سلام منم دیروز یه پست بلند بالا دادم و دلایل خوبی گفتم که این P30world مضخرف بازم انگار با من لج افتاده و پستم رو فقط برای خودم نشون میده و وقتی دوباره وارد میشم در کمال تعجب میبینم پستم نیست...
عیب نداره دوباره مینویسم..به نظر من دلیل اصلی پر فروش نشدن N96 تو ایران قیمت خیلی بالاش بوده و هست البته این بالا بودن رو نسبت به سایر گوشی ها مثل N95 8GB و N86 میگم ها......مثلا وقتی N95 8GB 450 فروخته میشد ناباورانه N96 رو 600 میفروختن که واقعا برای یه خریدار با اطلاعات کم هیچ توجیه اقتصادی نداشت!! چون طرف میگفت تمام امکانات یکیه و فقط یه تلویزیون بیشتر داره که اونم معلوم نیست کی راه اندازی بشه!!! و میرفت با خیال راحت N95 میخرید....ولی اگه حرفه ای بود میگفت که مزیت های N96 خیلی زیاده مثله حافظه 16 گیگ و ----H و صدای با کیفیت تر و دوربین کم نویز تر و به نظر من قیافه ی خیلی بهتر
...البته من هیچ ضرری تو خرید این گوشی نکردم چون یه دسته دوم تمیزش رو خریدم 300 تومان!! و بزرگترین مشکل n96 که همون قیمتش بود برای من حل شد...
فقط دوستان یه چند تا سوال داشتم:
1-کسی خبر دقیقی در مورد کی راه اندازی شدنه تلویزیون تو شهرستانها نداره!؟؟
2-من گاهی اوقات وقتی وارد موزیک پلیر میشم گوشی هنک میکنه!!!!دلیلش چیه؟؟
3-میشه روی گوشی باتریه 1200 آمپر n95 8gb انداخت...آخه من دیده بودم روی N95 معمولی انداخته بودن و صفا میکردن؟؟؟
---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
منظورتون از این جمله ی بالا چیه!؟؟؟ یعنی واسه شما که تو تهرانین قطع شده!!!؟؟![]()