والا من که با همه سیستم عامل ها کار کردم الان G900 هم با پاکت پی سی هایی که داشتم فرقی نداره راحت هستش و امکاناتش خوبهو ویندوز موبایل مگه چی داره همش نرم افزار هستش که UIQ داره. فقط برنامه های ویندوز متنوع تر هستش. گوشی Iphone با اون عظمتش باهاش کار کردم فقط باید باهاش بازی کنی چون گوشی کلا سنسور هستش بازی های جالبی داره و از نظر امکانات کاربردی از سونی اریکسون ضعیف تر بود تو بعضی بخشهاش پس گوشی کامل وجود نداره. الان دوستمم داره هیچ کاری نمیکنه یا بازی میکنه یا حرف میزنه دفترچه تلفنش ضعف داره و غیره. شما از یه گوشی انتظار دارید براتون کامپیوتر باشه - دوربین حرفه ای عکاسی باشه - دوربین فیلمبرداری حرفه ای باشه- ظبط خبرنگاری باشه و غیره همچین چیزی که امکان نداره . اگر هچین چیزی بسازن همه بازار الکترونیک تخته میشه. خود من بارها میگفتم چرا یه گوشی کامل نمیزنه سونی اریکسون بعد گفتن بقیه فروش نمیره گفتم خوب با کمپانی های دیگه باید اینجوری رقابت کرد کسی سراغ گوشی های دیگه نره در زمینه مدل های خودش هم ببینه از کدوم استقبال میشه اون رو تولید کنه. در حال حاضر که اینجوریه
حالا UIQ چرا تعطیل شد؟؟ به چه دلیل؟؟؟ گوشی های جاواش رو تعطیل میکرد بهتر بود تا UIQ