تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 139 از 482 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اقا محسن مثل اینکه در جریان نیستی.

فقط تا آخر شهرویور ماه میشه از طریق حساب اینترنتی تا 3ماه بعد آخرین روز شارژتان را تمدید کنید و اگر نه از روز 1 مهر ماه با تمامی کاربران با قیمت جدیدی حساب خواهد شد. من که 3ماه میزنم تا 3ماه دیگه خدا بزرگه ....
    اه؟ جدی؟ خدارو شکر
    پس بلاخره داتک کار خودشو کرد
    به جهنم !
    هر کاری عشقش میکشه بکنه.من بلد نیستم منت شرکتی رو بکشم که ترو گرون بکنید یا نکنید.تازه اینهمه هم محدودیت دارن.خیلی راحت از این شرکت میرم.فقط متاسفم که 2.5 سال وقتمو با این شرکت تلف کردم
    یعنی تا اخر مهرماه وقت دارم که نهایتا برای سه ماه با همین قیمت 50 هزار تومن شارژ کنیم و بعد از اون قیمت جدید حساب میشه
    یعنی به زودی از شر داتک خلاص میشیم؟
    من تا اخر مهر ماه که با این شرکت قرارداد دارم.امشب هم صحبت میکنم ببینم تا کی با این شرکت هستیم.بلاخره یا تا سه ماه اینده هستیم یا اخر مهرماه جدا میشیم دیگه

چقدر عجله داری برای گرون شدن

خوب پس بزودی sms11 از داتک جدا میشه اگر سه ماهه شارژ نکنه
    اقا مصطفی شما چطور شما هم جدا می شید بعد از سه ماه؟؟؟

من که منتظر وایمکس ها می مونم ببینم چه اتفاقاتی بعدش می افته
    فعلا با ipw می سازیم ...تا مهر
    زد2 جان عجله ندارم .از دست این مسخره بازی های جدید داتک خسته شدم.
    بخاطر همین تصمیم گرفتم از این شرکت برم اما اینطور نیست که پشت سرمم نگاه نکنم
    در مورد شارژ هم گفتم که باید صحبت کنم ببینم چی میشه
    داداش درسته که میخوام شرکت رو عوض کنم اما این دلیل نمیشه که دوستان قدیمیمو فراموش کنم.داداش من دوستامو فراموش نمیکنم
    اقا مصطفی که ماشالا عین سریش چسبیده به داتک
    تازه اگه گرونم بکنن میره با مدیر شرکت بحث حقوقی میکنه و کاری میکنه که رئیس شرکت بگه من غلط بکنم اگه سرویس شما رو گرون بکنم.تازه بیایید یه چیزی هم دستی بهتون بدم بیخیال منو شرکت بشین
    والا اگه نظر منو میخوای دلتو به وایمکس خوش نکن
    من که چشم اب نمیخوره که خوب باشه

محسن که منتظره یه جرقه است فقط

من کجا برم بهتر از اینجا تا قطره ی آخر از کیلوبایتهای اینجا را استفاده میکنم بعد دیگه مگر اینکه بیرونم کنند

من تا 3ناهه بعد را هم شارژ کردم میرم شرکت یه سحبت کاملا جدی و دیپلماتیک هم با مدیران بالارده ی داتک بکنم ببینم حرف حسابشون چیه !؟

وایمکس هم که با اون قیمتهاشون آدم کلا بیخیال اینترنت میشه ...
    در بالا گفتم که تا اشک مدیر عاملو در نیاری ول کن نیستی
    مصطفی یه کاری هم بکن
    توکه میخوای مخ مدیر رو بجویی ، یه کاری هم برای این زد2 جان بکن بلکه یه وایمکس ارزون در حد ماهی 3000 تومن بهش بدن.من میدونم تو توانایی اینو داری که از ماهی 200 هزار تومن به ماهی 2000 تومن برسونی

2. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

به به به
    میبینم که تیریپ بز خری راه انداختید؟
    بابا نامردن اینا!

رفیقم 512 قدیم رو داره داره هنوز ماهی 50 تومن میده!

منه بیچاره 256 دارم منم دارم 53.500 میدم ماهی!!!

آخه این انصافه؟

تازه تو روز هم خیلی بگیره طرفای 20 هست!!! آخه چه وضعشه! دهه

تو 24 ساعت خیلی زور بزنه فوقه فوقش 3 گیگ رو استاد میکنه

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

آقا من اصلا زورم زیاده می خوام یکساله شارژ کنم ، نمیشه ؟

آقا نری بگیرنت بگن این سیاسیه ؟
    ببینم ، این وایمکس بگیریم نسبت به قیمتش ارزش داره ؟
    جمله ی اول و دومت دقیقا به هم ربط داره دیگه

اگر بری شرکت یه ذره نترس باشی شاید بتونی 1 ساله بگیری

به نظر من که وایمکس نمیارزه تو این صفحه قمیت و سرعتشو ببین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا كي ميشه 3 ماهه تمديد كرد؟؟؟

ميخوام بزارم آخراش كه مهلت تصميم گيري باسه كوچ به يه شركت ديگه به اندازه كافي داشته باشم..

حالا دوستان پيشنهاداتتون بگيد ديگه ،من كه 3 سال داتك داشتم فقط 3 ماه به 3ماه بلد بودم تمديد كنم . اصلا با شركتاي ديگه آشنا نيستم
    توضیح دادم که تا آخره شهرویر یعنی همین 7-8 روز دیگه !

باز هم میگم این نقد را بگیرید تا بعدش خدا بزرگه !

5. این کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

اه؟ جدی؟ خدارو شکر
    پس بلاخره داتک کار خودشو کرد
    به جهنم !
    هر کاری عشقش میکشه بکنه.من بلد نیستم منت شرکتی رو بکشم که ترو گرون بکنید یا نکنید.تازه اینهمه هم محدودیت دارن.خیلی راحت از این شرکت میرم.فقط متاسفم که 2.5 سال وقتمو با این شرکت تلف کردم
    یعنی تا اخر مهرماه وقت دارم که نهایتا برای سه ماه با همین قیمت 50 هزار تومن شارژ کنیم و بعد از اون قیمت جدید حساب میشه
    یعنی به زودی از شر داتک خلاص میشیم؟
    من تا اخر مهر ماه که با این شرکت قرارداد دارم.امشب هم صحبت میکنم ببینم تا کی با این شرکت هستیم.بلاخره یا تا سه ماه اینده هستیم یا اخر مهرماه جدا میشیم دیگه
    محسن باهات بحث نمیکنم! ولی خداییش خیلی ناشکری ! شرکت این همهوقت اینترنت نامحدود 512 مفت و ارزون بهت داده ،میدونم که کم و کاست داشته ولی ارزششو داشته که این همه وقت سرویس گرفتی دیگه ! حالا اومدی میگی وقتکم تلف شد و خدا را شکر ! اصلا با این تریپت حال نکردم. همین الآن هم داتک منو بیرون کنه میگم اقا دمتون گرم تو این چند وقت خفن حال دادید خیلی هم دعاتون میکنم !

در مورد سوالت هم خیر ! تا آخره شهریور وقت دارید که سرویستون را برای 3ماه بعد آخرین روزی که شارژ دارید تمدید کنید.

زد2 جان عجله ندارم .از دست این مسخره بازی های جدید داتک خسته شدم.
    بخاطر همین تصمیم گرفتم از این شرکت برم اما اینطور نیست که پشت سرمم نگاه نکنم
    در مورد شارژ هم گفتم که باید صحبت کنم ببینم چی میشه
    داداش درسته که میخوام شرکت رو عوض کنم اما این دلیل نمیشه که دوستان قدیمیمو فراموش کنم.داداش من دوستامو فراموش نمیکنم
    اقا مصطفی که ماشالا عین سریش چسبیده به داتک
    تازه اگه گرونم بکنن میره با مدیر شرکت بحث حقوقی میکنه و کاری میکنه که رئیس شرکت بگه من غلط بکنم اگه سرویس شما رو گرون بکنم.تازه بیایید یه چیزی هم دستی بهتون بدم بیخیال منو شرکت بشین
    والا اگه نظر منو میخوای دلتو به وایمکس خوش نکن
    من که چشم اب نمیخوره که خوب باشه
    سیریش خودتی ! فقط تو یه کم سیریش ناشکری
    نه شوخی میکنم. ولی من که احمق نشدم از این شرکت برم با این شرایط توپش (برای خودم) هیچ شرکمت دیگهای این سرعت و خدمات با این قیمت را بهم نمیده. پس 2دستی خفن چسبیدم بهش! شده یه مذارکراتی میکنم تا 6ماهه و یا 1 ساله قرارداد ببندم.

اگر اینطور که تو میگی باشه یه ذره بیشتر تلاش کنم 2 یا 3 ساله قرارداد ببندم

در بالا گفتم که تا اشک مدیر عاملو در نیاری ول کن نیستی
    مصطفی یه کاری هم بکن
    توکه میخوای مخ مدیر رو بجویی ، یه کاری هم برای این زد2 جان بکن بلکه یه وایمکس ارزون در حد ماهی 3000 تومن بهش بدن.من میدونم تو توانایی اینو داری که از ماهی 200 هزار تومن به ماهی 2000 تومن برسونی
    والله اگر اینقدر قدرت داشتم که کار همه ی بچه ها را ریدف میکردم ولی حالا بگذار ببینم اصلا میشه کاری از پیش برد ؟

اگر بتنوم مخلص بروبچ با مرام هم هستم

7. این کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به به به
    میبینم که تیریپ بز خری راه انداختید؟
    بابا نامردن اینا!

رفیقم 512 قدیم رو داره داره هنوز ماهی 50 تومن میده!

منه بیچاره 256 دارم منم دارم 53.500 میدم ماهی!!!

آخه این انصافه؟

تازه تو روز هم خیلی بگیره طرفای 20 هست!!! آخه چه وضعشه! دهه

تو 24 ساعت خیلی زور بزنه فوقه فوقش 3 گیگ رو استاد میکنه
    بز خری رو ما راه ننداختیم داریوش جان
    نترس رفیقتم بزودی باید ماهی 100 تومن بده
    انصاف نیست ولی چون تو مملکت هرکی هرکیه و مدیر شرکت هم یهو حال کرده سود بیشتری ببره اینکه قیمتارو گرون کرده
    حالا این وسط کلی کاربر ضرر میکنن اصلا براش مهم نیست
    دیگه همینی که هست.
    قصه نخور شمام میتونی مثه من شرکتو عوض کنی و با خیال راحت با کارات برسی

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

محسن باهات بحث نمیکنم! ولی خداییش خیلی ناشکری ! شرکت این همهوقت اینترنت نامحدود 512 مفت و ارزون بهت داده ،میدونم که کم و کاست داشته ولی ارزششو داشته که این همه وقت سرویس گرفتی دیگه ! حالا اومدی میگی وقتکم تلف شد و خدا را شکر ! اصلا با این تریپت حال نکردم. همین الآن هم داتک منو بیرون کنه میگم اقا دمتون گرم تو این چند وقت خفن حال دادید خیلی هم دعاتون میکنم !

در مورد سوالت هم خیر ! تا آخره شهریور وقت دارید که سرویستون را برای 3ماه بعد آخرین روزی که شارژ دارید تمدید کنید.
    مصطفی جان شرکت که مفتی بهمون اینترنت نداده که...پولشو گرفته اونم تازه محدودیت هم براش میزاره.این محدودیته رو اعصابمه.من واقعا نمیدونم این طرح ادمه .... بود که گفت همچین محدودیتی بزاریم.
    اینطوری نمیشه که.پول خون پدربزرگشونو میگیرنه تازه محدودیت هم میزاره.اگه توام سرکارت با این موضوع بود میفهمیدی.من قبلا وقتی دوستمون میگفت زیاد اهمیت نمیدادم اما وقتی خودم گرفتار شدم فهمیدم چه دردسری هست
    شاید شما ازشون تشکر کنید ولی من نمیکنم چون مجانی که اینکارارو نمیکنه
    طی صحبت هایی که انجام شد به این نتیجه رسیدیم(خدارو شکر که موافقت کردند) که فعلا تا اخر مهر ماه که با داتک قرارداد دارم با این شرکت بمونیم و دیگه تمدید نکنیم و ایشالا از ماه بعد(یعنی آبان) از سپنتا اینترنت بگیریم.ماه اول که سپنتا اجباری 128 میده و برای ماهای بعد ایشالا اینترنت 768 بگیرم
    دیگه فک کنم اینقدر دانلود داشته باشم که اینترنت کم بیاره

سیریش خودتی ! فقط تو یه کم سیریش ناشکری
    نه شوخی میکنم. ولی من که احمق نشدم از این شرکت برم با این شرایط توپش (برای خودم) هیچ شرکمت دیگهای این سرعت و خدمات با این قیمت را بهم نمیده. پس 2دستی خفن چسبیدم بهش! شده یه مذارکراتی میکنم تا 6ماهه و یا 1 ساله قرارداد ببندم.

اگر اینطور که تو میگی باشه یه ذره بیشتر تلاش کنم 2 یا 3 ساله قرارداد ببندم
    خدایی سیریشی دیگه
    دستت درد نکنه یعنی هرکی از این شرکت بره احمقه؟
    من که گفتم که تو میتونی.
    اصلا مصطفی یه کاری بکن...
    با مدیر شرکت صحبت کن ببین میتونی یه قرارداد مادام العمر ببندی باهاشون؟
    اگه طرف حرف گوش نکرد یه 3-2 تا از این قانونا با تبصره هاش بکوب رو میزش کم بیاره قبول کنه

والله اگر اینقدر قدرت داشتم که کار همه ی بچه ها را ریدف میکردم ولی حالا بگذار ببینم اصلا میشه کاری از پیش برد ؟

اگر بتنوم مخلص بروبچ با مرام هم هستم
    داری داداش قدرت داری
    ببین مصطفی یه سری چسب جدید اومده از سیریش هم بهتره
    برو رنگ ابزاریا بگو چسب 3-2-1 میخوام .خیلی چسب قوی هست.از اونا با خودت ببر من مطمئنم هم کار خودتو راه میندازی هم بقیه رو
    Last edited by sms11; 15-09-2009 at 20:35.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Dreamy love

پيش فرض

سلام . من می خواستم wimax داتک و بگیرم ولی مثل اینکه قیمتاش و می خواد افزایش بده !
    درسته ؟
    تا حالا کسی از wimax داتک استفاده کرده سرعتش چجوریه ؟
    ممنون !

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به بچه های قدیمی و پوست کلفت داتک
    جریان چیه شنیدم می خوان گرون کنن اییی نفس کش نمیبینم
    من تا سال دیگه این موقع تمدید کردم
    یعنی اگه گرون شه اضافه میخوان ازم بگیرن زورشون نمیرسه
    هنوز هم داتک شاخه کجا با این شرایط و قیمت داتک میدن ما بریم اونجا

12. این کاربر از lord_alone_dark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

مصطفی جان شرکت که مفتی بهمون اینترنت نداده که...پولشو گرفته اونم تازه محدودیت هم براش میزاره.این محدودیته رو اعصابمه.من واقعا نمیدونم این طرح ادمه .... بود که گفت همچین محدودیتی بزاریم.
    اینطوری نمیشه که.پول خون پدربزرگشونو میگیرنه تازه محدودیت هم میزاره.اگه توام سرکارت با این موضوع بود میفهمیدی.من قبلا وقتی دوستمون میگفت زیاد اهمیت نمیدادم اما وقتی خودم گرفتار شدم فهمیدم چه دردسری هست
    شاید شما ازشون تشکر کنید ولی من نمیکنم چون مجانی که اینکارارو نمیکنه
    طی صحبت هایی که انجام شد به این نتیجه رسیدیم(خدارو شکر که موافقت کردند) که فعلا تا اخر مهر ماه که با داتک قرارداد دارم با این شرکت بمونیم و دیگه تمدید نکنیم و ایشالا از ماه بعد(یعنی آبان) از سپنتا اینترنت بگیریم.ماه اول که سپنتا اجباری 128 میده و برای ماهای بعد ایشالا اینترنت 768 بگیرم
    دیگه فک کنم اینقدر دانلود داشته باشم که اینترنت کم بیاره
    ببین علیرغم اینکه دوست نداشتم باهات بحث کنم ولی حرفهات خیلی زور داشت حتما باید جواب بدم !

ببین مفتی نمیدادند ولی قوبل کن مفت بهت میدادند. اینها از آبان سال 84 تا همین چند وقت پیش قیمتشون یکی بوده و این واقعا خیلی جالبه !
    خودت هم میدونمی تا همین چند وقت پیش که قیمتش پایین بود :

1- از همه شرکتها قیمتش خیلی پایینتر بود.
    2- درسته محدودیت داشت ولی خودت هم میدونی باز میارزید
    3- کسی زور نکرده بود بمونی ولی خودت میدونی کمه میارزید و موندی
    4- و خودت هم میدونی که استفاده ی شب تا صبح خیلی از لحاظ سرعغت و نوسان بهتر بوده که خب تو به دلایلی ازش محروم بودی .... ولی میدونی که باز هم میارزید
    مطمئنیم که اگر ننمیارزید حتما از شرکت میرفتی تا الآن ....

پول خون پدربزرگشونو میگیرن
    بابا تو دیگه عجب رویی داری ....

خدایی یه کلمه دیگه حرف بزنی اصلا کلا به منطقت شک میکنم چون دیگه حرفهات ته نامردیه ...

خدایی سیریشی دیگه
    دستت درد نکنه یعنی هرکی از این شرکت بره احمقه؟
    من که گفتم که تو میتونی.
    اصلا مصطفی یه کاری بکن...
    با مدیر شرکت صحبت کن ببین میتونی یه قرارداد مادام العمر ببندی باهاشون؟
    اگه طرف حرف گوش نکرد یه 3-2 تا از این قانونا با تبصره هاش بکوب رو میزش کم بیاره قبول کنه
    سیریش چیه بابا حالا ما یه ذره شوخی میکنیم تو هم جدی گرفتی !

تو بیا سیریش بازی دربیار ببین 1 روز اضافه بهت میدند... دلت خوشه ها

نه عزیزم من کسی مورد خطابم نبود و فقط و فقط خودم را گفتم ! وقتی شرکت به این خوبی که این همه توپ من و منطقه مخابراتیمو ساپورت میکنه سرعتم زیر 31 نمیاد و دائم الاتصال و دانلودم و مشکلی ندارم برای چی از اینشرکت برم اگر برم من احمقم !

خلاصه داش محسن قبول کن و مرد باش کسی بهت خدمت کرده (درسته مجانی نبوده ولی میصرفیده) مرد و مردونه بگو .. این قدر سریع نزن زیر همه چی ! پس مرام و معرفت کجا رفته ؟! خودت هم میدونی که من با داتک هیچ نسبتی ندارم و از این افزایش قیمتش هم خیلی شاکیم و مخالف ولی چه فایده نهایتش 3ماه دیگه کیرم ولی قدر اون 1 سال و نیمی که بهم حال دادند را میدونم....

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام . من می خواستم wimax داتک و بگیرم ولی مثل اینکه قیمتاش و می خواد افزایش بده !
    درسته ؟
    تا حالا کسی از wimax داتک استفاده کرده سرعتش چجوریه ؟
    ممنون !
    وایمکس سرویس شرکت هست و با سیاست و شرایط جدیدی داتک اتخاذ شده و بعیده که تغییر کنه. ولی جدا اون 300 هزار تومان امانت زور داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •