تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 283 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 2830

نام تاپيک: - - - * * * محفل گفتگوی دوستانه طراحان وب * * * - - -

کـاربـر بـاسـابـقـه amin2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Maelstorm

پيش فرض

خوب مصرف شده که روی دو رفته

اینی که نوشته 2 تولید خالصشه
    الان 18 تا تولید میکنه و 16 تاشو در هر ساعت روستاییا میخورن!
    اره

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از دوستان ممنونم

الان متوجه بشم
    انشاله كوفتشون بشه
    توي اين گروني اين همه مصرفشون بالاست

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

آره خب، با js و این چیزا نمیشه حجم فایل رو بدست آورد (غیر از جاوا که اون هم درد سر های خاص خودشو داره)...
    اما مثلا رپید شیر چجور کار میکنه؟
    همونطور که یاسر گفت، احتمالا توی بسته http که ارسال میشه میزنه حجم فایل چقدره و با توجه به میزان فایل temp روی سرور هم میشه فهمید چقدر تا حالا آپلود شده و با دو تا ضرب و تقسیم میشه همه اطلاعات آپلود رو بیرون کشید..... فقط میدونم که نمیدونم!!

یه باگ امنیتی دیگه؟!
    یه توضیح (با مثال ) میزاری؟
    نه داداش. باگ ماگ کیه؟
    شما اگر با JS تگ های input type=file رو GetElement کنی، یه Property داره به اسم Files که فایل های انتخاب شده توسط اون Input رو بهت میده.
    که با این میشه حجم فایل رو فهمید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا دقیق نیست ها.
    کوچیک و بزرگی اش یادم نیست. اون Size رو هم مطمئن نیستم!

4. این کاربر از dogtag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

اوکی...
    فکر کردم میشه به فایل های روی هارد دیسک دسترسی داشت
    باشه سر فرصت تستش میکنم...

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام.

اینجا رو ببین خداییش من یکی دو روز اینجا نبودم ببین چه بلاهایی که سر این تاپیک در نیاوردید! داریوش بفهمه سکته هه رو می زنه!
    -------------

بحث سر این آپلود پروگرس متره دیگه آره؟ خب راستشو بخواین منم چند وقتی دنبال این قضیه بودم، اولش توی ASP.NET که به یه نتیجه های رسیدم و فهمیدم از پس اینکار برمی یاد، ولی تو php هنوز نتونستم سرنخی گیر بیارم، ولی تا اونجا که می دونم اینه که فکر نکنم php بتونه به تنهایی این کار رو بکنه ( نزنید منو! ) باید با یه زبان دیگه مثل perl و یا python به همراه php اینکار رو بکنید. دقیق نمی دونم ولی فعلا باید اینکار رو کرد.

اشتب می زنم؟

7. این کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

چرا دیگه.
    میشه به محتویات فایل هم دسترسی داشت، ولی شرطش اینه که کاربر، فایل رو انتخاب کنه.

9. این کاربر از dogtag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

چوب 20328
    خشت 14867
    آهن 15810
    گندم 18331

من از کجا بیارم آخه بچه ها بسیج بشین انقدر که نوشتم منبع بفرستین واسم مهاجر بسازم ! ( نفرستین دهکدتونو خراب میکنم : دی ) " با تلاش بی وقفه دانشجویان توانای دارالفنون صنعتی RaZoR به فناوری صلح آمیز منجنیخ مجهز میباشیم "

----
    محسن من 350 تا جمعیتمه با همین 4 تا سرباز که دارم 600 تا مصرف میشه ! ( نتیجه گیری : گندم میخوام ! )

اینجا رو ببین خداییش من یکی دو روز اینجا نبودم ببین چه بلاهایی که سر این تاپیک در نیاوردید! داریوش بفهمه سکته هه رو می زنه!
    -------------
    انجمن بازی آنلاین تاپیک تراوین نداره همینو رینیمش میکنیم تراوین بازهای پی سی رو هم میریزیم همینجا دیگه

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

چوب 20328
    خشت 14867
    آهن 15810
    گندم 18331

من از کجا بیارم آخه بچه ها بسیج بشین انقدر که نوشتم منبع بفرستین واسم مهاجر بسازم ! ( نفرستین دهکدتونو خراب میکنم : دی ) " با تلاش بی وقفه دانشجویان توانای دارالفنون صنعتی RaZoR به فناوری صلح آمیز منجنیخ مجهز میباشیم "

----
    محسن من 350 تا جمعیتمه با همین 4 تا سرباز که دارم 600 تا مصرف میشه ! ( نتیجه گیری : گندم میخوام ! )

انجمن بازی آنلاین تاپیک تراوین نداره همینو رینیمش میکنیم تراوین بازهای پی سی رو هم میریزیم همینجا دیگه
    گندم مي خواي سر كوچه تون برو بخر
    حكايتي داريم !!

اومده چوب و خشت و آهن اش را به رخ ما مي كشه

به جز بحث تراوين ،‌ حداقل بحث هاي ديگر را هم هدفمند دنبال كنيم
    تا به يك نتيجه اي برسيم

اون بحث انجمن و هاست و حمالي در بازار بهتر از انجمن داري !!! را ادامه بديم
    ببينيم آخرش نظر دوستان به كجا مي رسه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

چرا دیگه.
    میشه به محتویات فایل هم دسترسی داشت، ولی شرطش اینه که کاربر، فایل رو انتخاب کنه.
    واقعا؟!!
    بعدا یه نگاهی بهش میندازم... البته چون cross browser نیست، زیاد به کار نمیاد...

بحث سر این آپلود پروگرس متره دیگه آره؟ خب راستشو بخواین منم چند وقتی دنبال این قضیه بودم، اولش توی ASP.NET که به یه نتیجه های رسیدم و فهمیدم از پس اینکار برمی یاد، ولی تو php هنوز نتونستم سرنخی گیر بیارم، ولی تا اونجا که می دونم اینه که فکر نکنم php بتونه به تنهایی این کار رو بکنه ( نزنید منو! ) باید با یه زبان دیگه مثل perl و یا python به همراه php اینکار رو بکنید. دقیق نمی دونم ولی فعلا باید اینکار رو کرد.

اشتب می زنم؟
    خب راستش php ورژن 5 یه extension داره به نام apc که از rfc 1867 پشتیبانی میکنه...
    اما توی تست هایی که انجام دادم، اگه یک فایل در حال آپلود شدن باشه و یه فایل دیگه در همون زمان آپلود بشه، همه چی میریزه به هم!!
    با کمی دست کاری سرور آپاچی هم احتمالا بشه کاری کرد که خودش این اطلاعات رو بدست بیاره...

13. 2 کاربر از my friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اشتب می زنم؟
    ساملیک برادر چه عجب از اینورا
    والا من که زیاد رو اون قضیه پروگرس متر کار نکردم ولی اینطور که به نظر میاد مشکل به دست آوردن حجم سایز اصلی قبل از تموم شدن آپلود فایله. اگر با دات نت بشه این مشکل رو حل کرد با php هم میشه چون این اطلاعات در هر صورت باید از مرورگر به سرور برسه وقتی هم که این اطلاعات به دست بیاد با php هم میشه حجم آپلود شده رو با ایجکس به مرورگر فرستاد تا درصد آپلودشو زیاد کنه

اگر قضیه طور دیگه ایه بگید منم روشن شم!

دستت درد نکنه نیما!
    ما رو معتاد بازی میکنی که بعد با تهدید ازمون منابع بگیری؟

اون بحث انجمن و هاست و حمالي در بازار بهتر از انجمن داري !!! را ادامه بديم
    ببينيم آخرش نظر دوستان به كجا مي رسه
    راستش من که هزینه ها رو جمع کردم با توجه به شرایطمون به این نتیجه رسیدم که فعلاً نیاز نیست خرج زیادی بابت انجمن برا خودمون درست کنیم. چون فعلاً هم یه جورایی مشغولیم و این انجمن یه جورایی ریسکه تصمیم گرفتیم فعلاً کار فعلیمونو ادامه بدیم انجمن رو هم بدون خرید لیسانس شروع کنیم بعد از یه مدت اگر گرفت که لیسانسشم میخریم و سرور درست و حسابی هم براش میگیریم وگرنه که لاقل ضرر نکردیم

حالا یا با استفاده از یه سیستم دیگه شروع میکنیم که به وی بولتین نزدیک باشه و بعداً بشه راحت بهش منتقل شد یا اینکه از نسخه نال شدش استفاده میکنم. این چند روزه دیگه از این بیشتر نتیجه نگرفتیم چون من یه کم کار دارم دیگه پیگیری نکردم. انشالله کار فعلی که تموم شه اونم پیگیری میکنم

15. 2 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •