آره با 1.9 هم اجرا میشه چون اگه با ال تی + 1.9 داشبورد 13599 رو بزنید فریمور کلاً نمیپره و فقط AP2.5 هــا دیگه نمیان !
=> فیفا 12 هم با ال تی 1.9 میاد : دی !
آره با 1.9 هم اجرا میشه چون اگه با ال تی + 1.9 داشبورد 13599 رو بزنید فریمور کلاً نمیپره و فقط AP2.5 هــا دیگه نمیان !
=> فیفا 12 هم با ال تی 1.9 میاد : دی !
مرسی جیگر خوش خبر باشی ... واقعا خوشحال شدم
پس برم ایشالا ردیف کنم بساط رو![]()
صفا کن واس خودت
( البته اینو از تجربه گفتما : دی من خودم ال تی 1.9 که داشتم داشبورد 13599 زدم بازیها همچنان اجرا میشدن و فقط AP2.5 مشکل داشت !! - )
ایشالا که مشکلی برا شما هم نداره![]()
سلام من جند روز بیش ابدیت کردم lt+1.9 نمیدونم جرا ابدیت میخواد اگه ابدیت کنم کبی خور میبره دیگه نه جیکار باید کرد
با تشکر..
آپدیتی که می خواد بزنه آپدیت داشبورد هست این آپدیت فقط AP2.5 رو فعال می کنه کاری به ریفلش نداره منم دیشب دو دل بودم ولی دیگه گفتم نهایتا اگه ریفلش هم بکنه یا 1.9 یا 1.91 میزنم دوباره یا منتظر lt مکس میشم که خوشبختانه مشکلی نبود فقط داشبورد آپ شد... LT 1.9 مشکلی با فیفا نداره
یکی اموزشش رو بزاره لطفا با لینک دانلود !!
زورم میاد برای یه چیزی که برای یکی تو ژاپن مجانی در میاد ما باید پول بدیم
داشبورد من2.0.1.3.1.4.6.0 یکم کمکم کنید جیکار باید بکنم
با دیویدی ابدیت کنم یانه؟
کمی راهنماییم کنین
بستگی به نسخه ال تی پلاس شما داره و اینکه کدوم بازی رو بخواهید انجام بدید... شما بگید که چه فریموری ریختین و می خواهید چه بازی رو انجام بدید تا راهنمایی بشید
از اونجایی که روی ال تی 1.9 آپدیت کردن به داشبورد 13599 فریمور رو ریفلش نمیکنه در نتیجه روی 1.91 هم باید تاثیرش یکسان باشه !
:-؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)