مال منم از نوع اول انجام دادن
ولی در مورد رو دوم باید فردا برم دنبالش
چی بهش میگن این نوع بالانسو؟
مرسی که زور جواب میدین![]()
مال منم از نوع اول انجام دادن
ولی در مورد رو دوم باید فردا برم دنبالش
چی بهش میگن این نوع بالانسو؟
مرسی که زور جواب میدین![]()
خواهش میکنم عزیز وظیفه هست بالانس روی کار بهش میگن
البته حتما پیش یک تعمیر کار خوب و وارد برو ( ول نمایندگی کنید )
![]()
آره دوست عزیز ..
نمایندگی رو ول کن .. کلا بی خیال شو .. همشون مزخرفن ...
دنبال تعمیر کار خوب باش تو شهرتون
موفق باشی
اره یکی دوبار بردم فقط بلدن تیغ بزنن
آخه آدم حیفش میاد از گارنتی استفاده نکنه!!!
به نظرتون چیارو گیر بدم تو نمایندگی؟
سلام دوستان یه پراید 88 دارم کلیدش تو جاسوئیچی شکسته. و نصفش داخل مونده اما همینطوری نصف دیگه رو که جا میزنی میشه روشنش کرد. اگه ببرم کلیدسازی درست میشه؟ چقدر خرجشه؟؟؟
گارانتی چی؟ ضمنا کلید یدکی شو هم ندارم.
ضمنا یه سوال دیگه یه پراید 88 رنگ سفید در حد نو با کارکرد 29000 واقعی فقط یه کم روی گلگیر جلو طرف راننده ضربه داره . با یک ماه بیمه.چقدر می ارزه؟؟؟؟
Last edited by sepehrsaffari; 04-06-2010 at 13:38.
سعی کن چیزای اساسی رو ببری و چیزایی که از گارانتی استفاده میشه
مثلا تعویض کمک فنر یا تعمیر گیربکس و ....
چیزایی مثل میزان فرمون و لنت و بالانس و ... حیفه ببری نمایندگی چون تحت گارانتی نیست و افرادی هم که اونجا کار میکنن هیچی بلد نیستن هیچی و فقط پول الکی میدی
من خودم 3 بار میزان فرمون کردم تو سایپا و هربار هم 2500 تومن پول دادم یعنی 7500 تومن شد ولی هیچ فرقی به حال ماشین نکرد ، آخر سر گشتم بیرون یه میزان فرمون توپ گیر آوردم بردم پیشش 4000 تومن گرفت ماشین از این رو به اون رو شد.
یکبار هم بردم سایپا برای بالانس که اونم مزخرف بود .. 5000 تومن گرفتن ولی اصلا به لرزش فرمون که بالاتر از 110 تا میکوبید فرقی نکرد بعدا بردم بیرون 7000 تومن دادم به خدا اولش فکر کردم اصلا این ماشین ماشین من نیست اینقدر فرق کرد.
گیربکس ایراد داشته باشه چه اتفاقی میافته واسه ماشین؟
کجاشو بدم هواگیری کنن.شاید مشکل هوا گیری باشه بده هوا گیریکنن
یه کار دیگه میتونی بکنی اینکه دنده عقب رو پرکنی و ترمز شدید بگیری امتحانش ضرری نداره باعث میشه گرد لنت پاک شه __________________
در مورد راه حل دوم این کارو کردم درست نشد.
ممنون از جوابت
دنده ات درست سر جاش نمیره و یا صدا میده و یا از دنده خود به خود در میاد و کلا مشکلات در مورد دنده به وجود میاد
![]()
کسی نیست جواب بده؟؟
سلام دوستان یه پراید 88 دارم کلیدش تو جاسوئیچی شکسته. و نصفش داخل مونده اما همینطوری نصف دیگه رو که جا میزنی میشه روشنش کرد. اگه ببرم کلیدسازی درست میشه؟ چقدر خرجشه؟؟؟
گارانتی چی؟ ضمنا کلید یدکی شو هم ندارم.
ضمنا یه سوال دیگه یه پراید 88 رنگ سفید در حد نو با کارکرد 29000 واقعی فقط یه کم روی گلگیر جلو طرف راننده ضربه داره . با یک ماه بیمه.چقدر می ارزه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)