریزه به هم!!
با کمی دست کاری سرور آپاچی هم احتمالا بشه کاری کرد که خودش این اطلاعات رو بدست بیاره...
ساملیک برادر چه عجب از اینورا
والا من که زیاد رو اون قضیه پروگرس متر کار نکردم ولی اینطور که به نظر میاد مشکل به دست آوردن حجم سایز اصلی قبل از تموم شدن آپلود فایله. اگر با دات نت بشه این مشکل رو حل کرد با php هم میشه چون این اطلاعات در هر صورت باید از مرورگر به سرور برسه وقتی هم که این اطلاعات به دست بیاد با php هم میشه حجم آپلود شده رو با ایجکس به مرورگر فرستاد تا درصد آپلودشو زیاد کنه
اگر قضیه طور دیگه ایه بگید منم روشن شم!
دستت درد نکنه نیما!
ما رو معتاد بازی میکنی که بعد با تهدید ازمون منابع بگیری؟
راستش من که هزینه ها رو جمع کردم با توجه به شرایطمون به این نتیجه رسیدم که فعلاً نیاز نیست خرج زیادی بابت انجمن برا خودمون درست کنیم. چون فعلاً هم یه جورایی مشغولیم و این انجمن یه جورایی ریسکه تصمیم گرفتیم فعلاً کار فعلیمونو ادامه بدیم انجمن رو هم بدون خرید لیسانس شروع کنیم بعد از یه مدت اگر گرفت که لیسانسشم میخریم و سرور درست و حسابی هم براش میگیریم وگرنه که لاقل ضرر نکردیم
حالا یا با استفاده از یه سیستم دیگه شروع میکنیم که به وی بولتین نزدیک باشه و بعداً بشه راحت بهش منتقل شد یا اینکه از نسخه نال شدش استفاده میکنم. این چند روزه دیگه از این بیشتر نتیجه نگرفتیم چون من یه کم کار دارم دیگه پیگیری نکردم. انشالله کار فعلی که تموم شه اونم پیگیری میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)