تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 381 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

11

کسی قابل ندونست یکمی در مورد رام برا ما توضیح بده؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان سلام به سوال کوچیک میشه بپرسم؟
    منم گوشی رو تازه گرفتم وقتی با قلم یا انگشت رو وسطای ال سی دی چیزی مینویسم مثلا اس ام اس میدم جای انگشت یا قلم رو ال سی دی برای مدت کوتاهی میمونه خداییش خیلی فشار نمیدم دور ای سی دی بهتره یعنی باید بیشتر فشار بدم تا اینجوری بشه که معمولا این حالت پیش نمیاد ولی وسط ال سی دی معمولی بدون فشارم مینویسم قلم جا میندازه میدونم ال سی دی رو فشار بدی اینجوری میشه ولی من معمولی مینویسم خیلی فشار نمیدم. مال شمام اینجوری خیلی حالم و گرفتم شده شاید نباید سامسونگ میخریدم ممنون میشم اگر با گوشی هاتون امتحان کنید نظر بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    متاسفانه انقدر با فارسی کردن گوشی ور رفتم که هنگ کرده . هرچی ریست می کنم دوباره بالا که می یاد بازم هنگ می کنه می تونی کمکم کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

milad22عزیز تو گوشی ات رو از دیجی کالا خریدی؟؟؟از خریدیت راضی هستی ؟؟منظورم خرید از این سایت بخصوص هست نه گوشیت چون منم میخوام از همون سایت بخرم ......ممنون میلاد جان...
    سلام عزیز
    درسته از همون سایت گرفتم. البته طبق قوانین انجمن نباید اسم اون سایت رو بیاریم تا تبلیغات محسوب نشه.
    مشکلی تو خریدم نبود و سه روزه به دستم رسید.
    برای شهرستانی ها راه خوبی هست.
    من اگه میخواستم از شهرستان خودمون بگیرم شاید با همون یکی دو روز تاخیر انجام میشد. چون اونا هم موجود ندارن و این گوشی ها رو فقط تو شهرستان میشه سفارشی خرید. اون هم شاید با 30-40 تومن قیمت بالاتر!
    البته امروز تو همون سایت دیدم زده 522 تومن. من که 575 خریده بودم حسابی حالم گرفته شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان سلام به سوال کوچیک میشه بپرسم؟
    منم گوشی رو تازه گرفتم وقتی با قلم یا انگشت رو وسطای ال سی دی چیزی مینویسم مثلا اس ام اس میدم جای انگشت یا قلم رو ال سی دی برای مدت کوتاهی میمونه خداییش خیلی فشار نمیدم دور ای سی دی بهتره یعنی باید بیشتر فشار بدم تا اینجوری بشه که معمولا این حالت پیش نمیاد ولی وسط ال سی دی معمولی بدون فشارم مینویسم قلم جا میندازه میدونم ال سی دی رو فشار بدی اینجوری میشه ولی من معمولی مینویسم خیلی فشار نمیدم. مال شمام اینجوری خیلی حالم و گرفتم شده شاید نباید سامسونگ میخریدم ممنون میشم اگر با گوشی هاتون امتحان کنید نظر بدین
    ولا من همین الان تست کردم. هم با انگشت و هم با ته خودکار!!! :d(آخه قلمش رو نیاوردم با خودم)
    ولی همچین چیزی ندیدم و اثری باقی نمیموند.
    تونستی دنبال بگرد ببین کی از این گوشی داره گوشی اونو هم نیگاه کن.

6. این کاربر از milad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RealRed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سوال:
    وقتی یک رام رو آپدیت می کنیم و رام جدید نصب می شه ، و از برنامه های رام قبل BackUp گرفته باشیم ، وقتی Restore می کنیم ، همه برنامه های رام جدید باز می شه و قبلیا میان ، آیا ممکنه که قسمتی از رام قبل هم برگرده و امکانات جدید رام مثل افزایش طول عمر باتری رو از بین ببره ؟
    مثلاً من رامم رو از K1 بهK3 تغییر دادم یعنی i900DXHK3/DXHK3اما بعد از restore کردن ورژن رامم شد i900DXHK3/JVHK1 ، تازه برنامه Dice هم که با K3 میاد بعد از Restore حذف شد . یعنی یه قسمت از رام قبلی برگشته ، درسته ؟
    آخه می گفتن توی K3 باتری خیلی بهتر می شه ، اما من تغییری نمی بینم ، یعنی این می تونه تاثیر داشته باشه ؟
    دوستانیم که فارسی ساز رو تست کردن ، ببینن کسی تغییری توی عملکرد باتری دیده ؟ یعنی فارسی ساز توی عمر باتری تاثیر داره ؟ فکر نمی کنم ، اما یکی گفت داره ، می خواستم ببینم دوستان چیزی حس کردن ، خودم که متوجه نشدم.
    با چه نرم افزاری backup میگیری: spb ؟

کلا این کاری که میکنی خوب نیست مثل اینه که یه windows بریزی و بعد ار restore point ویندور قبلیت واسه restore کردنش استفاده کنی . تو keyboardet چینی الان هست؟

8. این کاربر از RealRed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RealRed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز می‌شه بیشتر توضیح بدید من با wi-fi امنیا هر کاری کردم نتونستم کانکت بشم
    خوب مشخص نکردی ؟! از طریق internet یا شبکه؟

به وبلاگم سر زدی؟

به چی میخوای کانکت شی access point ,user,peer to peer,...مشخص کن

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

مبارکه...
    1- r1 رو نمی دونم دقیقاً کجا دیدی اما احتمالاً یه رامه.
    2- کافیه از توی file explorerروی آهنگ چند ثانیه انگشتتو نگه داری تا اپشناش باز بشه ، باز که شد گزینه set as ringtone رو انتخاب کن.
    3- بله ، گوشی در حالت شارژ زیاد داغ می شه.
    4- home screenهم که خیلی سادست کافیه عکسی رو که باز می کنید از توی گزینه menu گزینه set as today background رو انتخاب کنی.
    5- برای اجرای divix نیاز به هیچ رجیستری نیست و فقط کافیه فایل divix رو بریزی روش و حالشو ببری.
    6- برای عوض کردن کی برد ، کنار آیکن پاییینش یه آیکن هست که کنارش یه فلش رو به بالاست ، کافیه روی فلش کلیک کنی و انواع کی برد باز می شه.
    7- بله حالت تایپ دستی هم داره ، کافیه از همون گزینه ای که برای تغییر کی برد گفتم کزینه letter recognizer رو انتخاب کنی.
    8- برای غیر فعال کردن دیکشنری هم کافیه روی کلید xt9 کلیک کنی تا تبدیل بشه به abc.
    امیدوارم جواب سوالاتو گرفته باشه ، به صفحات قبلیم نگاه بنداز کمکت می کنه.
    ممنون بابت پاسخ های کاملت
    r1 رو تو صفحه های قبلی شما دیدم که یکی میگفت تو این حالت باتری بهتر بهینه میشه
    - برای عوض کردن کی برد ، کنار آیکن پاییینش یه آیکن هست که کنارش یه فلش رو به بالاست ، کافیه روی فلش کلیک کنی و انواع کی برد باز می شه.
    7- بله حالت تایپ دستی هم داره ، کافیه از همون گزینه ای که برای تغییر کی برد گفتم کزینه letter recognizer رو انتخاب کنی.
    این دو قسمت رو هم متوجه نشدم بی زحمت دقیق مسیر رو بگی ممنون میشم

یه چیز دیگه
    من میخوام برنامه java «صب کنم میگه جا نداره ماله من 16 گیگ هست و ظرفیت جاوا رو از کجا میشه فهمید چه قدر پره ؟
    و خالیش کنم
    Last edited by EHHASSATNI; 27-01-2009 at 15:49.

داره خودمونی میشه arz172's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

درود بر دوستان گرام

من میخوام برنامه java «صب کنم میگه جا نداره ماله من 16 گیگ هست و ظرفیت جاوا رو از کجا میشه فهمید چه قدر پره ؟
    و خالیش کنم
    مگه محدودیت جاوا داره مثل d600 ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز فقط قسمت پشتش سفیده یا حاشیه های جلویی دور ال سی دیش هم سفیده ؟کسی ادرسی داره من سفیدشو نگاه کنم؟
    آره دوست عزیز فقط پشت گوشی سفید هست و جلوی گوشی نقره ای راستی من هم از سایت دی جی کالا خریدم 570 تومان در ضمن طبق گفته الان کل گوشیهای دی جی کالا با رنگه سفید امنیا هست با تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •