این تیکه زلیخا خیلی بد کارگردانی شده بود
خودشو قایم کرده بود
مسخره
بیشتر این قسمت شبیه طنز بود
این تیکه زلیخا خیلی بد کارگردانی شده بود
خودشو قایم کرده بود
مسخره
بیشتر این قسمت شبیه طنز بود
خوش به حال خودم كه اصلا اين سريالو نديده و نخواهم ديد و نظري هم طبيعتا نميدم!
چون نه از كارگردانش خوشم مياد نه از مصطفي زمانيش!!
والسلام!
سلامخوش به حال خودم كه اصلا اين سريالو نديده و نخواهم ديد و نظري هم طبيعتا نميدم!
چون نه از كارگردانش خوشم مياد نه از مصطفي زمانيش!!
والسلام!
تجربه کردن یه همچین موردی از تجربه نکردن اش بهتره به نظرم!
حد اقل اش اینه که قد بهتر از این رو بیشتر میدونیم ...
بابا ما که اصلا"نفهمیدیم این قسمت چه پیامی داد تورو خدا اگه کسی برداشتی داره به ما همبگه درکش کنیم.
اینجا رو سربزنیدامیدوارم واستون مفید باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by raz72592; 18-04-2009 at 02:50.
دوست عزیز
به نظر من پیام این هفته اش این بود که:
ازدواج دوم همیشه راحت تر و آسونتر از اولیه ،خرجش هم کمتره،عروس هم خوشگلتره...
همین .یا حق
Last edited by nil2008; 18-04-2009 at 07:01.
دوست عزیز قراربوده چهل و پنج قسمت باشه 28/1/88 قسمت چهل و سومش رو نشون دادن
قاعدتا"دو قسمت دیگه میمونه اگه اتفاق غیر منتظره ای پیش نیاد 11/2/88 باید تموم بشه
البته از اولش قرار بوده 28/1 تموم بشه یعنی ما باید دیشب قسمت آخر رو میدیم
Last edited by nil2008; 18-04-2009 at 07:00.
این لاوی ها چه قدر خنگ بود اون که همه چیز رو گفت حتی یه جا گفت (کسی مرا با نام کنعانیم صدا زد ) از برده بودن و عزیز مصری اش هم گفت اما بازم متوجه نشد که یوسفه !!!!!!!!!!!!!!!
من فکر کردم اونجایی که می گه به برادراش خبرهای زیادی براتون دارم می خواد بگه که عزیز مصر برادر گرگ خورده ی خودشونه!!!!!!!!
یوسف که قبل از خواندن نامه ی پدرش قصد نداشت به برادراش بگه که یوسفه پس چه طور زلیخا سند رو با خودش آورده بود!!!
چرا وقتی یوسف با زلیخا در معبد امون حرف می زد مردم ساکت بودن تازه زلیخا قبل از اون که به عبادت مشغول بود و بیرون نیومده بود یعنی هیچ کی از جوون شدنش تعجب نکرد !!!
خیلی ناقص درست کردن بابا
حالا چطوری حضرت یعقوب با اون تندی برای نامه سخن میگفت و شمعون هم مینوشت؟
زمانی که حضرت یوسف داشت برای مردم حرف میزد هیچکدومتون به تشویق های مردم دقت کردین
یکیشون که فقط دهنش مثل صفر انگلیسی باز بود و همینطور نگه داشته بود بدون اینکه این دهن تکونی بخوره
و یکیشون دست هاشو مشت کرده بود و مشتشو پرت میکرد من که فکر کردم داره میگه مرگ بر شاه![]()
درسته توی سیاهی لشکر خوب عمل نشده مثل بیشتر فیلم های ایرانی اما سعی کنید بیشتر نقد به فیلم باشه ونه نقدی که احیانا توهین به اصل داستان بشه که قرانیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)