تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 151 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 1508

نام تاپيک: تمامی مباحث و اخبار مربوط به Gprs ( اینترنت ) همـراه اول

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

لعنت به این همراه اول اون ماه حواسم نبود 30 مگ زدیم دانلود اشتباهی 30 هزار تومن رفت تو پاچمون بعد اون به کل زدم کانکشن های gprs رو گوشیم دیلیت کردم که حتی یه کیلوبایت هم پول مفت ندم واسه این gprs همراه اول
    بعد پریروز رفتم لوگ های گوشی رو دیدم ، دیدم با اینکه هیچ کانکشنی هم نداشته زده وصل شده به اینترنت 5 مگ دانلود کرده رو به روش هم هیچ اسمی نزده خالیه خالیه! نمیدونم چیکار کنم دیگه به کل باید سیمکارت در بیارم از گوشی تا دیگه وصل نشه نمیشه کاری کرد قطع شه gprs ?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینترنتشان واقعا مزخرف است

3. این کاربر از reza1reza1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

لعنت به این همراه اول اون ماه حواسم نبود 30 مگ زدیم دانلود اشتباهی 30 هزار تومن رفت تو پاچمون بعد اون به کل زدم کانکشن های gprs رو گوشیم دیلیت کردم که حتی یه کیلوبایت هم پول مفت ندم واسه این gprs همراه اول
    بعد پریروز رفتم لوگ های گوشی رو دیدم ، دیدم با اینکه هیچ کانکشنی هم نداشته زده وصل شده به اینترنت 5 مگ دانلود کرده رو به روش هم هیچ اسمی نزده خالیه خالیه! نمیدونم چیکار کنم دیگه به کل باید سیمکارت در بیارم از گوشی تا دیگه وصل نشه نمیشه کاری کرد قطع شه gprs ?
    شما میتونید عدد 5 رو به شماره 8087 بفرستید شاید مشکل حل شد چون یاید جی پی ار اس تونو کلا غیر فعال کنید

5. 2 کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

شما میتونید عدد 5 رو به شماره 8087 بفرستید شاید مشکل حل شد چون یاید جی پی ار اس تونو کلا غیر فعال کنید
    8088 درسته همون دیشب این کارو کردم غیرفعال کردم به کل از شرش راحت شدم البته این همراه اولی که من میشناسم خودش باز میاد فعال میکنه و کانکت میشه

7. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

8088 درسته همون دیشب این کارو کردم غیرفعال کردم به کل از شرش راحت شدم البته این همراه اولی که من میشناسم خودش باز میاد فعال میکنه و کانکت میشه
    درسته دندون خراب رو هر چه زودتر باید کند انداخت دور

من خودم یه 919 مخصوص نت داشتم که باهاش مکالمه نمیکردم و مکالمه هام با 912 بود یخاطر داستانهایی که دیده بودم برای سیم های دائمی

اما جالبیش این بود که من 19 تومن شارژ داشتم بعد تموم شدن بسته اومدم شارژ کنم دیدم نمیشه !!!!

در کمال ناباوری دیدم شارژم 9 تومنه!!!!!!!!! به دفتر خدماتیه گفتم میدونی چی جوابمو داد ؟؟!!

گفت احتمالا بیشتر از بسته ات استفاده کردی!! نمیشه کاریش کرد

منم بهش گفتم شما نمیخاد زیاد فکر کنی برای سلامتی مغزت مضره!!!!!

عطای استفاده رو به لقایش بخشیدم ...

9. 3 کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

اینترنتشان واقعا مزخرف است
    کاملا درسته البته مزخرف بود چون من دیگه ازش استفاده نمیکنم!!!!!!!!

11. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

درسته دندون خراب رو هر چه زودتر باید کند انداخت دورمن خودم یه 919 مخصوص نت داشتم که باهاش مکالمه نمیکردم و مکالمه هام با 912 بود یخاطر داستانهایی که دیده بودم برای سیم های دائمی اما جالبیش این بود که من 19 تومن شارژ داشتم بعد تموم شدن بسته اومدم شارژ کنم دیدم نمیشه !!!! در کمال ناباوری دیدم شارژم 9 تومنه!!!!!!!!! به دفتر خدماتیه گفتم میدونی چی جوابمو داد ؟؟!!گفت احتمالا بیشتر از بسته ات استفاده کردی!! نمیشه کاریش کردمنم بهش گفتم شما نمیخاد زیاد فکر کنی برای سلامتی مغزت مضره!!!!!عطای استفاده رو به لقایش بخشیدم ...
    دزدی شاخ و دم نداره که چقدر اینطوری پول میزنن به جیبصد رحمت به ایرانسل من یه ماه چون رفتیم جایی دیگه یه سیمکارت ایرانسل جور کردم هر ده روز یه شارژ 5 تومنی میگیرم یه گیگ خدایی سرعتش خیلی خوبه با سرعت 27 میدانلودم و 400 مگ هم اضافه میده به هر حال دیگه تا عمر دارم یه کیلوبایت هم پای gprs این همراه اول نمیدم مگر اینکه تو کویری گیر بیفتم مجبور بشم واقعا تا یه هفته دیگه هم adsl دوباره وصل میشه خدا رو شکر به کل از شر gprs و دایال اپ راحت میشم

13. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

دزدی شاخ و دم نداره که چقدر اینطوری پول میزنن به جیبصد رحمت به ایرانسل من یه ماه چون رفتیم جایی دیگه یه سیمکارت ایرانسل جور کردم هر ده روز یه شارژ 5 تومنی میگیرم یه گیگ خدایی سرعتش خیلی خوبه با سرعت 27 میدانلودم و 400 مگ هم اضافه میده به هر حال دیگه تا عمر دارم یه کیلوبایت هم پای gprs این همراه اول نمیدم مگر اینکه تو کویری گیر بیفتم مجبور بشم واقعا تا یه هفته دیگه هم adsl دوباره وصل میشه خدا رو شکر به کل از شر gprs و دایال اپ راحت میشم

تنها مزیت همراه آخر نامحدود بودنش بود و بس که اون رو هم برداشت بنظر من آمار کاربراش توی این یکی دو ماهه کلی کم شده باشه

تازه همین 2.5 گیگ ماهیانه هم معلوم نیس چطور کم میکنه باید همیشه یه ماشین حساب و قلم کاغذ دست طرف باشه و هر صفحه و هر فایلی که دانلود کرد رو توش بنویسه آخر شب جمع کنه ببینه چقدر مونده از شارژش!!!!!!!!!!!

15. 2 کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

دوستان من چند وقت پیش gprs همراه اول رو فعال کرده بودم ( تو سایت mci ) و تنظیمات ـش هم برام ارسال شد و من روی گوشیم save ـش کردم ولی دیروز که خواستم باهاش برم اینترنت دیدم اصلاً به جایی کانکت نمیشه ! شما میدونین مشکل از کجاس ؟

مدل گوشی : nokia 2720 fold

تنظیماتش همون موقع که داشتم gprs رو فعال می کردم برام ارسال شد و منم save ـش کردم و گوشیم تنطیمه . نمیدونم دیگه مشکل از کجاست ...

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

دوستان من چند وقت پیش gprs همراه اول رو فعال کرده بودم ( تو سایت mci ) و تنظیمات ـش هم برام ارسال شد و من روی گوشیم save ـش کردم ولی دیروز که خواستم باهاش برم اینترنت دیدم اصلاً به جایی کانکت نمیشه ! شما میدونین مشکل از کجاس ؟مدل گوشی : nokia 2720 foldتنظیماتش همون موقع که داشتم gprs رو فعال می کردم برام ارسال شد و منم save ـش کردم و گوشیم تنطیمه . نمیدونم دیگه مشکل از کجاست ...
    شما باید یه بار دیگه مدل گوشینونو برای 8008 بفرستید همراه اخر از این بازیا زیاد درمیاره !!!!!!!

18. 2 کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •