تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 156 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

سلام
    بابت توضیحت واقعاً ممنونم.
    من از همون اول هم از N96 خوشم میومد و برای همین بود که همیشه سعی میکردم که به این تاپیک سر بزنم و اوضاع N96 رو جویا بشم.
    یه قول شما قابلیت --- این گوشی کاملاً یک قابلیت فوق العاده هستش. هرچند تعدادی محدودی گوشی دیگه با این قابلیت وجود دارند ولی همیچکدوم امکانات N96 رو ندارن و همین باعث شد که N96 به یک گوشی کاملاً تک و باکلاس تبدیل بشه. ولی چرا نوکیا قابلیت --- رو در گوشی های بعد از N96 قرار نداد واقعاً جای تعجب داره. مثلاً چرا گوشی N97 چنین قابلیتی نداره؟؟؟
    در مورد کیفیت صدای N96 هم من اصلاً نمیدونستم اینجوریه و برام خیلی جالب بود.
    در ضمن یه نکته جالب اینه که N96 از زمان ورودش به بازار تا حالا افت قیمت خیلی کمی داشته و هنوزم جزو گوشی های گرونه بازاره.
    سلام منم دیروز یه پست بلند بالا دادم و دلایل خوبی گفتم که این P30world مضخرف بازم انگار با من لج افتاده و پستم رو فقط برای خودم نشون میده و وقتی دوباره وارد میشم در کمال تعجب میبینم پستم نیست...
    عیب نداره دوباره مینویسم..به نظر من دلیل اصلی پر فروش نشدن N96 تو ایران قیمت خیلی بالاش بوده و هست البته این بالا بودن رو نسبت به سایر گوشی ها مثل N95 8GB و N86 میگم ها......مثلا وقتی N95 8GB 450 فروخته میشد ناباورانه N96 رو 600 میفروختن که واقعا برای یه خریدار با اطلاعات کم هیچ توجیه اقتصادی نداشت!! چون طرف میگفت تمام امکانات یکیه و فقط یه تلویزیون بیشتر داره که اونم معلوم نیست کی راه اندازی بشه!!! و میرفت با خیال راحت N95 میخرید....ولی اگه حرفه ای بود میگفت که مزیت های N96 خیلی زیاده مثله حافظه 16 گیگ و ----H و صدای با کیفیت تر و دوربین کم نویز تر و به نظر من قیافه ی خیلی بهتر...البته من هیچ ضرری تو خرید این گوشی نکردم چون یه دسته دوم تمیزش رو خریدم 300 تومان!! و بزرگترین مشکل n96 که همون قیمتش بود برای من حل شد...

فقط دوستان یه چند تا سوال داشتم:
    1-کسی خبر دقیقی در مورد کی راه اندازی شدنه تلویزیون تو شهرستانها نداره!؟؟
    2-من گاهی اوقات وقتی وارد موزیک پلیر میشم گوشی هنک میکنه!!!!دلیلش چیه؟؟
    3-میشه روی گوشی باتریه 1200 آمپر n95 8gb انداخت...آخه من دیده بودم روی N95 معمولی انداخته بودن و صفا میکردن؟؟؟

---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------

با راه افتادن مجدد تلویزیون ، اینجا دوباره شلوغ میشه
    منظورتون از این جمله ی بالا چیه!؟؟؟ یعنی واسه شما که تو تهرانین قطع شده!!!؟؟

2. 3 کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

2-من گاهی اوقات وقتی وارد موزیک پلیر میشم گوشی هنک میکنه!!!!دلیلش چیه؟؟
    3-میشه روی گوشی باتریه 1200 آمپر n95 8gb انداخت...آخه من دیده بودم روی N95 معمولی انداخته بودن و صفا میکردن؟؟؟

2 - ورژن گوشیت چنده ؟ نباید هنگ کنه.اگر ورژنش 30 نیست اپدیتش کن.
    3-نه نمیشه.

تهران هم قطعه تلویزیون.امسال برای یک روز وصل شد (8/8/88) و دوباره تعطیل شد.

داره خودمونی میشه agha sami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

منظورتون از این جمله ی بالا چیه!؟؟؟ یعنی واسه شما که تو تهرانین قطع شده!!!؟؟
    من از تارریخ 8/8/88 به مدت حدودا دو ماه و چند روز ، 5 کانال 1 تا 5 را در اکثر نقاط تهران ( تهراتپارس،رسالت،م-امام حسین،م-آزادی،م-صنعت،آریا شهر،صادقیه،م-پونک،فرحزاد و ...) با کیفیت خوب با گوشیم می گرفتم .
    ولی بعد از تعویض سیم کارت و اینکه پخش آزمایشی رو قطع کردن ، فعلا تصویر ندارم و منتظر راه اندازی کامل و اینبار 18 کانال به جای 5 کانال هستم.

5. این کاربر از agha sami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

2 - ورژن گوشیت چنده ؟ نباید هنگ کنه.اگر ورژنش 30 نیست اپدیتش کن.
    3-نه نمیشه.

تهران هم قطعه تلویزیون.امسال برای یک روز وصل شد (8/8/88) و دوباره تعطیل شد.
    ورژن گوشیم 30 هستش والبته خیلی هم ازش راضیم ولی مشکل پلیر وجود داره و وقتی هنک میکنه دیگه یا باید خاموش روشن کرد یا کلا تا خاموش روشن بعدی از موزیک پلیر استفاده نکرد!! البته من از قسمت file manager بیشتر آهنگامو گوش میدم چون با پاکت پی سی قبلا کار میکردم و عادت دارم

آقا منظورتون از نمیشه چیه!! من کلی ارزو دارم مگه ندیدین روی N95 معمولی باتری 1200 میلی N95 8GB رو میندازن و باهاش حال میکنن پس چرا واسه N96 نمیشه مگه شکل فیزیکی باتری فرق داره و تو جعبش جا نمیشه؟؟

داره خودمونی میشه rezayusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تو گیم نت

پيش فرض

سلام و احترام
    دوستان N96 دار سوال دارم
    1- یه نرم افزار هستش که کار چراغ قوه رو انجام میده (روشن کردن فلاش سفید) روی این گوشی کار میکنه ؟
    2- تو این گوشی فارسی نویس وجود داره ؟ (به صورت فابریک)
    Last edited by rezayusef; 04-02-2010 at 08:58.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام و احترام
    دوستان N96 دار سوال دارم
    1- یه نرم افزار هستش که کار چراغ قوه رو انجام میده (روشن کردن فلاش سفید) روی این گوشی کار میکنه ؟
    2- تو این گوشی فارسی نویس وجود داره ؟ (به صورت فابریک)
    سلام ....
    1-بله من همین الان رو گوشیم دارم اگه میخواین براتون آپ کنم؟؟ حتی چراغ قرمز هم روشن میکنه
    2-بله هم فارسی و هم عربی رو با هم داره

9. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

آقا منظورتون از نمیشه چیه!! من کلی ارزو دارم مگه ندیدین روی N95 معمولی باتری 1200 میلی N95 8GB رو میندازن و باهاش حال میکنن پس چرا واسه N96 نمیشه مگه شکل فیزیکی باتری فرق داره و تو جعبش جا نمیشه؟؟
    شکل فیزیکی باتریها فرق میکنه و 1200 کمی ضخیم تره و اگر بزاری تو 96 یا درش بسته نمیشه یا اگرم بشه قلمبه میشه .
    من خودم اگر باتری فابریک گوشیم بعد از چند سال خراب شد ، یدونه 1200 میندازم روش . یدونه فیلم از یوتوب دیدم که طرف زائده داخل در باتری 96 را با چاقو کند و یکم 4 گوشه باتری را با چاقو تراشید تا کمی گرد بشه ،سپس گذاشت تو گوشی و کاملا اندازه بود و بدون هیچ مشکلی با گوشی کار میکرد.
    حالا من نمیدونم که این باتری از لحاظ ولتاژ و ... به گوشی آسیب میزنه یا نه ؟!!
    (یه بار که رفته بودم نمایندگی نوکیا از یکی از متخصصان در این مورد پرسیدم ، طرف کم بود منو بزنه و شاکی شد)

11. این کاربر از agha sami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی جالبه اگه اینجوریه پس چرا تو 95 معمولی مشکلی نیست؟ یعنی تو 95 باید باتری لق بزنه ها؟ به هر حال ممنون! ولی عجب گوشیه باحالیه صفحاته سیو شده ی اکسپلورر کامپیوترو میخونه!

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

خیلی جالبه اگه اینجوریه پس چرا تو 95 معمولی مشکلی نیست؟ یعنی تو 95 باید باتری لق بزنه ها؟ به هر حال ممنون! ولی عجب گوشیه باحالیه صفحاته سیو شده ی اکسپلورر کامپیوترو میخونه!
    برای اینکه مطمئن بشی که باتری 1200 رو 96 به طور نرمال جا نمیشه ، خیلی راحت میتونی یدونه 1200 بندازی رو 96 و خودت امتحان کنی .
    من این حرف رو از روی حداقل 3 تا فایل تصویری که در این مورد در یوتوب دیدم زدم و پشت در باتری گوشی خودم رو هم نگاه کردم که کاملا با فیلم مطابقت داشت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام ....
    1-بله من همین الان رو گوشیم دارم اگه میخواین براتون آپ کنم؟؟ حتی چراغ قرمز هم روشن میکنه
    2-بله هم فارسی و هم عربی رو با هم داره
    اگه داری آپ کن
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •