تو سایت ها و فروم های مختلف که میگشتم همه مشکل آپدیت نرم افزار و یا کاهش شدید سرعت نت رو داشتن و دلیل کاهش سرعت رو هم تلاش نرم افزار برای دستیابی به دو آی پی آدرس یکی در رومانی و یکی دیگه در انگلیس عنوان میکنن و میگن حتی غیر فعال کردن آپدیت خودکار هم تاثیری نداره. البته من خودم با خوندن این مطالب از دانلود صرف نظر کردم و این موارد رو شخصا تست نکردم. ولی حتما هست که همه میگن.
حالا یه سوال دارم، نسخه اصلی این نرم افزار (BitDefender Total Security 2012 )تو بازار رضا 85000 تومان هست ولی سایتی هست به نام original-key.com که 36000 تومان قیمت گذاشته و دلیل ارزونی لایسنس رو هم اینجوری عنوان کرده:
لايسنسهاي عرضه شده در اين فروشگاه از نوع لايسنسهاي OEM هستند
اين نوع لايسنسها كاملا اورجينال بوده و مستقیما از طرف شرکت اصلی تولید کننده نرم افزار به ایمیل خریداران ارسال ميگردد اين لايسنسها دقيقا همانند لايسنسهاي موجود در پكيج هاي اورجينال، نرم افزار را به مدت 365 روز و به صورت كاملا قانوني اكتيو ميكنند،از علل ارزان بودن اين لايسنسها ميتوان به موارد ذيل اشاره نمود
- OEM بودن لايسنسها(اين نوع لايسنسها داراي پكيج نيستند و قوانين خواص خود را دارند كه کاربران ملزم به رعایت قوانین استفاده از این لایسنسها هستند)
- عدم وجود هزينه هاي متفرقه از جمله بسته بندي، عدم نیاز به حمل و نقل از کشور تولید کننده به کشور مصرف کننده ، عدم وجود هزینه های متفرقه دیگر از جمله گمرك ، ماليات و غيره
قوانین استفاده از این لایسنسها:
لايسنسها كاملا اورجينال بوده و مستقیما از طرف شرکت اصلی تولید کننده نرم افزار به ایمیل خریداران ارسال ميگردد اين لايسنسها دقيقا همانند لايسنسهاي موجود در پكيج هاي اورجينال، نرم افزار را به مدت 365 روز و به صورت كاملا قانوني اكتيو میکنند. ضمنا لايسنسها داراي قوانين خواصي نيز براي مصرف كننده ميباشند كه مصرف كننده ملزم به رعايت آنها ميباشد
• لايسنسهای OEM ميبايست حداكثر تا 7 روز پس از صدور اكتيو گردند
• وظیفه حفظ و نگهداری از لایسنس و همچنین فایل Key که مستقیما از سوی شرکت کسپرسکی به ایمیل خریدار ارسال میگردد بر عهده خریدار بوده و فروشگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال حفظ لایسنس و همچنین فایل Key خریداران بر عهده نخواهد داشت.
• لايسنسها تنها قابل استفاده بر روي همان تعداد كامپيوتری است که در سایت درج شده و در صورت استفاده بر روي بيش از تعداد مجاز، از سوي شركت تولید کننده در BlackList قرار گرفته و از کار خواهد افتاد و امکان خارج سازی ازBlackList نیز وجود ندارد و فروشگاه نیز مسئوليتی در این زمینه نخواهد داشت.
دقیقا یعنی چی و میشه این بسته رو با اطمینان خرید؟؟؟؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنین.