تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 940 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقايون مستحضر باشييد تو اين لحظه 12 كاربر آنلاين داريم 7 كاربر 5 مهمان ركورد احمد شكسته شد...
    شهاب خان ممنون از ترجمه خوب و دقيقت نقد خوبي هم كردي به هر حال بايد همه اين بازي رو انجام بدن و نظرات رو بنويسن تا يه نتيجه گيري كلي بكنيم.

فاشيست بابا زود از ما به دل نگير من شوخي نكنم ميميرم. ولي خداييش تيكه ننداختم Pes 5 خيلي گل زدنش سخت بود. به هر حال اميدوارم اين سخت بودن به اندازه Pes 5 نباشه.

در مورد اون مشكل بازيكنا شوخي وار گفتم كه لپ كلام اينه كه بازيكنان اگه قوي هستند مثله رونالدو تا اون حد آرماني نباشن. و اگه ضعيف هستن اونطور هم نباشه كه موقع تو سر توپ زدن مثه بچه كودكستاني ها زمين بخورن. من اعصابم خورد ميشد آخه بازيكناي گوام هم بخوان تو سر توپ بزنن زمين نميخورن فوقش يه جوري مي زنن توپ 20 متر ميره اونطرف تر نه اينكه خودشون رو زمين قل بخورن. قبول كنيد ايناش يه ذره نا معقول Pes
    در كل اميدوارم اينا برطرف بشن تو اين نسخه جديد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من واقعا معذرت میخوام.همونطور که میدونید من عضو جدیدم و نمیتونم پست خصوصی بدم.
    میخوام بدونم من که یه دی وی دی سفارش دادم شده آماده ارسال.حالا من باید چقدر منتظر بمونم تا به بندر برسه؟
    بازم معذرت اگه میتونستم پست خصوصی میدادم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من واقعا معذرت میخوام.همونطور که میدونید من عضو جدیدم و نمیتونم پست خصوصی بدم.
    میخوام بدونم من که یه دی وی دی سفارش دادم شده آماده ارسال.حالا من باید چقدر منتظر بمونم تا به بندر برسه؟
    بازم معذرت اگه میتونستم پست خصوصی میدادم.
    دوست خوبم شما كه فيفا سفارش دادين حداقل تو تاپيك فيفا 09 اينو مي نوشتي هر چند اونجا هم جاش نيست ولي در كل بهتر از اينه كه تو اين تاپيك بزني.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست خوبم شما كه فيفا سفارش دادين حداقل تو تاپيك فيفا 09 اينو مي نوشتي هر چند اونجا هم جاش نيست ولي در كل بهتر از اينه كه تو اين تاپيك بزني.
    خب من به خاطر این که فیفا سفارش دادم اسمی ازش نبردم.شما بودی که ضایع کردی.حالا.کسی میدونه؟

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

با با چرا اذيت ميكنين يه جواب درست درمون ميدادي بد نميشد. اين ادب pes2009 باز ها رو نشون ميده.
    فكر كنم 3يا حد اكثر 4 روزه برسه البته اگه فرداي روزي كه سفارش دادي تعطيل نباشه!

هنوز كسي دانلود نكرده ؟
    چقدر مونده؟

6. 2 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

کنترل بازی مثه اینکه اینه :

Long Pass D
    Short Pass X
    Through Pass W
    Shoot A
    Cursor Change Q
    Dash E
    Strategy/att/def Z
    Special Controls C

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با با چرا اذيت ميكنين يه جواب درست درمون ميدادي بد نميشد. اين ادب pes2009 باز ها رو نشون ميده.
    فكر كنم 3يا حد اكثر 4 روزه برسه البته اگه فرداي روزي كه سفارش دادي تعطيل نباشه!
    خب من به خاطر این که فیفا سفارش دادم اسمی ازش نبردم.شما بودی که ضایع کردی.حالا.کسی میدونه؟
    اخه خوش تيريپ ها تاپيك كه جاي اينا نيست. پيغام خصوصي و عمومي دستتون رو مي بوسه

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

سلام
    کنترل بازی مگه با پد مثل PES 08 نیست ؟
    یعنی توی setting هم درست نمیشه ؟
    چرا میگن خیلی افتضاحه ؟؟!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    کنترل بازی مگه با پد مثل PES 08 نیست ؟
    یعنی توی setting هم درست نمیشه ؟
    چرا میگن خیلی افتضاحه ؟؟!!
    آره واسه منم همين سوال بود مگه مثه قبلي ها نميشه از تو ويندوز هم مپ دسته رو تعريف كرد به دلخواه؟

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حالا به نظرت کدوم یکی بهتر بوده؟؟؟؟
    این دیگه سوال نداره معلومه کدوم یکی بهتره !

والا اين عكسها كه 2008 رو قشنگتر نشون ميدن ... فاشيست با من موافقي؟
    این دیگه از اون حرفا بود میشه بگی کجاش قشنگتره ؟

به دليل اينكه گرافيكه pes2008 فقط به خاطر تماشاگراي سه بعدي بالا رفته بود (البته تقريبا) بيشتر گيمر ها فقط ميتونيستن روي نرمال به خوبي بازي كنن.
    پس كونامي تصميم گرفت از پيشرفت تماشاگرها كوتاه بياد تا گرافيكش تا حدي معقولتر شه كه همه بتونن بدون مشكل بازي كنن.
    نمیدونم والا چه جوری میگی گرافیک 8 فقط به خاطر تماشاگرای 3 بعدی بالا بود !!!!

از پیشرفت تماشاگرا اصلا کوتاه نیومده و حتی از قبل کمی بهتر شده

میدونم از روی اون 2 عکس این حرفو زدی اما عکس 8 حرفه ای نیست چون focus توش بکار نرفته اما عکس 9 خیلی بهتر شده ......focus روی بازیکناست که بازیرو شروع میکنن اما تو 8 این بکار نرفته اصلا
    اگه دقت کردی تو 9 تماشاگرا همونان اما فک میکنی که تار شدن که این تکنیک focus است و اون دو بازیکنی که میخوان بازی رو شروع کنن تو دید میان

اینم عکسش

12. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •