خواهشا همه لطف کنن در این نظر سنجی شرکت کنن تا امار دقیقی به دست بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهشا همه لطف کنن در این نظر سنجی شرکت کنن تا امار دقیقی به دست بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کی حال داره بره اونجا!
کسی نداره؟!
سلام قارداشلار
چرا من دارم ولی دقیق نیست، میدونی چرا؟ چون عوضش میکنن و با لیست قیمتی که میدن هم نمیشه سر در آورد چه قیمتی میدن! من خودم با فاصله یه هفته رفتم و یه سرویس رو پرسیدم هر بار یه جوابی دادن!!
قیمتاش نسبت به سایر جاها ارزونتره، ولی من زیاد از سرعتش راضی نیستم.
البته فقط در حالت 3 گیگ تخفیفم میدن ولی از اون بیشتر بخوای نه. سرویس نامحدود هم که دیگه نمیدن، یعنی میدن ولی فوق العاده گرونه (چهار-پنج برابر جاهای دیگه)
کلا من چون خطامون فیبر نوریه مجبورم از مخابرات بگیرم دست خودم بود نمیگرفتم.
کسی از قیمتهای جدید پارس آن لاین و ترکانت خبر داره؟ این شانت چطوریه؟
راستی این دوستمون که میگفت مشکل ویپی ان هست آیا درست شده چون مال من تموم شده داشتم میرفتم بگیرم، میخواستم بدونم کلا همشون بلاک شدن یا مشکل موقتی بود؟
من همچنان شبها با وي پي ان مشكل دارم، البته فقط از يه سرور و با ساير سرورها هيچ مشكلي در كانكت شدن ندارم ولي چه فايده كه سرعت شديدا مياد پايين مثلا پهناي باندي كه DU meter نشون ميده از 128 ميرسه به 8
راجع به اين مورد كه گفتين كمي توضيح ميدين؟
مخابرات یه قانون البته تا حدود زیادی چرت داره، اونم اینه که فقط در صورتی در سرویسها (سروسهای حجمی با هر سرعتی) تخفیف میده که 1. یک ماهه باشه 2. سه گیگ بخوای بخریراجع به اين مورد كه گفتين كمي توضيح ميدين؟
یعنی مثلا اگه بخوای 128 با حجم 4 گیگ بخری دیگه تخفیف نمیزنن.
اینکه میگم چرت واقعا همینطوره چون حتی اگه بخوای دو ماهه 6 گیگ و یا سه ماهه 9 گیگ (که میشه همون 3 گیگ به ازای هر ماه) بخری هم تخفیف شاملت نمیشه. یعنی به عبارت دیگه حرفشون اینه همه باید علاف بشن و هر ماه یه بار مراجعه کنن یا اینکه از خیر اون تخفیف بگذرن و سرویس چند ماهه و یا با حجم بیشتر از 3 گیگ بخرن.![]()
پس بخاطر همين بود كه از من بخاطر 512 يك ماهه 17 تومن گرفتن.
من شك داشتم به سرويس 512 كه آيا دانلودش بالاي 100 هست يا نه، رفتم 1 ماهه گرفتم كه اگه يه موقع دانلود به 100 نرسيد زياد ضرر نكرده باشم
در ليست تعرفه زده بود اون سرويس 21200 تومن هستش ولي از من 17 تومن گرفتن
دوستانی که 512 از مخابرات دارن سرعت سندشون چقدره ؟
دوستان تازگی یه 20 گیگ به پنل کاربری مخابرات اضافه شده اون جریانش چیه ؟
آخه با سرویس حجمی که نمیشه دانلود کرد، چون روزا آدم بخواد دانلود کنه خب تا یه حدی میتونه بعدش حجم کم میاره، میمونه شبانه که اسما رایگان میدن، ولی سرعت حداقل نصف میشه، البته بعضی وقتها هم به نظرم 1/4 و شاید از اونم کمتر. کلا کاری نمیکنن مشترکا راضی باشن.
راستی سرعت دانلود شما با 512 مخابرات چقدره؟
من نشنیدم دوست عزیز، اینی که میگید مال چقدر پیشه؟ چون من حدود یه ماه پیش سر زدم و تعرفه ها رو دیدم چیزی ندیدم، مگه اینکه کمتر از یه ماه باشه.دوستان تازگی یه 20 گیگ به پنل کاربری مخابرات اضافه شده اون جریانش چیه ؟
راستی کسی میدونه اینایی که کابل کشی تلفنشون فیبر نوریه راهی هست بتونن از شرکتای دیگه سرویس ای دی اس ال بگیرن یا نه؟ (ظاهرا میگن این افراد فقط از مخابرات میتونن سرویس بگیرن)
روزها از هر سروري كه دانلود كني ميتوني با حداكثر پهناي باندت دانلود بكني ولي شبها براي پر شدن پهناي باند بايد چند تا فايل بذاري براي دانلود، من چه شب چه روز با 122 دانلود ميكنم.
در مورد اونهايي كه خط تلفنشون PCM هست بايد 1 ماه از مخابرات اكانت بگيرن و بعد از تموم شدن اون 1 ماه ميتونن برن از مخابرات برگه تخليه بگيرن و بعدش از هر isp كه دلشون ميخواد سرويس بگيرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)