سلام دوستان بابا شما این همه صحبت کردی ولی یک نفری جواب سوال من رو نداد
------------------------
سوال من این بود که یک فیلمی شبکه 2 مال جنگ جهانی بود بین ژاپن و امریکا این فیلم رو کی نشون می ده؟
سلام دوستان بابا شما این همه صحبت کردی ولی یک نفری جواب سوال من رو نداد
------------------------
سوال من این بود که یک فیلمی شبکه 2 مال جنگ جهانی بود بین ژاپن و امریکا این فیلم رو کی نشون می ده؟
اگه اشتباه نکنم منظور شما فیلم نامه هایی به یوجیما باشه.سایت شبکه دو رو نگاه کردم فعلا که خبری نبود.احتمالا قراره دی ماه پخش بشه.
بعد دوست عزیز اگه کسی جواب سوال شما رو نداده حتما خبری نداشته وگرنه هیچ کدوم از دوستان دریغی از کمک کردن ندارن.
سلام دوست مممنون از این که پاسخ من رو داد
و یک معذرت خواهی اگر ناراحت شدید![]()
سینما چهار این هفته :
زندگی دیوید گیل " The Life of David Gale "
کارگردان
Alan Parker
بازیگران
Kate Winslet ، Kevin Spacey ، Laura Linney
محصول 2003 " امریکا و المان "
مدت زمان : 130 دقیقه ...
IMDB Rating: 7.2/10
خلاصه ی فیلم :
دیویدگیل پرفسور فلسفه و استاد دانشگاه و از مخالفان بی عدالتی دادگاه های آمریکا با اتهام قتل همکارش کنستانس هاروی قرار است پس از شش سال، چهار روز دیگر اعدام شود. پیش ازاعدام او در ازای گرفتن نیم میلیون دلار به مصاحبه باخبرنگاری به نام بیتسی بلوم می پردازد. بیتسی نیز سوابق درج گزارشاتی علیه سیستم قضایی تگزاس دارد و دیوید در مصاحبه با او شروع به گفتن شرح حالش می کند و خود را بی گناه معرفی می کند. او معتقد است یک نوار ویدیویی وجود دارد که بی گناهی اورا ثابت می کند . اما بیتسی در یافتن این نوار ناموفق است.
سینما یک این هفته فیلم "ایکی سلطان " هست . ( خوشبختانه سری جدید سینما یک از هفته ی اینده شروع میشه ، مسلما کیفیت فیلم ها بالا میره و فیلم ها مورد تحلیل و بررسی قرار می گیره ... توی تیزر سری جدید سینما یک صحنه هایی از فیلم Shooter به چشم میومد . احتمالا این فیلم در قالب این برنامه پخش میشه . )
-----------------------------------------------------------------------------
صدفیلم این هفته فیلم "دونده" به کارگردانی امیر نادری هست .
خلاصه ی فیلم :
داستان فیلم "دونده" درباره نوجوان تنهایی به نام امیر است که سودای مهاجرت به آن سوی آبهای دریای جنوب را در سر دارد. او با جستجوی آشغالها و جمعآوری و فروش بطریهای خالی، فروش آب یخ، واکس زدن کفش فرنگیها و کارهایی از این دست پول درمیآورد.
تا دیروز قرار بود فیلم " سگ مغولی " در قالب برنامه ی سینما چهار پخش بشه که خوشبختانه فیلم " زندگی دیوید گیل " جایگزین شد . ( دستشون درد نکنه . )
فردا فیلم " دزدان دریایی کارائیب 3 " از شبکه ی پنج ساعت 13.30 پخش میشه . تکرارش چهارشنبه هفته ی اینده ساعت 10 شب هست .
سینای عزیز زمان پخش فیلم " نامه ای از یوجیما " رو خواسته بودن . این فیلم جمعه 86/10/7 ساعت 18 از شبکه ی دو پخش میشه .
موفق باشید .
l7mbhmggghchrtchfc
ljbykvkykhkhjvjg
iuhbyfrvn bmvmn![]()
این فیلمو چه جوری میخوان نشون بدن ..باید قسمت زیادیش سانسور شه که؟
با سلام
البته دوست عزیز این فیلم به نسبت سایر فیلمهای خارجی چیز زیادی نداره
فقط یه تیکه کوچک صحنه ی تجاوزه هست و اون تکه هم که تو اتاق دارن فیلمبرداری میکنن
جمعا 1 دقیقه هم نیست
البته جسارت نشه
این فیلم برنده ی چیزی نشده تا حالا . آخه در موردش شنیده بودم
ممنون
تا 30 دقیقه از فیلم ها رو راحت حذف می کنن . مسلما این فیلم مشکل جدی به حساب نمیاد !این فیلمو چه جوری میخوان نشون بدن ..باید قسمت زیادیش سانسور شه که؟
دو تا نامزدی تو کارنامه ی فیلم بود که می تونین تو لینک زیر جزئیاتشو ببینید .این فیلم برنده ی چیزی نشده تا حالا . آخه در موردش شنیده بودم
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و صداوسیما سانسور را آفرید
جدن؟ یعنی قضیه فقط خودکشی نبوده؟؟!!
بابا اینا بعضی وقتها یه فیلم دیگه میسازن ها ، کله داستان رو تغییر میدن
حالا این چیزی نبود اما بعضی از فیلمها واقعا افتضاح سانسور میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)