کسی قابل ندونست یکمی در مورد رام برا ما توضیح بده؟؟
![]()
کسی قابل ندونست یکمی در مورد رام برا ما توضیح بده؟؟
![]()
دوستان سلام به سوال کوچیک میشه بپرسم؟
منم گوشی رو تازه گرفتم وقتی با قلم یا انگشت رو وسطای ال سی دی چیزی مینویسم مثلا اس ام اس میدم جای انگشت یا قلم رو ال سی دی برای مدت کوتاهی میمونه خداییش خیلی فشار نمیدم دور ای سی دی بهتره یعنی باید بیشتر فشار بدم تا اینجوری بشه که معمولا این حالت پیش نمیاد ولی وسط ال سی دی معمولی بدون فشارم مینویسم قلم جا میندازه میدونم ال سی دی رو فشار بدی اینجوری میشه ولی من معمولی مینویسم خیلی فشار نمیدم. مال شمام اینجوری خیلی حالم و گرفتم شده شاید نباید سامسونگ میخریدم ممنون میشم اگر با گوشی هاتون امتحان کنید نظر بدین
دوست عزیز سلام
متاسفانه انقدر با فارسی کردن گوشی ور رفتم که هنگ کرده . هرچی ریست می کنم دوباره بالا که می یاد بازم هنگ می کنه می تونی کمکم کنی
سلام عزیز
درسته از همون سایت گرفتم. البته طبق قوانین انجمن نباید اسم اون سایت رو بیاریم تا تبلیغات محسوب نشه.
مشکلی تو خریدم نبود و سه روزه به دستم رسید.
برای شهرستانی ها راه خوبی هست.
من اگه میخواستم از شهرستان خودمون بگیرم شاید با همون یکی دو روز تاخیر انجام میشد. چون اونا هم موجود ندارن و این گوشی ها رو فقط تو شهرستان میشه سفارشی خرید. اون هم شاید با 30-40 تومن قیمت بالاتر!
البته امروز تو همون سایت دیدم زده 522 تومن. من که 575 خریده بودم حسابی حالم گرفته شد.
ولا من همین الان تست کردم. هم با انگشت و هم با ته خودکار!!! :d(آخه قلمش رو نیاوردم با خودم)
ولی همچین چیزی ندیدم و اثری باقی نمیموند.
تونستی دنبال بگرد ببین کی از این گوشی داره گوشی اونو هم نیگاه کن.
با چه نرم افزاری backup میگیری: spb ؟
کلا این کاری که میکنی خوب نیست مثل اینه که یه windows بریزی و بعد ار restore point ویندور قبلیت واسه restore کردنش استفاده کنی . تو keyboardet چینی الان هست؟
خوب مشخص نکردی ؟! از طریق internet یا شبکه؟
به وبلاگم سر زدی؟
به چی میخوای کانکت شی access point ,user,peer to peer,...مشخص کن
ممنون بابت پاسخ های کاملت
r1 رو تو صفحه های قبلی شما دیدم که یکی میگفت تو این حالت باتری بهتر بهینه میشه
این دو قسمت رو هم متوجه نشدم بی زحمت دقیق مسیر رو بگی ممنون میشم- برای عوض کردن کی برد ، کنار آیکن پاییینش یه آیکن هست که کنارش یه فلش رو به بالاست ، کافیه روی فلش کلیک کنی و انواع کی برد باز می شه.
7- بله حالت تایپ دستی هم داره ، کافیه از همون گزینه ای که برای تغییر کی برد گفتم کزینه letter recognizer رو انتخاب کنی.
یه چیز دیگه
من میخوام برنامه java «صب کنم میگه جا نداره ماله من 16 گیگ هست و ظرفیت جاوا رو از کجا میشه فهمید چه قدر پره ؟
و خالیش کنم
Last edited by EHHASSATNI; 27-01-2009 at 15:49.
درود بر دوستان گرام
مگه محدودیت جاوا داره مثل d600 ؟من میخوام برنامه java «صب کنم میگه جا نداره ماله من 16 گیگ هست و ظرفیت جاوا رو از کجا میشه فهمید چه قدر پره ؟
و خالیش کنم![]()
آره دوست عزیز فقط پشت گوشی سفید هست و جلوی گوشی نقره ای راستی من هم از سایت دی جی کالا خریدم 570 تومان در ضمن طبق گفته الان کل گوشیهای دی جی کالا با رنگه سفید امنیا هست با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)