تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 394 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اطلاعاتی در مورد مدلهای iPod میخوام ( آیپاد تاچ نه ) اگه سایت یا تاپیکی هست که ما رو راهنمایی کنه معرفی کنید ممنون میشم.
    در مورد همه مدلهای ipod ؟ ... به فارسی طبیعتاً محتوای چندانی موجود نیست؛ بخصوص بصورت متمرکز و همین تالاری که توش هستی شاید آپدیت ترین و جامع ترین منبع به فارسی باشه ... اما به انگلیسی اگه بخوای، خب یه جای خوب که سایت رسمی خود محصوله .. مثلا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیپاد کلاسیک هستش .. بالای صفحه لینک به قابلیت ها ، مشخصات فنی ، گالری و غیره اش هم موجوده .. پایین صفحه (سمت چپ) هم لینک به بقیه کارای آیپاد موجوده.

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

در مورد همه مدلهای ipod ؟ ... به فارسی طبیعتاً محتوای چندانی موجود نیست؛ بخصوص بصورت متمرکز و همین تالاری که توش هستی شاید آپدیت ترین و جامع ترین منبع به فارسی باشه ... اما به انگلیسی اگه بخوای، خب یه جای خوب که سایت رسمی خود محصوله .. مثلا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیپاد کلاسیک هستش .. بالای صفحه لینک به قابلیت ها ، مشخصات فنی ، گالری و غیره اش هم موجوده .. پایین صفحه (سمت چپ) هم لینک به بقیه کارای آیپاد موجوده.

مرسی. دقیقا چیزی که مد نظرم بود همین آیپاد کلاسیک هست. همه کلاسیکها 160 گیگ هستند ؟ قیمتشون تو ایران چند هست؟
    راستی چرا آیپاد و آیفون هدفونهاشون اینقدر معمولی هست؟ کیفیتشون عالی هست؟
    Last edited by noisymind; 28-03-2010 at 20:39.

کاربر فعال انجمن موسیقی rh.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه mp3 player با ویژگی های زیر میخواستم . لطفا دوستان راهنمایی کنن .

کیفیت پخش صداش خیلی خوب باشه.
    ضبط صداش طوری باشه که وقتی ساز میزنم بتونم صدای ساز زدنم رو واضح و با کیفیت بشنوم.
    4 گیگ بسه . دیگه حداکثر 8 گیگ.
    تا 10 ساعتی شارژ نخواد.
    و اینکه مثل خر کار کنه

قیمت حدود 70 - 80 تومن . حداکثر 100 تومن . لطفا بیشتر نشه که پول ندارم

ممنون از دوستان گلم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض کمک در خرید رکوردر

با سلام
    در خرید با پارامترهای زیر{به ترتیب اولویت} لطفا کمک کنید
    1-رکوردر
    2-پلیر خوب
    3-باطری
    چون اطلاعات زیادی ندارم مغازه دارها انواع و اقسام محصولات را معرفی میکنند مانند ای ریور e30 -سونی و...
    مثلا یکی می گفت این ای ریور e30 امکانات بیشتری نسبت به ریکوردر سونی داره و قیمتش یکسان میباشد. مثلا نمایش فیلم و عکس و...
    خواهشمندم کمک کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی. دقیقا چیزی که مد نظرم بود همین آیپاد کلاسیک هست. همه کلاسیکها 160 گیگ هستند ؟ قیمتشون تو ایران چند هست؟
    راستی چرا آیپاد و آیفون هدفونهاشون اینقدر معمولی هست؟ کیفیتشون عالی هست؟
    در حال حاضر بله - 160 گیگ جدیدترین نسخه ای هستش که عرضه شده .. البته شاید 120 گیگ اش هم هنوز گیر بیاد که اندکی قدیمی تره.

قیمتشون نزدیک به 300 تومنه اگه اشتباه نکنم.

تقریباً همه پلیرها، هدفونی که توی جعبه همراه دستگاه وجود داره رو معمولی می بندن ... طبیعتاً این یه استراتژی تجاری هم هست: اگه هدفونش عالی باشه دیگه نمیری هدفون جداگانه واسه اش بخری!! .. با این حال بعضی مدلهایی که کمپانی ها روش بیشتر مانور میدن هدفون های خیلی خوبی همراه دارند.. مثلا xfi2 از کریتیو یا یکی دو سری از کارای سونی (سری x مثلاً) ...

اما این مساله که کیفیت هدفون محصولات apple چندان بالا نیست و صرفاً معمولیه، خیلی وقته که مطرحه و حتی خود کمپانی هم یه جورایی قبول داره!!
    سلام
    یه mp3 player با ویژگی های زیر میخواستم . لطفا دوستان راهنمایی کنن .

کیفیت پخش صداش خیلی خوب باشه.
    ضبط صداش طوری باشه که وقتی ساز میزنم بتونم صدای ساز زدنم رو واضح و با کیفیت بشنوم.
    4 گیگ بسه . دیگه حداکثر 8 گیگ.
    تا 10 ساعتی شارژ نخواد.
    و اینکه مثل خر کار کنه

قیمت حدود 70 - 80 تومن . حداکثر 100 تومن . لطفا بیشتر نشه که پول ندارم

ممنون از دوستان گلم
    شما اگه ضبط صدا در اون حد که توصیف کردی برات مهمه، باید بری voice recorder بخری .. کارای سونی در حدود 80 تومن پیدا میشه و در حدود 100 تومن هم پیدا میشه.. کافیه بری نمایندگی های سونی و پی سریpx و ux رو بگیری.

اما اگه حاضر بشی قدری مصالحه کنی و پلیری بخری که ضبط صدا هم داشته باشه، میتونی سری u از سامسونگ، سری t از iriver و u5 از cowon رو چک کنی.

7. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    در خرید با پارامترهای زیر{به ترتیب اولویت} لطفا کمک کنید
    1-رکوردر
    2-پلیر خوب
    3-باطری
    چون اطلاعات زیادی ندارم مغازه دارها انواع و اقسام محصولات را معرفی میکنند مانند ای ریور e30 -سونی و...
    مثلا یکی می گفت این ای ریور e30 امکانات بیشتری نسبت به ریکوردر سونی داره و قیمتش یکسان میباشد. مثلا نمایش فیلم و عکس و...
    خواهشمندم کمک کنید
    ممنون
    1. چقدر میخوای هزینه کنی؟

2. قانون طلایی: "به هیچوجه به فروشنده اعتماد نکن ... اگه گفت الان روزه، بیا بیرون و خودت چک کن؛ شاید شب باشه!!" ... فقط وقتی برو توی مغازه که انتخابت رو قطعی کرده باشی...

9. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض خرید recorder

با تشکر از seymour:
    واقعیتش من رکوردر رو میخوام برای ضبط در کلاس و گوش کردن به موزیک چون روزانه 2 ساعت تو سرویسم و میخوام از این زمان حداکثر استفاده رو بکنم. لذا همانطور که قبلا گفتم بیشتر پارامترهای زیر مد نظرمه:
    1-رکوردر
    2-پلیر خوب
    3-باطری
    هزینه ای که مد نظرمه اگه مورد خوب باشه، تا 150 هزار تومان میتونم خرج کنم
    .

سوال اولم اینه که ایا من رکوردر(حرفه ای مخصوص این کار) نخرم ایا محصولاتی مانند ای ریور E50 ویا کریتیو موزاییک میتونه خواسته منو جواب بده یا نه؟؟ چون بیشتر برای ضبط صدای کلاس میخوام.

سوال دومم که متضاد {از لحاظ هزینه} سوال اولم هست اینکه این ای پدها{اپل} ایا خواسته های منو{رکوردر و ...} میتونند براورده کنند یا نه اگر بله کدوم مدلش و قیمت؟ از یک لحاظ دیگر فکر نمیکنید که لپ تاپ 9 اینچ بهتر از ای پد نیست؟ چون من 3 یا 4 ماه بعد مجبورم یک لپ تاپ مسافرتی 9 یا 10 اینچ بخرم.

و در پایان نرخ چیزهایی که از فروشگا ه ها پرسیدم:
    مواردی که از مغازه دارها پرسیدم به قرار زیر میباشد:
    ای ریور
    1- ای ریور vr1 یک مغازه دار قیمت 2 گیگ رو 155 و مغازه دار دیگری 2 گیگ رو 130 هزار تومان گفت!!!!!!!
    2- ای ریور E50 رو مغازه داری 2 گیگ رو 85 و دیگری 4 گیگ رو 85 تومان گفت.!!!!!!!!!!!!!
    تفاوت قیمت فروشگاه ها ایا در درجه یک و دو بودن انها میباشد ؟ ایا اصلا تو ای ریور درجه 1 و 2 تعریف شده یا نشده و ایا این اختلاف قیمت از گرانفروشی بعضی فروشگاه ها میباشد؟

کریتیو
    کریتیو مدل موزاییک 2 گیگ رو 85 تومان گفتند 4 گیگ نبود.

لئونو

لئونو رکوردر 2 گیگ 105 تومان با قابلیت پخش موزیک.

سونی

سونی PX720 بدون قابلیت پخش موزیک 2 گیگ 98 تومان

در پایان ممنون می شم منو راهنمایی کنید هر چند سوالاتم زیاد شد و بعضا نامربوط. در مدل های بالایی کدوم رو بخرم بهتره؟؟
    اگه مدل و یا ... خاصی مد نظرتان باشه همراه با قیمت لطفا ارسال نماییید.
    خیلی خیلی ممنون

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با تشکر از seymour:
    واقعیتش من رکوردر رو میخوام برای ضبط در کلاس و گوش کردن به موزیک چون روزانه 2 ساعت تو سرویسم و میخوام از این زمان حداکثر استفاده رو بکنم. لذا همانطور که قبلا گفتم بیشتر پارامترهای زیر مد نظرمه:
    1-رکوردر
    2-پلیر خوب
    3-باطری
    .

سوال اولم اینه که ایا من رکوردر(حرفه ای مخصوص این کار) نخرم ایا محصولاتی مانند ای ریور E50 ویا کریتیو موزاییک میتونه خواسته منو جواب بده یا نه؟؟ چون بیشتر برای ضبط صدای کلاس میخوام.

سوال دومم که متضاد {از لحاظ هزینه} سوال اولم هست اینکه این ای پدها{اپل} ایا خواسته های منو{رکوردر و ...} میتونند براورده کنند یا نه اگر بله کدوم مدلش و قیمت؟ از یک لحاظ دیگر فکر نمیکنید که لپ تاپ 9 اینچ بهتر از ای پد نیست؟ چون من 3 یا 4 ماه بعد مجبورم یک لپ تاپ مسافرتی 9 یا 10 اینچ بخرم.

ای ریور
    1- ای ریور vr1 یک مغازه دار قیمت 2 گیگ رو 155 و مغازه دار دیگری 2 گیگ رو 130 هزار تومان گفت!!!!!!!
    2- ای ریور E50 رو مغازه داری 2 گیگ رو 85 و دیگری 4 گیگ رو 85 تومان گفت.!!!!!!!!!!!!!
    تفاوت قیمت فروشگاه ها ایا در درجه یک و دو بودن انها میباشد ؟ ایا اصلا تو ای ریور درجه 1 و 2 تعریف شده یا نشده و ایا این اختلاف قیمت از گرانفروشی بعضی فروشگاه ها میباشد؟

کریتیو

لئونو

سونی

در پایان ممنون می شم منو راهنمایی کنید هر چند سوالاتم زیاد شد و بعضا نامربوط. در مدل های بالایی کدوم رو بخرم بهتره؟؟
    خیلی خیلی ممنون
    بین چیزایی که نام بردی من فقط PX720 سونی را مناسب ریکورد میدانم بقیه قابل قیاس نیستند(vr1 و e50 بد نیستند).لئونو را از لیستت خط بزن.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر :
    1-رکوردر
    2-پلیر خوب
    3-باطری
    .

ای ریور

کریتیو

لئونو

سونی

خیلی خیلی ممنون
    1. این کاملاً برمی گرده به انتظار و سلیقه شما... شاید یه نفر رو راضی کنه و شاید یه نفر رو راضی نکنه .. بعنوان یک قیاس بهتر، اگه موبایلت قابلیت ضبط صدا رو داره؛ آیا راضی ات می کنه یا نه؟ ... بهرحال به نظر من اگه دستگاه روی میز استاد باشه، و کلاس هم خیلی شلوغ نباشه و طراحی کلاس هم طوری باشه که صدا توش نپیچه و همه جا بوضوح به گوش برسه، احتمالاً یک پلیر مارک معتبر هم شما رو راضی کنه.

2. نه - شما وقتی واسه کارای apple میدی، واسه خیلی چیزا داری هزینه می پردازی که فاکتورهای موردنظر شما، توی لیست مهمترینهاش نیست. بنابراین میشه گفت نمی ارزه.

در مورد قیمت هایی که گرفتی: (از کجا قیمت گرفتی؟) .. از نمایندگی بگیر حتی الامکان.

نهایتاً: اگه میخوای تا 150 تومن هزینه کنی، میتونی از تهران، i7 از cowon رو تهیه کنی.. ضمناً سری ux از سونی هم مدل بسیار خوبیه که یه حالت ترکیبی داره؛ یعنی هم یه voice recorder هم قابلیت پخش موسیقی داره ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

1. این کاملاً برمی گرده به انتظار و سلیقه شما... شاید یه نفر رو راضی کنه و شاید یه نفر رو راضی نکنه .. بعنوان یک قیاس بهتر، اگه موبایلت قابلیت ضبط صدا رو داره؛ آیا راضی ات می کنه یا نه؟ ... بهرحال به نظر من اگه دستگاه روی میز استاد باشه، و کلاس هم خیلی شلوغ نباشه و طراحی کلاس هم طوری باشه که صدا توش نپیچه و همه جا بوضوح به گوش برسه، احتمالاً یک پلیر مارک معتبر هم شما رو راضی کنه.

2. نه - شما وقتی واسه کارای apple میدی، واسه خیلی چیزا داری هزینه می پردازی که فاکتورهای موردنظر شما، توی لیست مهمترینهاش نیست. بنابراین میشه گفت نمی ارزه.

در مورد قیمت هایی که گرفتی: (از کجا قیمت گرفتی؟) .. از نمایندگی بگیر حتی الامکان.

نهایتاً: اگه میخوای تا 150 تومن هزینه کنی، میتونی از تهران، i7 از cowon رو تهیه کنی.. ضمناً سری ux از سونی هم مدل بسیار خوبیه که یه حالت ترکیبی داره؛ یعنی هم یه voice recorder هم قابلیت پخش موسیقی داره ...
    با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    واقعیتش قیمت ها رو از دو سه فروشگاه پرسیدم. ادرس نمایندگی ها رو در شهرستان{تبریز} از کجا گیر بیارم؟؟؟
    این i7 که فرمودید کیفیت ضبط صداش چطوره ؟ اگر به رکوردر خبرنگاری مثلا سونیpx720 --- برای ضبط صداش نمره 20 بدین به ضبط صدای i7 چند میدین؟{البته توضیحات شما در پاراگراف اول رو خوندم و ممنون}
    قیمت i7 و سونی ux رو برای 2و4 گیگ رو اگر دارید و لطف کنین ممنون میشم.
    از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز تشکر میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •