نه آزاده نبستن
نه آزاده نبستن
خواهش می کنم . در این مورد باید بگم طرف Left میشه و شما با مسنجر قادر به دیدن Left دادنشون نیستید و برنامه های مثل Y Elite این قابلیت داره که این مورد شمارو نشون بده
دوستان ID هایی که تو Address book هست رو میخوام پاک کنم این ارور رو میده مشکل چیه ؟
بعضی وقتا هم که میخوام یه id رو add کنم اینو میگه ! مشکلی هم نداره id ولی نمیدونم چرا این پیغامو میده ؟
![]()
Last edited by MOHAMMAD2010; 23-07-2009 at 13:11.
من نمیتونم ویس بگیرم یعنی نمیتونم به سرور ویس وصل شم کسی هست کمک کنه؟
آقا یکی کمک کنه نمیتونم ویس بگیرم
سلام
من از دیروز با یه مشکل عجیب روبه رو شدم. یعنی وقتی وارد هر رومی میشم بعد از چند دقیقه یاهو خود به خود قفل میشه و دیگه نمی شه کاری کرد و در این حالت وقتی روی علامت یاهو کلیک می کنم ویندوز پیام ارور می ده. حتی وقتی ویندوز رو ریست می کنم مشکل حل نمیشه و فقط وقتی کامپیوتر رو یک بار خاموش روشن می کنم درست میشه ولی دو باره بعد از مدتی همین جوری میشه. کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
من هم همین مشکلو داشتم . 3 روز دنبال راه حل گشتم . تمام نسخه های یاهو از نسخه 6 به بعد را تست کردم . حتی به خود یاهو هم ایمیل زندم . اما حل نشد
اما یکی از دوستان به طور اتفاقی استفاده از هی لتر شکن را پیشنهاد داد . که تمام این مشکلات حل شد . شما هم از یک .... استفاده کنین . به احتمال زیاد مشکلتون حل خواهد شد .
چطور میشه فهمید یه نفر تو کدوم روم هست؟؟؟؟
و اینکه آیا میشه آرشیو یه آیدی رو بدون اجازه خوند ؟؟ منظورم اینه که یه نفر با آیدیش تو سیستم وصل شده بعد ما بریم بخونیمش؟؟
مثلا این برنامه yahoo archive extract
چیکار میشه کرد این ایدیهای خارجی که پی ام میدن البته به نظر میاد ربات باشن و همین طور اینوایت ویس یا درخواست اد می کنن پیغام ها و پی ام هاشون نیاد؟چون وارد هر رومی که میشی چه موقع ورود چه موقع خروج چند تا از این ایدیها همش پی ام میدن و اعصاب ادمو خورد می کنن.
سرویس ویس تو ایران فعلا بسته هستش و کار نمیکنه و تنها راهش استفاده از وی پی ان هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)