شما منظورت همون تکمیل ظرفیته دیگه!
نه هیچ احتمالی نمیتونی بدی واسه قبولی
خیلیای دیگه با رتبه های خیلی بهتر شرکت کردن!
بعدشم تا اونجا که من یادمه واسه رتبه های زیر 1000 بود نه 10000 !!![]()
شما منظورت همون تکمیل ظرفیته دیگه!
نه هیچ احتمالی نمیتونی بدی واسه قبولی
خیلیای دیگه با رتبه های خیلی بهتر شرکت کردن!
بعدشم تا اونجا که من یادمه واسه رتبه های زیر 1000 بود نه 10000 !!![]()
خب حالا دوستان خوب تجربی یک درسنامه ی خوب معرفی میکنید واسه ریاضی ؟
1-واسه اين گفتم كه اين aqua به همه چي گير ميده.من هنوزم نفهميدم كيه.تعداد پستاش هم هميشه صفره.وا ... چرا؟! دو نفر اینجا هستن همدیگرو کتک نمیزنن کارشون به اکوا کشیده میشه !
این سوالتو یه بار دیگه پرسیده بودی!!!!!!!!!!! منم گفتم کتاب حسابان وریاضیات پایه انتشارات راه علم خیلی کامل توضیح داده ولی الان حرفمو پس میگیرم چون تو کتاب نکته ای نمی خوای!!
کتاب آموزش جامع برگزیدگان هست که من یه جلدشو دارم خوفه ولی چون مربوط به انستیتو ایز ایرانه بعید میتونم راحت پیداش کنی! یعنی نیست! کتابای دیگه هم هستن که من زیاد نمیشناسم یعنی کتابایی که واسه آموزشن نمیشناسم ! وگرنه کتابای تست زیاد هستن! من قلم چیو میدونم که از این کتابا داره!
الان حل شد ؟!؟
2-ايول ولي به قول خودت وقتي پيدا نميشه چه فايده.به نظرتون سبز قلم چي واسه رياضيات پايه خوبه/(البته اينم نكته ايه)
سلام به همگي.من 1 سوال دارم اگه اطلاعات خوبي داريد لطفا بگيد كتاب كلك معلم ادبيات واسه ارايه خوبه يا نه؟گاج سفيد بهتره يا كلك؟
منظورم این بود که مثلا خوب همه کسانی که برای اون رشته زده بودند با رتبه های خوب قبول بشند.ولی هنوز چند نفر برای تکمیل ظرفیت مونده باشه که اینا رتبه هاشون خیلی بالاتر از اونا باشه.ولی خوب چون کسه دیگه ای نبوده قبول میشند.ایا درسته و میشه همچین چیزی؟
ممنون
ببینین ظرفیتشون محدوده
من یادم نمیاد دقیقا چند نفر میخواست...
ولی خیلی صریح بگم دلتونو خوش نکنین به این چیزا!!
نه عزيزم.به اين كشكي هم نيست.اونا واسه خودشون تراز خاصي دارن كه فقط تا اون تراز رو ميگيرن.يعني اينجوري نيست كه اگه ظرفيت خالي داشته باشن بيان رتبه ي 100000 رو بگيرنمنظورم این بود که مثلا خوب همه کسانی که برای اون رشته زده بودند با رتبه های خوب قبول بشند.ولی هنوز چند نفر برای تکمیل ظرفیت مونده باشه که اینا رتبه هاشون خیلی بالاتر از اونا باشه.ولی خوب چون کسه دیگه ای نبوده قبول میشند.ایا درسته و میشه همچین چیزی؟
ممنون
-----------------------------------------------------------------
سوال در مورد تست ديفرانسيل رمزينه
1-اين كتاب تستش آيا 3 جلديه؟آخه من 1 جلدشو بيشتر نديدم
2-تستاش با تستايي كه توي كتاب كلاس هست فرق داره؟
3-اگه بخوام بگيرم بايد اونايي كه ويرايش 88 هست رو بگيرم يا اوني كه نوشته تاليف جديد( توي ليست كتاباي در حال چاپش نوشته)
سلام بچه ها ! ! !
شماهایی که کلاسور ارزیابی دارین،بگین چه طوری تهیه کردین.خودتون درست کردین یا آماده هست تو بازار؟
1- بله 3 جلده به زودي بقيش مياد
2- تقريبا همه تستهاي كتاب كلاس در آن ميباشد!!
پسر بابا جان ! كلاسور ارزيابي رو شما خودت درست ميكني و در بازار موجود نيست چون كلاسور ارزيابي يك وسيله شخصي است !!!
تنها چيزي كه شما از بازار تهيه ميكنين خود كلاسورش و كاغذهاش ميباشد!!![]()
ممنونبله 3 جلده به زودي بقيش مياد
يعني اين 3 جلد به طور كامل رياضي پايه،حسابان و ديفرانسيل رو داره؟
منظورت چيه كه بقيشم مياد؟مگه كامل نيست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)