بله ... گوشیه خوبی هستش .
صداش هم خوبه ..... خیلی بلند نیست ولی با کیفیته .
بازیها و برنامه های جاوا رو به راحتی اجرا میکنه .
بله ... گوشیه خوبی هستش .
صداش هم خوبه ..... خیلی بلند نیست ولی با کیفیته .
بازیها و برنامه های جاوا رو به راحتی اجرا میکنه .
مدتیه بین خرید n78 و 6220 مرددم تو فرومهای مربوط خیلی جواب نگرفتمگفتم از شما n78 دارها بپرسم ببینم 6220 رو ترجیح نمیدید؟
مرسی![]()
با سلام
دوستان یه چند نکته کامل بگید که چه جوری گوشی اصل رو تشخیص بدم و اصل فنلاند رو بگیرم با تشکر .
اصل فنلانددیگه تو بازار نیست فقط چینی تحت لیسانس فنلاند هست که کیفیتش مثل همون فنلاندی ها هستبا سلام
دوستان یه چند نکته کامل بگید که چه جوری گوشی اصل رو تشخیص بدم و اصل فنلاند رو بگیرم با تشکر .
نمیتوانم فایل پی دی اف با حجم بالا را در آکروبات ریدر گوشی باز کنم! آیا گوشی رم کم می آورد؟ راه حل چیه؟ من ان 78 را برای مرور هم زمان کتب الکترونیک و شنیدن صدای خواننده کتاب آموزشی خریدم. :(
سلام به همه دوستان یکی از دوستان من یه 5610 داره که صفحه lcd اون موقعی که باهاش کار میکنی برفک میشه و دوباره درست میشه البته زید این جوری نمیشه / ولی خوب من گوشی را بردم پیش یکی از دوستام گفتم که میخوام این گوشی را بفروشم / گفت اون وقت میخوا چی بخری گفتم n78 گفت اگه میخوا اینو بده یه n78 نو آک بهت میدم یه 10 /20 تومن سر بده. حالا به نظر شما من این کار را بکنم یانه؟
این دوست من بنده خدا عقلشو داده دست من / میخوام براش یه چی خوب انتخاب کنم/
راستی گوشی 5610 در حال حاضر صفرش 237 تومن هست/ این گوشی دوست من 3 ماه بیشتر کار نکرده و خیلی تمیزه/
ممنون از همه ی دوستان/
الان 5610 تميزش تقريبا 130 تا 135 ميتوني بخري ولي n78 تر و تميزش رو بايدحدود 160 تا 170 پول بدي اگه با شرايطي كه گفتي 5610 كاركرده رو با n78 آك تعويض كنه عاليييييييييه:::
من ميخواستم n78 بگيرم به من ميگن سرعتش كمه درسته cpu سرعت كمه اما ميخواستم بدونم تو اجراي برنامه ها چطوره؟ بدش يه مورد در مورد gps ايا اين gps در ايران كاربرد داره يا هنوز گسترش نيافته اخه تو سايت نوكيا ديدم مسير ميدادي برات پيدا ميكرد كجاي اسم خيابون رو ميدادي ايا در ايران هم فراگير شده؟ يا هنوز كار داره
سرعت گوشی مشکلی نداره و تو محاسبات به خوبی جواب میده...
gps هم تو کله ایران جواب میده ول بدون مسیر یابی...مسیر یابی فقط تو تهران هست...
شاد باشی![]()
راستش من ميخواستم w350 سوني اريسكسون بگيرم ميخواستم بدونم ارزش داره ادم 120 تومان هزينه اضافه كنه بدش تو اين گوشي 78 ايا فايلهاي افيس رو ميشه ويرايش كرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)