تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 141 اولاول ... 3989129135136137138139140141 آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان میتونند برای گرفتن آپدیت آفلاین آنتی ویروس مورد نظرشون به این قسمت مراجعه کنند:
    خوب بیت دفندر آپ دیت رایگان آفلاین می زاره برای دانلود که نیازی هم به پسور نداره و لینک هاش هم مستقیم هستش . برای دریافتشون باید به این ادرس بیرید :
    برای اکثر نسخه ها اینجا داره اپدیت ها رو که با نسخه مورد نظرتون می تونید دانلود کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دانلود آپدیت های نسخه های 2012 هم برید اینجا و بنا بر نسخه های 64 بیتی یا 32 بیتی که استفاده می کنید آپدیت ها رو دانلود کنید .. هر هفته هم بروز میشه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم اخرین آپدیت نسخه های 32 بیتی هستش :
    26-Apr-2012 23:05 110M
    موفق باشید

2. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    دوستانیکه از بیت دیفندر استفاده می کنن مشکل کاهش سرعت اینترنتشون رو ندارن . من چند روز استفاده کردم سرعت اینترنتم کم شد یکی از دوستان دیگه هم همین رو می گفت
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستانیکه از بیت دیفندر استفاده می کنن مشکل کاهش سرعت اینترنتشون رو ندارن . من چند روز استفاده کردم سرعت اینترنتم کم شد یکی از دوستان دیگه هم همین رو می گفت
    باید انتی ویروس رو تنظیم کنید و یک سری از قابلیت هاش رو غیر فعال کنی .... البته توی اینترنت های پر سرعتزیاد نشون نمی ده ولی خوب تاثیر داره ...به طور معمول هر نسخه انتی ویروس قبل از اینکه صفحه وب سیاتی باز بشه اون رو اسکن می کنه و کد های مخربش رو اجازه نمی ده که اجرا بشن ..

5. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

تو سایت ها و فروم های مختلف که میگشتم همه مشکل آپدیت نرم افزار و یا کاهش شدید سرعت نت رو داشتن و دلیل کاهش سرعت رو هم تلاش نرم افزار برای دستیابی به دو آی پی آدرس یکی در رومانی و یکی دیگه در انگلیس عنوان میکنن و میگن حتی غیر فعال کردن آپدیت خودکار هم تاثیری نداره. البته من خودم با خوندن این مطالب از دانلود صرف نظر کردم و این موارد رو شخصا تست نکردم. ولی حتما هست که همه میگن.

حالا یه سوال دارم، نسخه اصلی این نرم افزار (BitDefender Total Security 2012 )تو بازار رضا 85000 تومان هست ولی سایتی هست به نام original-key.com که 36000 تومان قیمت گذاشته و دلیل ارزونی لایسنس رو هم اینجوری عنوان کرده:

لايسنسهاي عرضه شده در اين فروشگاه از نوع لايسنسهاي OEM هستند
    اين نوع لايسنسها كاملا اورجينال بوده و مستقیما از طرف شرکت اصلی تولید کننده نرم افزار به ایمیل خریداران ارسال ميگردد اين لايسنسها دقيقا همانند لايسنسهاي موجود در پكيج هاي اورجينال، نرم افزار را به مدت 365 روز و به صورت كاملا قانوني اكتيو ميكنند،از علل ارزان بودن اين لايسنسها ميتوان به موارد ذيل اشاره نمود

1. OEM بودن لايسنسها(اين نوع لايسنسها داراي پكيج نيستند و قوانين خواص خود را دارند كه کاربران ملزم به رعایت قوانین استفاده از این لایسنسها هستند)
    2. عدم وجود هزينه هاي متفرقه از جمله بسته بندي، عدم نیاز به حمل و نقل از کشور تولید کننده به کشور مصرف کننده ، عدم وجود هزینه های متفرقه دیگر از جمله گمرك ، ماليات و غيره

قوانین استفاده از این لایسنسها:

لايسنسها كاملا اورجينال بوده و مستقیما از طرف شرکت اصلی تولید کننده نرم افزار به ایمیل خریداران ارسال ميگردد اين لايسنسها دقيقا همانند لايسنسهاي موجود در پكيج هاي اورجينال، نرم افزار را به مدت 365 روز و به صورت كاملا قانوني اكتيو میکنند. ضمنا لايسنسها داراي قوانين خواصي نيز براي مصرف كننده ميباشند كه مصرف كننده ملزم به رعايت آنها ميباشد

• لايسنسهای OEM ميبايست حداكثر تا 7 روز پس از صدور اكتيو گردند

• وظیفه حفظ و نگهداری از لایسنس و همچنین فایل Key که مستقیما از سوی شرکت کسپرسکی به ایمیل خریدار ارسال میگردد بر عهده خریدار بوده و فروشگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال حفظ لایسنس و همچنین فایل Key خریداران بر عهده نخواهد داشت.

• لايسنسها تنها قابل استفاده بر روي همان تعداد كامپيوتری است که در سایت درج شده و در صورت استفاده بر روي بيش از تعداد مجاز، از سوي شركت تولید کننده در BlackList قرار گرفته و از کار خواهد افتاد و امکان خارج سازی ازBlackList نیز وجود ندارد و فروشگاه نیز مسئوليتی در این زمینه نخواهد داشت.

دقیقا یعنی چی و میشه این بسته رو با اطمینان خرید؟؟؟؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنین.

7. 2 کاربر از Mah zad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دقیقا یعنی چی و میشه این بسته رو با اطمینان خرید؟؟؟؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنین.
    دوست عزیز شما خودت تقریبا جواب سوالت رو دادی .. این مورد شما به این معنی هستش که شما انتی ویروس رو داری ..مثلا نسخه 30 روزه رو از سایت خود بیت دفندر دانلود کردی و حالا خوشت اومده و می خوای خریداریش کنی ..دیگه نیازی به تهیه پکیج انتی ویروس و سی دی اون نیست و شما می تونی با تهیه فقط لایسنسش اون رو اکتیو کنی ...برای همین هم که فقط پول لایسنس رو از شما می گیرن .
    قیمت های دقیق این انتی ویروس و نسخه های مختلفش رو می تونی از نمایندگی هاشون بگیری ..مثلا تکسان یا بدر الکتریک .. هر دو نمایندگی رسمی هستند و اگه بتونی ازشون تخفیف هم میگیری ، لایسنس های چند کاربره بهت میدن ... مثلا 5 کاربره میدن 100 تومن ! ( مثال بودش و قیمت دقیق رو نمی دونم !) که روی 5 تا سیستم می تونی نصب کنی .. برای ادارات کوچیک خیلی خوبه .
    اگه به صورت بسته بندی بگیری بسته شامل دفترچه راهنما و کارت لایسنس و سی دی اصل نرم افزار هم میشه که با ارائه اون در سال بعد می تونی تخفیف بیشتری بگیری وگرنه 10 درصد بیشتر بهت تخفیف نمی دن ( شاید امسال بیشترش کردن باشن )
    بجز مواردی که خودت اشاره کردی بقیه قوانین شون یکی هستش .

تو سایت ها و فروم های مختلف که میگشتم همه مشکل آپدیت نرم افزار و یا کاهش شدید سرعت نت رو داشتن و دلیل کاهش سرعت رو هم تلاش نرم افزار برای دستیابی به دو آی پی آدرس یکی در رومانی و یکی دیگه در انگلیس عنوان میکنن و میگن حتی غیر فعال کردن آپدیت خودکار هم تاثیری نداره. البته من خودم با خوندن این مطالب از دانلود صرف نظر کردم و این موارد رو شخصا تست نکردم. ولی حتما هست که همه میگن.
    در مورد آپدیت :
    شما باید اکانت بیت دفندر رو داشته باشی که رایگان هستش و آنتی ویروس رو باهاش رجیستر کنی ..معمولا با این کرک رجیستر نمیشه و مشکل بر می خوره برای آپدیت .. بهترین راه استفاده از اپدیت های هفتگی رایگان هستش که لینکش در پست بالا داده شده و هر هفته بروز می شه.
    کاهش سرعت : اگه منظورت کاهش سرعت سیستم هستش که خوب باید سیستم از حداقل سخت افزار لازم برخوردار باشه و همچنین یه سری از فعالیت های انتی ویروس که زیاد هم لازم نیستش ( حداقل توی ایران ) رو غیر فعال کنی . مثلا یه بخش داره که آپدیت های حیاتی سیستم رو هر روز چک می کنه که شامل اپدیت خودش ، ویندوز ، و نرم افزار های اصلی ، و نرم افزار هایی که به نوعی با اینترنت سروکار دارن میشه .. یا یه بخش داره مربوط به هرزنامه ها و چک کردن PM ها در مسنجر ها که می تونی غیر فعالشون کنی و زیاد به فعالیت اصلی انتی ویروس ضربه نمی زنه.
    در مورد کاهش سرعت اینترنت :
    اون هم تنظیمات خاصی داره که باید در بخش فایر وال انتی ویروس رول های خاصی بنویسید و همچنین یه سری بخش ها که مدام به اینترنت وصل می شن رو از داخل انتی وییروس غیر فعال کنید . بیشتر کار مربوط به فایر وال انتی ویروس هشت که تنظیماتش رو باید انجام داد . من خودم استفاده می کنم سرعت دانلودم الان مناسب هستش و با اینترنت پرسرعتی که دارم کاملا هماهنگ هستش و افت سرعت ندیدم .. سرعت ها رو هم به نرم افزار های مختلف و دانلود منیجر ها تست کردم و مشکلی نبوده .. حتی توی لینک های غیر مستقیم . در مرور گر ها هم این نسخه 2012 یه افزونه داهر که روی مرور گر نصب میشه و کد های داخل اون رو چک می کنه ..برای همین هم باز کردن صفحات کمی طول میکشه ..اگه خیلی اذیت می کنه می تونید غیر فعالش کنید .. یا اگه نمی تونید از مرور گرتون چیزی رو پرینت بگیرید بدونید که این افزونه داره جلوش رو می گیره ..
    سوالی بود در خدمتیم .
    Last edited by kortol; 06-05-2012 at 15:48.

9. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    نسخه 2013 بتا منتشر شد.
    برای دریافت به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
    کسانی که بیشترین مشکلات و باگها رو گزارش بدن از جوایزی مانند تبلت ایسوس،اولترابوک ایسر،گوشی نوکیا و لیسانس 6 ماهه نسخه 2013 برخوردار خواهند شد.
    چه ابتکار جالبی!

11. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام.
    نسخه 2013 بتا منتشر شد.
    برای دریافت به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
    کسانی که بیشترین مشکلات و باگها رو گزارش بدن از جوایزی مانند تبلت ایسوس،اولترابوک ایسر،گوشی نوکیا و لیسانس 6 ماهه نسخه 2013 برخوردار خواهند شد.
    چه ابتکار جالبی!
    ابتکار جالی داره ......ولی اینقدر توی سایت بیت دفنر و فروم هاش تست کننده دارن که فکر نکنم به ما ها چیزی برسه ... من که میرم دانلود می کنم ببینم پی داره ؟؟ شاید از طریق نمایندگیشون یه حداقل لایسنس به ما بدن !!! اکانت هم داریم ...

13. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

من بیتدفندر را نصب کردم و فوق العاده قوی و بخصوص بخش ویروس کنترل که واقعا محشره

سرعت دیتابیس هم که بالاست ولی یکم موقع لود شدن سیستم ! یکم دیر بالا میاد و برای همین ریموش کردم و به جرات میتونم بگم دیتابیس و تنظیمات قدرتمندی داره و بخصوص بخش ادوانسد فایروالش که خیلی پیشرفته شده برای قوانین ساختن برنامه ها...

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منم نصب کردم واقعا قدرتمند بود خیلی باهاش حال کردم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

یعنی در نسخه 2013 سنگین بودن بیتدفندر کاهش پیدا میکنه حسین جان یا خیر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •