تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 299 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بابا شما ها میتونید حداقل بازی کنید من بیچاره تو پی سی ورلد سفارش دادم هنوز دستم نرسیده 4 یا 5 روز از سفارش میگذره حالا سردر گمم که اگه برم یکی بخرم نکنه مال این پی سی از راه برسه اون وقت روی دستم میمونه خلا صه چند روزی صبر میکنم
    اگه اود کراک داشت و کار کرد حتما" براتون اپ میکنم دوستان

سلام دوستان من یکی برای شما اپ کرد انطوری که من دیدم تو یه اون سایت همه گرفته بودن راضی بودن منهم گفتم دانلود کنم وبرای شما اپ کنم اخه باید با تورنت دانلود میشد منم برای راحتی کاربران اپلودش کردم دانلودش کنید و نتیجه رو اعلام کنید ضمنا" یه فایل دیگه همراهش هست خودتون فرصت داشتید باهاش ور برید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

FIFA 09 Review (PC)
    By Masoud King
    score:8.2

بعد از کلی حرف و حدیث در مورد فیفا 09 , سرانجام این بازی منتشز شد. گویا حرف های EA در مورد 09 بی مورد نبوده! چون اونا امسال یکی از بهترین و میشه گفت که بهترین بازی از سری فیفا رو تقدیم به هواداران این سبک از بازیها کردند. بازیی که در اون میشه فوتبال واقعی رو احساس کرد و تجربه نمود!
    بازی در بسیاری از جهات پیشرفت های قابل توجهی کرده که بیشترین این تغییرات در قسمت گرافیک بازی هستش و از گیم پلی و هوش مصنوعی بهبود یافته نباید قافل شد.
    صدا گزاری بازی مثل همیشه خوب کار شده و اینبار هم شاهد آهنگ های متنوع و البته زیبا در بازی هستیم و گزارشگر بازی هم واقعا جالب هستش. منو کلا دگرگون شده و زیبا تر و جذاب تر شدند, و بر خلاف قبل اینبار منو ها پیشزمینه روشنی ندارند بلکه پیشزمینه اونها تاریک هستش که این کار اونا رو زیبا تر از قبل کرده!
    گرافیک بازی همانطور که گفته شده پیشرفت حیلی خوبی داشته, چمن سه بعدی که خیلی عالی کار شده و دیگر شاهد چمن های بی روح و مات نیستیم! در زمینه نور پردازی هم بهبود هایی حاصل شده و سایه زنی ها بهتر از قبل شدن ولای تماشا چیان بدون تغییر مانند ولی در بعضی لحظات مثلا موقع زدن ضربات آزاد یه هیجان خاصی رو به آدم میدن! لباس ها هم خیلی بهتر و واقعی تر طراحی شدند.
    البته مشکل هایی هم داره که میشه به دست های بازیکنان و همچنین بهبود نیافتن استادیوم ها و دو بعدی بودن تماشاگران اشاره کرد!

با دیدن چمن های سه بعدی به نظر میرسه که کمی از ویژگی های Next-Gen در نسخه PC هم به کار رفته!

اسنفاده از چهره های سه بعدی و همچنین مو های طبیعی برای بازیکنان که این کار باعث شده که چهره ها خیلی واقعی تر قبل بشن و همچنین شبیه به قیافه اصلی خود بازیکن در دنیای واقعی!
    گیم پلی بازی آلایش شده و قسمت هایی از قبیل برخورد بازیکنان و شوت ها خیلی بهتر از قبل شدند و در کوچکترین برخورد بین بازیکنان شاهد تاثیر دو بازیکن بر روی یکدیگر هستیم و نبرد های هوایی واقعی تر شده و اون حس واقعی بودن رو القا می کنه! آب و هوا رو بازی تاثیر مستقیم میزاره و حرکت توپ و بازیکنان رو در زمین کند میکنه. همچنین تکنینک های جدیدی هم به بازی اضافه شده. عکس العمل های دروازه بانها بهتر به نظر میرسه و همچنین هوشدروازه بانها و بازیکنان بهبود یافته مثلا در بعضی مواقع که جلوی بازیکن خالی هستش از فواصل دور اقدام به شوت زنی میکنه و اینکه بازیکنان شوت زن هم در بسیاری از مواقع اگر موقعیتش رو داشته باشن شوت میزنن که این هم در نوع خودش جالب توجه هستش!
    ولی اگه دقت کرده باشین موقع برخورد توپ با زمین مثلا در موقعی که پاس های بلند میدید سرعت توپ هنگام بر خورد با زمین بیشتر میشه که اینم یکی از نکات جالب توجه در بازی هستش! این کنترل با موس هم خیلی جذاب هستش ولی سخت هم هستش ولی اگه یاد بگیرید میتونین ازش واقعا لذت ببرین.
    ولی عیب هایی هم داره که میشه به توپ بازی و نحوه دویدن بازیکنان اشاره کرد.

چهره ها واقعا عالی هستند

ترکیب و سیستم هر تیم بر اساس اونچه که در واقعیت هستش درست شده والی شما میتونید سیستم دلخواه خودتون رو برای تیمتون خلق کنید ولی قبل از هر مسابقه سیستمتون رو تست کنید چون هر سیستم نقاط ضعف و قدرت خودش رو داره!
    این نسخه ای که من گرفتم قسمت تورنومنت ها رو باز نمی کرد و می گفت که نسخه شما این قسمت رو نداره که خیلی عجیب بود! پس در این مورد حرفی برای گفتن ندارم!
    خوب قسمت جدید Be A Pro:Seasons هم خیلی هیجان انگیز هستش مخصوصا دوربین جدیدی که برای این قسمت تعبیه شده یعنی 3rd person cam که واقعا حس حضور در زمین رو به شما میده ولی اگر دوربینش شخص اول بود خیلی بهتر میشد. در قسمت Manager Mode هم تغییراتی ایجاد شده که میشه به اضافه شدن customize formation هستش که میتونید سیستم دلخواه خودتون رو از بین 9 سیستم پایه بسازید و جایگاه و وظیفه هر بازیکن رو مشخص کنید.
    در قسمت create player هم تغاییراتی ایجاد شده که میشه به اضافه شدن مئدل موهای بیشتر که در نسخه قبلی 40 تا بود ولی اکنون 90 تا هستش همچنین برای بازیکن میتونید لوازم جاانبی بیشتر رو در نظر بگیرید.

در کل بازی راضی کننده هستش و EA امسال دارندگان PC رو با این بازی شادمان کرد و باید منتظر FIFA 2010 بود و دید که سال بعد چه اتفاقی خواهد افتاد و اگر فیفا همین طور پیش بره حتما شاهد یه بازی عالی در سال بعد خواهیم بود!

-------------------------
    لینک خرید از فروشگاه:

کد:

3. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مسعود جان ممنون بابت مطلب خوبت. راستش منم اين بازي رو گرفتم و الان راضيم و به نظرم نسبت به نسخه هاي قبليش خيلي بهتر شده.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یکی برای شما اپ کرد انطوری که من دیدم تو یه اون سایت همه گرفته بودن راضی بودن منهم گفتم دانلود کنم وبرای شما اپ کنم اخه باید با تورنت دانلود میشد منم برای راحتی کاربران اپلودش کردم دانلودش کنید و نتیجه رو اعلام کنید ضمنا" یه فایل دیگه همراهش هست خودتون فرصت داشتید باهاش ور برید

کد:
    خوب اين چيه؟ من هرچه قدر پستت رو ميخونم دستيگرم نميشه اين چيه. من يه فايل FIFA09.EXE اورجينال مي خوام

-----

مسعود دستم به دامنت اون فايل كرك نشده و اورجينال FIFA09 رو از تو DVD برام ميتوني برسوني از اين جماعت كه واسه ما چيزي نماسيد. وقتي با وينرار پك ميشه حجم 44 مگابايتيش 7 - 8 مگ ميشه تازه با وينرار اگه سه تيكه كني ميشه 3 تا فايل حدودا 2.5 مگي.

داره خودمونی میشه pouyaabiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
    من هر طوری کیبورد رو تنظیم میکنم نمیتونم ضربات آخر یا ضربات پنالتی را با بغل پا بزنم در صورتی که در نسخه های قبلی میشد با Q این کارو انجام داد
    لطفا راهنمایی کنید بگید چیکار کنم

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

الان خود سايت كه بازي رو به فروش گذاشته ايا نسخه اورجينال بازي رو ميده يانه؟ چون قيمتش رو يكم بالازده : 4500 تومان

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

این بازی رو میشه با دسته تو pc انجام داد؟

یا باید با کیبورد بازی کنی؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این بازی رو میشه با دسته تو pc انجام داد؟

یا باید با کیبورد بازی کنی؟
    جوك ميگيا خوب معلومه كه ميشه اصلا تاريخ گيم نشون نداده بازي فوتبال دسته ساپورت نكنه عزيز دل راستي خواستي اين بازي رو با دسته بازي كني به كلوپ گيم پد يه سري بزن ضرر نميكني

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

یکی بیاد آموزش بده چطوری میشه دریبل زد تو این بازی ؟

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستی بازی 4.30 گیگ جا گرفته بازی کامل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی می گفت 5 خورده ایم جا می گیره !!!!!!!!!!!!!!!!
    از وست گیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •