به نظر من هم اینطوره.البته نظر شخسیمه.گرافیک باازی و فیزیک و تخریب پذیری فوقوالعاده است.اما از نظر داستانی اصلا جالب نیست.
به نظر من هم اینطوره.البته نظر شخسیمه.گرافیک باازی و فیزیک و تخریب پذیری فوقوالعاده است.اما از نظر داستانی اصلا جالب نیست.
بازی باحالیه
فقط از داستانش آدم سر در نمیاره
کنترل روون و با حالی رو داره
خیلی بازی باحالیه
آره منم همینه میگم.من 1 ماه بازی کردم اما آخر نفهمیدم کیم چی کار می کنم کجا میرم.
دوستان آخر بازی چی میشه.تو نسخه من هیچ دمویی نبود.واسه شما هم اینطوریه؟![]()
Buddy ها به صورت رندم پیدا میشن یا هر کدوم جای مشخصی هستن ؟
خيلي خسته كننده است
من تا 30 درصد رفتم ديگه خسته شدم
توش اصلا تنوع نداره
من ديگه عمرا اين تاپيك نميام حتي براي راهنمايي هم نميام چون واقعا براي خيليا متاسفم اونهايي كه صرفا چون بلد نيستن انگليسي بخونن يا حال و حوصله ندارن در مورد داستان بازي از كسي سوال بپرسن ميان و خيلي راحت مي گن بازي چرت هست چرا؟... چون اينها نفهميدن جريانش چيه. واقعا كه. پس يعني اگه يه فيلم ژاپني و زبان اصلي نگاه كنيم و هيچي نفهميم اونوقت مي تونيم بگيم فيلم چرت هست ديگه نه؟
بازي گرافيكش عالي بود
داستاني پر معنا و پر از حرف هاي ناگفته كساني بود كه حرفشون رو دنيا نمي شنوه
گيم پلي عالي بود
يه بازي اول شخص شوتر بود كه بهترين فرصت براي بازي اول شخص بود.
محيط بازي رئال بود و دقيقا مي دونستيم كه توي آفريقا و نقطه اي از زمين هستيم مثل بازي هايي نبود كه توش زمان و مكان معلوم نيست.
غناي اسلحه توي فاركراي 2 كمي بيش از مدرن وارفار يك بود.
حال بريد روي ميكرو سوپر ماريو بازي كنيد حالش رو ببريد. اينارو گفتم فقط واسه اون دسته از عزيزاني كه حتي موقع نقد كردن هم نمي تونن دليل بيارن واسه بد بودن بازي. خداحافظ
Last edited by Spaniuly; 01-07-2009 at 16:08.
عزیز من چرا ناراحت میشی من که گفتم بازی از هر لحاظ عالی.من فقط گفتم داستانش مشکل داره.شما نگاه کن craysis & farcry2 هردو ماله یه شرکته . اما ببین داستان crysis چقدر واضح و روشنه.در ضمن من که گقتم نظر شخصیمه.باز هم اگه باعث ناراحتی کسی شدم معذرت میخواهم![]()
ببين اولا نه سازنده و نه ناشر اين دو بازي كه گفتي يكي نيست ناشر فاركراي 2 يوبي سافت هست ناشر كريسيس الكترونيك آرتز... سازنده فاركراي 2 يوبي مونترال و سازنده كريسيس كراي تك هست. خوب اين از اين بعدش داستان فاركراي 2 هم كاملا واضح هست حتي لازم نيست انگليسي بدوني ما به آفريقا ميريم مثل ساير فرصت طلب ها چون اونجا رو آشوب زده مي بينيم ميريم و سعي مي كنيم الماس گير بيارم حتي از زمين ولي قانع نيستيم مي ريم و براي گروه هاي عليه هم مزدوري مي كنيم آدم مي كشيم به خاطر الماس و پول حتي حاضريم كساني رو كه براشون كار كرديم بكشيم و دوستاني رو هم پيدا مي كنيم كه قربون بند كيفمون هستند و به خاطر كارهايي هست كه براشون انجام ميديم حتي دوستان ما چشمشون دنبال پول ماست و اونها هستند كه ما رو بر عليه جاكال كه قاچاقچي اسلحه هست مي شورونن ولي وقتي جاكال به ما توضيح ميده كه همه تلاش اون در پول درآوردن و جلوگيري حتي الامكان از خروج الماس ها و ثروت طبيعي آفريقا به خاطر حمايت از مردم فقير آفريقا هست ما متوجه ميشيم كه چه كار اشتباهي كرديم و به جاكال ملحق مي شيم. و به همين خاطر بادي هاي ما سعي در كشتن ما دارند. اصولا حق با جاكال هست آفريقا تحت استثمار تمامي كشورهاي فرصت طلب هست كه مبارزان و شجاعاني مثل جاكال سر بر ميارن و مبارزه مي كنن موضوع و داستان به اين عميقي بعد شما مي گيد داستان ضعيف داستان ضعيف مال كريسيس هست يه چيز موهومي و غير واقعي. ولي گيم پلي كريسيس واقعا عالي هست و يكي از بازي هاي مورد علاقه من هست. ولي خوب بايد واقعيت رو قبول كرد هر دو اين بازي ها عالي هستند ولي فاركراي 2 عالي تر هست. تازه اصلا مقايسه اين دو بازي صحيح نيست من نمي دونم شما چرا اصرار دارين اين دو رو با هم مقايسه كنيد اصلا كلي تفاوت داره ژانر اين دو بازي. به هر حال...
موفق و گيمر باشيد
تایید میشه.من حرفمو پس میگیرم.به نظرم حرف شما درسته و این بازی ها زمین تا آسمون با هم فرق دارن.الانم که شما داستانش رو توضیح دادی برام بازی زیباتر شد.با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)