تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 241 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

وارد تیرماه شدیم و خبری از J3 و V5 نشد ! این امرتات هم خیلی بد قوله
    کار درستی نیست تو مسائلی که به من مربوط نیست و ازش سر در نمیارم نظر بدم ولی فکر نکنم زود تر از شهریور-مهر به صورت گسترده بشه پیدا کرد.
    حتی اگه اون موقه بیاد جای شکرش هست اگه به استاندارد ایران رهجو و سام سرویس باشه یه دو سالی باید صبر کنید.
    من فکر نکنم P3 سامسونگ هنوز تو بازار باشه اگر هم باشه همه جا نیست.(با احتساب این که بیشتر از یک سال هست که تولید میشه.)
    همینی که امرتات با کمال احترام و توجه جواب انتظار مشتریاش رو میده واقعا ارزش داره
    *در مقایسه با برخورد اون دو شرکت دیگه* (تجربه شخصی )
    Last edited by peaceful1; 25-06-2010 at 23:04.

2. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sitra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز مبارک باشه....بنده هم یه سالی میشه که این مدل رو خریدم و بسیار راضی هستم....اگه یه هدفون خوب هم برای خریداری بشه دیگه عالی هستش....
    و اینکه صفحه نمایش این مدل بسیار خوب هست و ضد خش...بنده تو این یه سال همه کاری باهاش کردم ولی اصلا یه خش هم برنداشته و تقریبا میشه گفت از محافظ بی نیاز هست...
    راستی شارژر برق شهری که گرفتید مال خود کاوون هست ؟؟؟
    سلام دوستان ممنون
    ببخشید من یه چند وقتی سرم شلوغ بود به فروم سر نزده بودم.
    شارژر که براش گرفتم شاژر آی فونه ولی به این دستگاه می خوره سه ساعته شارژ می کنه دستگاه رو.
    حالا چرا شارژر آی فون گرفتم دلیلش اینه که مغازه داره شارژر کوان رو نداشت ولی در کل مشکلی نداره کارم رو راه انداخت.

4. این کاربر از sitra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

چند گرفتين؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان من گوشيم ايفونه و از هدفون ep630 استفاده ميكنم از صداي خروجي گوشيم كه به هدست ميده نسبتا راضيم از يكي از دوستان كه درمورد موزيك صحبت ميكرديم بحث به cowon كشيد كه ايشون ميگفتن خروچي صداي cowon از خروجي كامپيوتر هم بيشتر و بادكيفيت تره ميگفتش باس و بلندي صداشو هيچ جا نميتوني تجربه كني خلاصه مايي كه عاشق موزيك گوش دادن هستيم رو تحريك به خريد cowon كرد حالا سوال من از دوستان اينه كه مني كه ايفون دارم واقعا اينقدر تفاوت زياده كه من يه دونه از محصولات cowon رو بگيرم دستگاه دوستمd2+ بوده كه ادعا ميكرد پر قدرت ترين در برند cowon هست اگه ميشه راهنمايي كنيد كه اين cowon جريانش چيه وتا 200 تومان چيز بهتر از d2+ هست?? ملاك من فقط خروجي صداي بلند و بسيار با كيفيتو باس خوبه و اصلا ال سي دي يا توانايي در پخش فيلمو اين حرفا اصلا واسم ملاك نيست

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام دوستان من گوشيم ايفونه و از هدفون ep630 استفاده ميكنم از صداي خروجي گوشيم كه به هدست ميده نسبتا راضيم از يكي از دوستان كه درمورد موزيك صحبت ميكرديم بحث به cowon كشيد كه ايشون ميگفتن خروچي صداي cowon از خروجي كامپيوتر هم بيشتر و بادكيفيت تره ميگفتش باس و بلندي صداشو هيچ جا نميتوني تجربه كني خلاصه مايي كه عاشق موزيك گوش دادن هستيم رو تحريك به خريد cowon كرد حالا سوال من از دوستان اينه كه مني كه ايفون دارم واقعا اينقدر تفاوت زياده كه من يه دونه از محصولات cowon رو بگيرم دستگاه دوستمd2+ بوده كه ادعا ميكرد پر قدرت ترين در برند cowon هست اگه ميشه راهنمايي كنيد كه اين cowon جريانش چيه وتا 200 تومان چيز بهتر از d2+ هست?? ملاك من فقط خروجي صداي بلند و بسيار با كيفيتو باس خوبه و اصلا ال سي دي يا توانايي در پخش فيلمو اين حرفا اصلا واسم ملاك نيست
    جسارتا فکر میکنم دوستت فکر نمیکرده که تو به منبع اطلاعاتی نسبتا خوبی تو ایران در مورد پلیر دسترسی داری(همین چندتا تاپیک) ...
    واسه همینم اغراق امیز حرف زده ...
    این قیاس ها کلا از اساس ممشکل دارن ...
    با 200 تومن باید انتظاراتت رو از پلیر مشخص کنی ...
    تصویر واست مهمه ؟
    مهم نی؟
    سایز دستگاه؟
    تاچ اسکرین باشه؟ نباشه؟

8. 2 کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

iphone محبوبیتش بخواتر نرم افزار ها و بازی وطراحی و صفحه لمسی بسیار عالی هست. هیچ کس این دستگاه رو برای کیفیت صدا تا بحال توصیع نکرده.
    نه دوست من از تجهیزات گرون قیمت حرفه ایی صدامثل DAC های اکسترنال با کیفیت تر نیست ولی تو پلیر های قابل حمل از همه بهتره.
    پلیر های کوون راه تکاملی رو طی نمیکنند یعنی هر مدل بدرد یک نوع استفاده ایی میخوره.
    تو این محدوده i9 و ِD2+ میشه گرفت
    مزیت i9 ظرافت بیشتر وزن کمتر ورژن بالاتر افکت و ui بسیار زیبا تر طراحی زیبا میزان پخش زیاد موسیقی و...
    مزیت های ِD2+ پشتیبانی از رم sd/micro sd تا بعضی از رم های 32 گیگ. قابلیت نصب سیستم rockbox در کنار سیستم مرجع شرکت وجود تم و امکانات زیادی که تو این مدت زیادی که از ساخت این پلیر گذشته ساخته شده.
    ویرایش:
    i9 سپیکر مونو داره ولی D2 نداره
    Last edited by peaceful1; 28-06-2010 at 09:56.

10. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون بابت پاسختون من هيچ چيزدستگاه واسم مهم نيست فقط خروجي صدا حتي ال سي دي نداشته باشه فقط اين دوستم بدجوري تحريكم كرد خيلي تخصصي حرف ميزد نفهميدم ميگفتش مثلا d2+ بيش از 70mw خروجي خروجي صدا بهت ميده كه به گفته ايشون از خروجي كامپيترش كه كارت صددحرفه اي دارهd2+ خروحي بيشتري داره يعني واقعا اينقدر غلو كرده? يا ميگفت يه گزينه دارهفقط باس رو زيد ميكن بدونه اينكه صدا خراب شه و... خلاصه خيلي منو تحريك كرده و خوب خدا رو شكر چنين جايي واسه مشاوره هست از همگي دوستان كه پاسخ دادن ممنونم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ممنون بابت پاسختون من هيچ چيزدستگاه واسم مهم نيست فقط خروجي صدا حتي ال سي دي نداشته باشه فقط اين دوستم بدجوري تحريكم كرد خيلي تخصصي حرف ميزد نفهميدم ميگفتش مثلا d2+ بيش از 70mw خروجي خروجي صدا بهت ميده كه به گفته ايشون از خروجي كامپيترش كه كارت صددحرفه اي دارهd2+ خروحي بيشتري داره يعني واقعا اينقدر غلو كرده? يا ميگفت يه گزينه دارهفقط باس رو زيد ميكن بدونه اينكه صدا خراب شه و... خلاصه خيلي منو تحريك كرده و خوب خدا رو شكر چنين جايي واسه مشاوره هست از همگي دوستان كه پاسخ دادن ممنونم
    درسته وات D2/D2+ از عموم بیشتره و هیچ کارت صدای onboard حتی خیلی از کارت صدا های اینترنال هر چند که خوب هم باشند ولی این موضوع رو شما در نظر بگیر که کیفیت صدا با حجم صدا کاملا متفاوت هست.
    عموم پلیر ها هم همچین خروجی ندارند هر چند کمی با این عددی که سایت رسمی این شرکت اعلام کرده نتیجه واقعی متفاوت هست.
    و وات هم معنی خاصی نداره اگه منظور شما بلندی صدا هست که واحدش دسی بل هست نه وات و بسته به شرایط کمی فرمول بین وات و دسی بل تغیر میکنه.
    گاهی 20log....
    و گاهی 10log...

13. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درسته حق با شماست من هم الان تو سايت cowon ديدم ايتم هاي زيادي مثل max output SNR frequency range هست كه تو تمام محصولات اين اعدادو ارقام مشابه بود بجز max output كه در هر محصول متفاوت بود كه بيشترينشون مربوط به همينd2+ بود كه زده بود 37mw+37mw اين جريان max output چيه حالا با توجه به اين توصيفات گفته هاي خودم كه هيييچ چيز پلير واسم مهم نيست فقط كيفيت و صدا و باس نسبتا زياد كدوم محصول رو پيشنهاد ميكنيد??

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

درسته حق با شماست من هم الان تو سايت cowon ديدم ايتم هاي زيادي مثل max output SNR frequency range هست كه تو تمام محصولات اين اعدادو ارقام مشابه بود بجز max output كه در هر محصول متفاوت بود كه بيشترينشون مربوط به همينd2+ بود كه زده بود 37mw+37mw اين جريان max output چيه حالا با توجه به اين توصيفات گفته هاي خودم كه هيييچ چيز پلير واسم مهم نيست فقط كيفيت و صدا و باس نسبتا زياد كدوم محصول رو پيشنهاد ميكنيد??
    براي خروجي صدا گرفتن بايد بيشتر دنبال دستگاههايي باشي كه خروجي صداي مجزا داشته باشند نه اينكه از هدفون بگيري
    كه در اين صورت بايد تمامي افكت ها رو خاموش كني يا روي مينيمم بگزاري صدا رو روي flat بزاري تا تقريبا بتوني صداي استانداردي بگيري وبا اكولايزر سيستمت صداي خوبي ازش بگيري
    من خودم يكي از فن هاي كاوون هستم بيشتر مدلهاش رو داشتم متاسفانه بايد بگم ضعف بزرگش نداشتن خروجي مجزا line out هست وقتي با هدفون خروجي ميگيريم بايد گزينه هايي كه گفتم رو رعايت كنيد وگر نه چيزي جز بيس و صداي نامفهوم نميگيريد البته اگه صدا باز هستين و براتون صدا هاي ميانه مهم هست

در مورد ورود v5 ‌و j3 صحبتي كه با اقاي كمالي در امرتات داشتم كه كارشون بر ميگرده به همين مسائل كاوون در شركت امرتات قول 10 تير رو دادند اميدوارم كه ...
    Last edited by t_tanhayam; 28-06-2010 at 11:15.

16. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •