تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما FarCry 2 سرتره یا Crysys?

راي دهنده
129. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • FarCry 2

89 68.99%
  • Crysis

40 31.01%
صفحه 139 از 159 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 1590

نام تاپيک: Far Cry 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

منم این بازیو مدت زیادی بازی کردم. به نظر من خیلی چرته
    به نظر من هم اینطوره.البته نظر شخسیمه.گرافیک باازی و فیزیک و تخریب پذیری فوقوالعاده است.اما از نظر داستانی اصلا جالب نیست.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

از چه لحاظ چرته که شما میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بازی باحالیه
    فقط از داستانش آدم سر در نمیاره
    کنترل روون و با حالی رو داره
    خیلی بازی باحالیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بازی باحالیه
    فقط از داستانش آدم سر در نمیاره
    کنترل روون و با حالی رو داره
    خیلی بازی باحالیه
    آره منم همینه میگم.من 1 ماه بازی کردم اما آخر نفهمیدم کیم چی کار می کنم کجا میرم.
    دوستان آخر بازی چی میشه.تو نسخه من هیچ دمویی نبود.واسه شما هم اینطوریه؟

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

Buddy ها به صورت رندم پیدا میشن یا هر کدوم جای مشخصی هستن ؟

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

خيلي خسته كننده است
    من تا 30 درصد رفتم ديگه خسته شدم
    توش اصلا تنوع نداره

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من ديگه عمرا اين تاپيك نميام حتي براي راهنمايي هم نميام چون واقعا براي خيليا متاسفم اونهايي كه صرفا چون بلد نيستن انگليسي بخونن يا حال و حوصله ندارن در مورد داستان بازي از كسي سوال بپرسن ميان و خيلي راحت مي گن بازي چرت هست چرا؟... چون اينها نفهميدن جريانش چيه. واقعا كه. پس يعني اگه يه فيلم ژاپني و زبان اصلي نگاه كنيم و هيچي نفهميم اونوقت مي تونيم بگيم فيلم چرت هست ديگه نه؟

بازي گرافيكش عالي بود
    داستاني پر معنا و پر از حرف هاي ناگفته كساني بود كه حرفشون رو دنيا نمي شنوه
    گيم پلي عالي بود
    يه بازي اول شخص شوتر بود كه بهترين فرصت براي بازي اول شخص بود.
    محيط بازي رئال بود و دقيقا مي دونستيم كه توي آفريقا و نقطه اي از زمين هستيم مثل بازي هايي نبود كه توش زمان و مكان معلوم نيست.
    غناي اسلحه توي فاركراي 2 كمي بيش از مدرن وارفار يك بود.

حال بريد روي ميكرو سوپر ماريو بازي كنيد حالش رو ببريد. اينارو گفتم فقط واسه اون دسته از عزيزاني كه حتي موقع نقد كردن هم نمي تونن دليل بيارن واسه بد بودن بازي. خداحافظ
    Last edited by Spaniuly; 01-07-2009 at 16:08.

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من ديگه عمرا اين تاپيك نميام حتي براي راهنمايي هم نميام چون واقعا براي خيليا متاسفم اونهايي كه صرفا چون بلد نيستن انگليسي بخونن يا حال و حوصله ندارن در مورد داستان بازي از كسي سوال بپرسن ميان و خيلي راحت مي گن بازي چرت هست چرا؟... چون اينها نفهميدن جريانش چيه. واقعا كه. پس يعني اگه يه فيلم ژاپني و زبان اصلي نگاه كنيم و هيچي نفهميم اونوقت مي تونيم بگيم فيلم چرت هست ديگه نه؟

بازي گرافيكش عالي بود
    داستاني پر معنا و پر از حرف هاي ناگفته كساني بود كه حرفشون رو دنيا نمي شنوه
    گيم پلي عالي بود
    يه بازي اول شخص شوتر بود كه بهترين فرصت براي بازي اول شخص بود.
    محيط بازي رئال بود و دقيقا مي دونستيم كه توي آفريقا و نقطه اي از زمين هستيم مثل بازي هايي نبود كه توش زمان و مكان معلوم نيست.
    غناي اسلحه توي فاركراي 2 كمي بيش از مدرن وارفار يك بود.

حال بريد روي ميكرو سوپر ماريو بازي كنيد حالش رو ببريد. اينارو گفتم فقط واسه اون دسته از عزيزاني كه حتي موقع نقد كردن هم نمي تونن دليل بيارن واسه بد بودن بازي. خداحافظ
    عزیز من چرا ناراحت میشی من که گفتم بازی از هر لحاظ عالی.من فقط گفتم داستانش مشکل داره.شما نگاه کن craysis & farcry2 هردو ماله یه شرکته . اما ببین داستان crysis چقدر واضح و روشنه.در ضمن من که گقتم نظر شخصیمه.باز هم اگه باعث ناراحتی کسی شدم معذرت میخواهم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزیز من چرا ناراحت میشی من که گفتم بازی از هر لحاظ عالی.من فقط گفتم داستانش مشکل داره.شما نگاه کن craysis & farcry2 هردو ماله یه شرکته . اما ببین داستان crysis چقدر واضح و روشنه.در ضمن من که گقتم نظر شخصیمه.باز هم اگه باعث ناراحتی کسی شدم معذرت میخواهم
    ببين اولا نه سازنده و نه ناشر اين دو بازي كه گفتي يكي نيست ناشر فاركراي 2 يوبي سافت هست ناشر كريسيس الكترونيك آرتز... سازنده فاركراي 2 يوبي مونترال و سازنده كريسيس كراي تك هست. خوب اين از اين بعدش داستان فاركراي 2 هم كاملا واضح هست حتي لازم نيست انگليسي بدوني ما به آفريقا ميريم مثل ساير فرصت طلب ها چون اونجا رو آشوب زده مي بينيم ميريم و سعي مي كنيم الماس گير بيارم حتي از زمين ولي قانع نيستيم مي ريم و براي گروه هاي عليه هم مزدوري مي كنيم آدم مي كشيم به خاطر الماس و پول حتي حاضريم كساني رو كه براشون كار كرديم بكشيم و دوستاني رو هم پيدا مي كنيم كه قربون بند كيفمون هستند و به خاطر كارهايي هست كه براشون انجام ميديم حتي دوستان ما چشمشون دنبال پول ماست و اونها هستند كه ما رو بر عليه جاكال كه قاچاقچي اسلحه هست مي شورونن ولي وقتي جاكال به ما توضيح ميده كه همه تلاش اون در پول درآوردن و جلوگيري حتي الامكان از خروج الماس ها و ثروت طبيعي آفريقا به خاطر حمايت از مردم فقير آفريقا هست ما متوجه ميشيم كه چه كار اشتباهي كرديم و به جاكال ملحق مي شيم. و به همين خاطر بادي هاي ما سعي در كشتن ما دارند. اصولا حق با جاكال هست آفريقا تحت استثمار تمامي كشورهاي فرصت طلب هست كه مبارزان و شجاعاني مثل جاكال سر بر ميارن و مبارزه مي كنن موضوع و داستان به اين عميقي بعد شما مي گيد داستان ضعيف داستان ضعيف مال كريسيس هست يه چيز موهومي و غير واقعي. ولي گيم پلي كريسيس واقعا عالي هست و يكي از بازي هاي مورد علاقه من هست. ولي خوب بايد واقعيت رو قبول كرد هر دو اين بازي ها عالي هستند ولي فاركراي 2 عالي تر هست. تازه اصلا مقايسه اين دو بازي صحيح نيست من نمي دونم شما چرا اصرار دارين اين دو رو با هم مقايسه كنيد اصلا كلي تفاوت داره ژانر اين دو بازي. به هر حال...

موفق و گيمر باشيد

11. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ببين اولا نه سازنده و نه ناشر اين دو بازي كه گفتي يكي نيست ناشر فاركراي 2 يوبي سافت هست ناشر كريسيس الكترونيك آرتز... سازنده فاركراي 2 يوبي مونترال و سازنده كريسيس كراي تك هست. خوب اين از اين بعدش داستان فاركراي 2 هم كاملا واضح هست حتي لازم نيست انگليسي بدوني ما به آفريقا ميريم مثل ساير فرصت طلب ها چون اونجا رو آشوب زده مي بينيم ميريم و سعي مي كنيم الماس گير بيارم حتي از زمين ولي قانع نيستيم مي ريم و براي گروه هاي عليه هم مزدوري مي كنيم آدم مي كشيم به خاطر الماس و پول حتي حاضريم كساني رو كه براشون كار كرديم بكشيم و دوستاني رو هم پيدا مي كنيم كه قربون بند كيفمون هستند و به خاطر كارهايي هست كه براشون انجام ميديم حتي دوستان ما چشمشون دنبال پول ماست و اونها هستند كه ما رو بر عليه جاكال كه قاچاقچي اسلحه هست مي شورونن ولي وقتي جاكال به ما توضيح ميده كه همه تلاش اون در پول درآوردن و جلوگيري حتي الامكان از خروج الماس ها و ثروت طبيعي آفريقا به خاطر حمايت از مردم فقير آفريقا هست ما متوجه ميشيم كه چه كار اشتباهي كرديم و به جاكال ملحق مي شيم. و به همين خاطر بادي هاي ما سعي در كشتن ما دارند. اصولا حق با جاكال هست آفريقا تحت استثمار تمامي كشورهاي فرصت طلب هست كه مبارزان و شجاعاني مثل جاكال سر بر ميارن و مبارزه مي كنن موضوع و داستان به اين عميقي بعد شما مي گيد داستان ضعيف داستان ضعيف مال كريسيس هست يه چيز موهومي و غير واقعي. ولي گيم پلي كريسيس واقعا عالي هست و يكي از بازي هاي مورد علاقه من هست. ولي خوب بايد واقعيت رو قبول كرد هر دو اين بازي ها عالي هستند ولي فاركراي 2 عالي تر هست. تازه اصلا مقايسه اين دو بازي صحيح نيست من نمي دونم شما چرا اصرار دارين اين دو رو با هم مقايسه كنيد اصلا كلي تفاوت داره ژانر اين دو بازي. به هر حال...

موفق و گيمر باشيد
    تایید میشه.من حرفمو پس میگیرم.به نظرم حرف شما درسته و این بازی ها زمین تا آسمون با هم فرق دارن.الانم که شما داستانش رو توضیح دادی برام بازی زیباتر شد.با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •