به تقریبا آخرای بازی که رسیدی میری به مقر brother hood of steel بعدش اونجا 1 نفر هست که میتونه بهت آموزش بده تا بتونی لباس رو بپوشی.
به تقریبا آخرای بازی که رسیدی میری به مقر brother hood of steel بعدش اونجا 1 نفر هست که میتونه بهت آموزش بده تا بتونی لباس رو بپوشی.
سلام !!!
نحوه اجرا FallOut 3 :operation Anchorage برای Pc رو کسی بلده!؟
ممنون...خیلــــی زیادآره همون طور که گفتن تو مقر برادران پولاد پيداش مي کني... سياه پوسته و مو هاشم مدل نظامي زده بقلاي موهاشم سفيد شده..... ممکنه نفهمي زنه!
پس به کارما ربط داره!!!سلام. خودت بهش ميرسي. داخل همون base برادران پولادين (brother hood of steel) هست. بايد کارما بالا داشته باشي.
شما هم که با اين همه بچه مثبت بازي حتما اسمت تا حالا GODشده
پس نگران نباش. ميتوني با خودت ببريش.
(خنده) نه بابا الان شدم Vault legend
آخرش میرسه به چی ؟؟ به Life giver هم میرسه ؟
این بازی خیلی رو کارما حساب می کنه.
کارمات بد باشه راحت تر می تونی به جاهای بد وارد شی یا بر عکس. رو مدل تموم شدن بازی هم تاثیر داره.
من خودم با دو تا شخصیت رفتم یکی کارمای خیلی خوب یکی خیلی بد.
اما باید مواظب باشی. کارمات از هر طرف زیادی بالا باشه از گروه های مخالف ادم می فرستن که ترتیبت رو بدن.
الان من تو قسمت کارمای خوبم very good هستم که می شه wasteland savior. کارمای بدم رو یادم نیست.
ولی کلا کارمای بد بازیش قشنگ تره.
مثلا یه جا باید مگاتن رو بترکونی. انقدر جلوه های اون تیکه اش قشنگه که من دو سه بار از سیو قبلیم اومدم دو باره انفجارشو تماشا کردم.
شما اول باید پچ 1.1 به بالا رو نصب کنیسلام !!!
نحوه اجرا FallOut 3 :operation Anchorage برای Pc رو کسی بلده!؟
بعد DLC رو نصب کنی
بعد کرکش کنی
بعد بری تو launcher و فک کنم یه قسمت داره مربوط به DLC اسمش یادم رفته فک کنم File بود ... بعد اونجا برو operation Anchorage رو تیک بزن
این کارا رو کردم!شما اول باید پچ 1.1 به بالا رو نصب کنی
بعد DLC رو نصب کنی
بعد کرکش کنی
بعد بری تو launcher و فک کنم یه قسمت داره مربوط به DLC اسمش یادم رفته فک کنم File بود ... بعد اونجا برو operation Anchorage رو تیک بزن
توی بازی چه طوری باید Dlc رو بازی کنم؟!
منظورت چیه؟
شما برو تیکش رو توی قسمت data files بزن و برو توی بازی.
البته من خودم تا حالا dlc استفاده نکردم ولی فکر کنم اینجوری باشه.
دوستان من همون اولای بازی در ساختمان roosevelt akadmy هستم نمیدونم چرا وقتی به اونجا رسیدم این کاراکتر بازی مرتب دچار سرگیجه میشد. من خودم احتمال میدم که مال ابی باشه که خوردم چون فکر میکنم الوده بود . ایا راهی هست که از این سر گیجه خلاص شم.
تا اینجا که من بازی کردم و متوجه شدم دو دلیل برای سرگیجه وجود داره ... یکی خوردن آب آلوده است که رادیوی میشید که یا باید برید پیش دکتر که خوبتون کنه و یا این که از اون آمپولا که مثلا" یکیش اسمش rad-x هست استفاده کنیددوستان من همون اولای بازی در ساختمان roosevelt akadmy هستم نمیدونم چرا وقتی به اونجا رسیدم این کاراکتر بازی مرتب دچار سرگیجه میشد. من خودم احتمال میدم که مال ابی باشه که خوردم چون فکر میکنم الوده بود . ایا راهی هست که از این سر گیجه خلاص شم.
یه دلیل دیگه هم اینه که سرتون مجروح شده باشه که یا باید stimack بخورید یا برید بخوابید تا سالم بشید ...
عروسک کوکی 2 تا دلیل گفت. 1 دلیل دیگه اش هم معتاد شدن هست. مثلا از مشروب زیاد استفاده کنی یا قرص زیاد بخوری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)