تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 221 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 2201

نام تاپيک: کلوپ G700

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

والا من که با همه سیستم عامل ها کار کردم الان G900 هم با پاکت پی سی هایی که داشتم فرقی نداره راحت هستش و امکاناتش خوبهو ویندوز موبایل مگه چی داره همش نرم افزار هستش که UIQ داره. فقط برنامه های ویندوز متنوع تر هستش. گوشی Iphone با اون عظمتش باهاش کار کردم فقط باید باهاش بازی کنی چون گوشی کلا سنسور هستش بازی های جالبی داره و از نظر امکانات کاربردی از سونی اریکسون ضعیف تر بود تو بعضی بخشهاش پس گوشی کامل وجود نداره. الان دوستمم داره هیچ کاری نمیکنه یا بازی میکنه یا حرف میزنه دفترچه تلفنش ضعف داره و غیره. شما از یه گوشی انتظار دارید براتون کامپیوتر باشه - دوربین حرفه ای عکاسی باشه - دوربین فیلمبرداری حرفه ای باشه- ظبط خبرنگاری باشه و غیره همچین چیزی که امکان نداره . اگر هچین چیزی بسازن همه بازار الکترونیک تخته میشه. خود من بارها میگفتم چرا یه گوشی کامل نمیزنه سونی اریکسون بعد گفتن بقیه فروش نمیره گفتم خوب با کمپانی های دیگه باید اینجوری رقابت کرد کسی سراغ گوشی های دیگه نره در زمینه مدل های خودش هم ببینه از کدوم استقبال میشه اون رو تولید کنه. در حال حاضر که اینجوریه

حالا UIQ چرا تعطیل شد؟؟ به چه دلیل؟؟؟ گوشی های جاواش رو تعطیل میکرد بهتر بود تا UIQ

2. 5 کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

حالا UIQ چرا تعطیل شد؟؟ به چه دلیل؟؟؟ گوشی های جاواش رو تعطیل میکرد بهتر بود تا UIQ
    علت تعطیلش رو نمیدونم ولی گوشی های جاوا که خیلی خوبن.واسه درصد بالایی از کاربرها بهتره.
    به جای uiq هم سیمبین جدید میاد.

4. 3 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

حداقل کاش قابلیت چینج سیستم عامل رو روی Uiq ها میذاشت میدونستن میخوان این کار رو کنن. البته الان گوشی 2009 که به اسم Idiou داده Simbyan OS هستش

1- گوشی G900 تشخیص دست نوشته هم داره چطوری باید فعال بشه؟؟ این مزیت کجا استفاده میشه چه کارایی دقیق داره؟؟؟

2- برای آپدیت چیکار کنم ؟؟

3- برای تایپ فارسی داخل create sms میرم میزنم بعد کیبورد رو میزنم میادش یه فلش سمت چپ داره میزنم دو تا گزینه میاره Text options و Setup روی setup که میرم کلی زبان میاره داخل زبان ها فارسی هم داره که میزنم بعد اس ام اس فارسی میزنم بعد نمیشه کاری کرد دائمی رو کیبورد باشه انگلیسی و فارسی؟؟؟؟

4- برای فارسی کردن زبان خود گوشی چیکار باید کرد؟!!!

5- Shourtcut های دسکتاپ رو نمیشه حذف کرد و آیکون های برنامه هایی که میخواهیم بزاریم.

6- چپ و راست و بالا و پایین جئوستیک رو چطوری باید تعریف کنیم بهش؟؟ چون پایین میزنم دفتر تلفن باز میشه
    Last edited by mrmostafa; 15-03-2009 at 20:31.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من تازه g900 خریدم، ولی uiq به چه دردی میخوره که 4 تا برنامه و بازی درست و حسابی نداره؟؟!!

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

علت تعطیلش رو نمیدونم ولی گوشی های جاوا که خیلی خوبن.واسه درصد بالایی از کاربرها بهتره.
    به جای uiq هم سیمبین جدید میاد.
    به گفته سونی اریکسون علت توقف ساخت گوشی های یو آی کیو عدم حمایت برنامه نویس ها در زمینه یو آی کیو بوده.

8. این کاربر از nakhordemast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

گوشی G900 تشخیص دست نوشته هم داره چطوری باید فعال بشه؟؟ این مزیت کجا استفاده میشه چه کارایی دقیق داره؟؟؟
    بله داره و خودش به صورت دیفالت فعاله. مثلاً موقع Message فرستادن میتونی حرفا رو بنویسی و گوشی خودش تشخیص میده. البته زیاد قوی نیست و نقصهای زیادی داره، مثلاً حرف به حرف باید بنویسی، یا گاهی اوقات نمیتونه درست تشخیص بده...
    برای فارسی کردن زبان خود گوشی چیکار باید کرد؟!!!
    از قسمت Language در Control Panel.

10. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من تازه g900 خریدم، ولی uiq به چه دردی میخوره که 4 تا برنامه و بازی درست و حسابی نداره؟؟!!
    مثلاً چه برنامه ای؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

خدا بده برکت.کم هم نیستن برنامه هاش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بله داره و خودش به صورت دیفالت فعاله. مثلاً موقع Message فرستادن میتونی حرفا رو بنویسی و گوشی خودش تشخیص میده. البته زیاد قوی نیست و نقصهای زیادی داره، مثلاً حرف به حرف باید بنویسی، یا گاهی اوقات نمیتونه درست تشخیص بده...

از قسمت Language در Control Panel.
    منظورتون کجاست؟؟؟؟ من به این مسیر میرم:
    Menu - setting - general - select language فقط زبان English uk داره.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منظورتون کجاست؟؟؟؟ من به این مسیر میرم:
    Menu - setting - general - select language فقط زبان English uk داره.
    اگه گوشیتون زبان فارسی رو ساپورت کنه باید Farsi هم توی گزینه ها باشه. احتمالاً گوشیتون فارسی نیست!

15. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •