تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 1126 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

3- امکانات دانشگاه آزاد 100% بهتر از پیام نور هست و شاید قیاس این موارد درست نباشه
    در این که قیاس این دو اصلا کار درستی نیست کاملا تائید میشه .

چون پولی که شما توی دانشگاه پیام نور توی 4 سال پرداخت میکنید توی بعضی رشته ها شاید پول یک ترم دانشگاه ازاد هم نباشه .

هر چقدر پول بدی همون قدر هم اش می خورد .

متاسفانه دانشجو های پیام نور فکر می کنند تنها دانشجو های درس خون این کشور هستند که باز هم دور از واقعیت هست.
    این یک واقعیت کاملا مشخصی هست که دانشجوهای پیام نور تنها درس خون های کشور هستند .

چون با خوندن جزوه استاد توی دانشگاه پیام نور به معنی گرفتن نمره 2 توی اون درس هستش .

2. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ممنون
    اما من تو همین سیستم گلستان هم دیدم که نمرات نیومده
    تصحیح برگه ها تهران انجام میشه؟
    اگه تو خود دانشگاه هم باشه اینا موظف هستن که تا یه تاریخی نتیجه رو بدن به سیستم دیگه؟آره؟
    خب من که گفتم تنها مشکل پیام نور اینه که نمرات دیر اعلام میشه .

تهران انجام نمیشه . توی بخش مرکزی اون منطقه انجام میشه .

مثلا ما که قم هستیم با چند تا از شهرهای اطراف منطقه 10 محصوب میشیم که مرکزی ( اراک ) میشه مرکز پیام نور منطقه 10 و سوالات از اونجا میاد و برگه ها هم اونجا تصحیح میشه .

شما باید ببینید مرکزی دانشگاهی که درس میخونید کدوم هستش . اگه تهران هستید که خب معلومه تهران هستش دیگه .

نتایج را خود دانشگاه ها توی سایت میزنند . و اگه نمرات تستی از مرکز اعلام بشه اونا توی سایت میزنند .
    و نمرات تشریحی هم که باید استاد اعلام بکنه که متاسفانه همیشه دیر اعلام می کنند .

موفق باشی

4. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

نتایج را خود دانشگاه ها توی سایت میزنند . و اگه نمرات تستی از مرکز اعلام بشه اونا توی سایت میزنند .
    و نمرات تشریحی هم که باید استاد اعلام بکنه که متاسفانه همیشه دیر اعلام می کنند .
    دیر اعلام شدنش در چه حدیه؟
    یعنی طوری هست که مثلا توی انتخاب واحد ترم بعدت تاثیر بذاره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تستی ه 3 4 روز بعد از امتحان اعلام میشه تشریحی ها هم بستگی به استاد داره که کی تصحیحشون کنه.
    نه زیاد تاثیر نمیذاره چون چند روز بعد از انتخاب واحد اصلی حذف و اضافه هست و میتونی اون موقع همه چی رو روبراه کنی.

7. 2 کاربر از gaxter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

تستی ه 3 4 روز بعد از امتحان اعلام میشه تشریحی ها هم بستگی به استاد داره که کی تصحیحشون کنه.
    نه زیاد تاثیر نمیذاره چون چند روز بعد از انتخاب واحد اصلی حذف و اضافه هست و میتونی اون موقع همه چی رو روبراه کنی.
    ممنون
    من همش از این میترسم که میگن پیام نور سر و ته نداره
    ولی با حرف های شما امیدوار شدم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

کاملا درسته .

اگه هم نمرات تا انتخاب واحد ترم بعد نیاد که بعید هستش . شما میتونید انتخاب واحد کامل انجام بدید و بعد از تقریبا یک ماه دوباره حذف و اضافه می زارن که میتونید درس ها را زیاد یا کم کنید .

از نظر انتخاب واحد و درس ها خیالت راحت باشه مشکلی نیست .

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ممنون
    من همش از این میترسم که میگن پیام نور سر و ته نداره
    ولی با حرف های شما امیدوار شدم
    نه بابا اینا همه دروغ هستش .

از یک لحاظ هم خیلی خوبه دیگه نیازی نیست بری سر کلاس معارف و انقلاب و ادبیات و ....

این درسها را یک هفته مونده به امتحانات هم میتونی بشینی بخونی .

تازه هر موقع دوست داشتی برو سر کلاس ، هر موقع هم عشقت کشید نرو سر کلاس .

بهتر از اینه که توی گرما بشینی سر کلاس معارف .

ادم یاد دوران دبیرستان می افته که همه سر کلاس خواب می رن .

اگه رشته ات کامپیوتر هم باشه خیلی دیگه عالی میشه . بجای این که بری الکی سر کلاس بشینی را میتونی بشینی و برنامه نویسی کار کنی . چون کلی وقت ازاد داری .

اما این را هم بگم ها باید حسابی درس بخونی ها . این طوری هم نیست که راحت همه درسها را 18 بگیری .

خیلی ها هم هستند که همه ترم ها را مشروط می شن . چون امتحاناتش یک خورده غیر استاندارد هستش .

موفق باشی

11. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در این که قیاس این دو اصلا کار درستی نیست کاملا تائید میشه .

چون پولی که شما توی دانشگاه پیام نور توی 4 سال پرداخت میکنید توی بعضی رشته ها شاید پول یک ترم دانشگاه ازاد هم نباشه .
    دوست خوبم ، پس خود شما هم اعتراف می کنید که امکانات دانشگاه آزاد خیلی بالاتره و این یعنی کارگاه های مجهزتر گروه های علمی بیشتر ، جذب علاقه بیشتر از طرف دانشجو ها. کاری هم ندارم که ما تقریبا حداکثر اونم اگر واحد عملی 4 تا برداریم ! 700 تومن واسه هر ترم پول می دیم. در شهر خودمون هستیم ، می تونیم مثل یک دانشجوی روزانه درس بخونیم. از استاد های دانشگاه های دولتی بهره می بریم. می تونیم تیم روبوتیک و... تشکیل بدیم . می تونیم به فعالیت های فرهنگی و دانشگاهی هم فکر کنیم. این در حالی هست در مسابقات مختلف عملا از دانشجوی پیام نور خبری نیست.( از این قضیه ناراحتم چون هر چی باشه روحیه دانشجویی هنوز در ما زنده هست و دوست دارم همه پیشرفت کنند.
    هر چقدر پول بدی همون قدر هم اش می خورد .
    البته باید ذکر کنم دانشگاه شما یک دانشگاه نیمه دولتی ، نیمه حضوری هست (یا غیرحضوری) که مقایسه اون با دانشگاه آزاد درست نیست.
    این یک واقعیت کاملا مشخصی هست که دانشجوهای پیام نور تنها درس خون های کشور هستند .

چون با خوندن جزوه استاد توی دانشگاه پیام نور به معنی گرفتن نمره 2 توی اون درس هستش .
    این هم همون طرز فکره دوسته من ، من که تا حالا با خوندن جزوه برای گرفتن نمره مواجه نشدم! اگر یک واقعیت دیگر را بگم ناراحت نشی دوست عزیز. اغلب سوالای دانشگاه پیام نور کلی طراحی میشه(اغلبش) و دانشجو می تونه با یک اشراف کلی نمره 14 15 بگیره. در حالیکه اعلب استاد های دانشگاه ما انچنان سوال هایی می دن که با وجود خوندن 3 منبع مختلف برای فرد خیلی سخت میشه جواب دادنشون.
    در کل هم همه باید بدونند فردا در زمینه اشتغال مهارت + دانش به درد خواهد خورد.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست خوبم ، پس خود شما هم اعتراف می کنید که امکانات دانشگاه آزاد خیلی بالاتره و این یعنی کارگاه های مجهزتر گروه های علمی بیشتر ، جذب علاقه بیشتر از طرف دانشجو ها. کاری هم ندارم که ما تقریبا حداکثر اونم اگر واحد عملی 4 تا برداریم ! 700 تومن واسه هر ترم پول می دیم. در شهر خودمون هستیم ، می تونیم مثل یک دانشجوی روزانه درس بخونیم. از استاد های دانشگاه های دولتی بهره می بریم. می تونیم تیم روبوتیک و... تشکیل بدیم . می تونیم به فعالیت های فرهنگی و دانشگاهی هم فکر کنیم. این در حالی هست در مسابقات مختلف عملا از دانشجوی پیام نور خبری نیست.( از این قضیه ناراحتم چون هر چی باشه روحیه دانشجویی هنوز در ما زنده هست و دوست دارم همه پیشرفت کنند.
    بله با پول کلانی که از دانشجوهای ازاد گرفته میشه باید هم همچین امکاناتی براشون باشه .

یک چیز هم بهتون بگم ناراحت نشید ها . این هایی که گفتید همش در حد یک حرف هستش . من یک ادم از پشت کوه امده نیستم . من تقریبا 15 تا از دوستام توی دانشگاه های ازاد درس می خونند اما تا به حال یک نفرشون را هم ندیدم توی این چیزهایی که شما نام بردید رفته باشن یا شرکت کرده باشن یا اصلا یکیشون نیومده بگه که توی دانشگاه ما همچین چیزهایی هست .

بله شما میتونید تیم ربوتیک تشکیل بدید . اما خود شما تا به حال چند بار توی این تیم ها شرکت کردید . اگه هم شرکت کردید به کجا رسیدید . شاید شما شرکت کرده باشید اما مطمئنا 95 درصد دانشجوهای ازاد اصلا همچین چیزهایی را ندیدن .

برای شما که شاید پدر مایه دار داشته باشی شاید روحیه دانشجویی زنده باشه . اما حداقل 60 دصد داشنجوهایی ازاد از پولی که پرداخت می کنند بعید میدونم دیگه روحیه ای براشون باشه .

اگه منظورتون از روحیه صبح سرکلاس بری و ساعت 12 از دانشگاه بیایی خونه هست . که توی پیام نور هم همچین چیزی هست . ولی توی دانشگاه پیام نور کسی وقت خودش را الکی صرف کلاس معارف و انقلاب و .... نمی کنه .

فکر نمیکنم 2 ساعت سر کلاس معارف نشستن نشان از روحیه دانشجویی باشه .

البته بازم معذرت میخوام برای کسی که قصدش فقط اینه که دانشگاه بره سر موقع و بیاد خونه بله روحیه محصوب میشه .

البته باید ذکر کنم دانشگاه شما یک دانشگاه نیمه دولتی ، نیمه حضوری هست (یا غیرحضوری) که مقایسه اون با دانشگاه آزاد درست نیست.
    من هم گفتم که مقایسه درست نیست .

اما نباید فراموش کنی کسی که وارد پیام نور شده از سد یک کنکور سراسری گذشته . که از زمین تا اسمون با ازمون دانشگاه ازاد فرق می کنه .

این هم همون طرز فکره دوسته من ، من که تا حالا با خوندن جزوه برای گرفتن نمره مواجه نشدم! اگر یک واقعیت دیگر را بگم ناراحت نشی دوست عزیز. اغلب سوالای دانشگاه پیام نور کلی طراحی میشه(اغلبش) و دانشجو می تونه با یک اشراف کلی نمره 14 15 بگیره. در حالیکه اعلب استاد های دانشگاه ما انچنان سوال هایی می دن که با وجود خوندن 3 منبع مختلف برای فرد خیلی سخت میشه جواب دادنشون.
    این هم نظر شماست و کاملا اشتباه هستش .

تقریبا 5 تا از دوستام توی دانشگاه ازاد رشته مهندسی برق خوندن . الان همشون بعد از فارغ التحصیل شدن رفتن توی کلاس های فنی و حرفه ای ازاد دارن برق یاد میگرن .

حالا شما میشه به من بگید این چند میلیون که توی دانشگاه خرج شده چه نفعی به حال اینها داشته که الان با یک نفر دیپلمه نشستن دارن برق به صورت عملی یاد میگیرن ؟

کسی چند میلیون پول خرج میکنه و از دانشگاهشون هم تعریف میکنه فکر نمیکنم دیگه نیازی باشه که بره سر کلاس فنی و حرفه ای بشینه .

پس میشه بگید این کارگاههای مجهز کجا بودن . چرا اینها با پرداخت پول های زیاد و به قول شما استفاده از کارگاه های مجهز تر هنوز هیچ فنی یاد نگرفته اند ؟

این تبم های ربوتیک که میگید چی به این ها یاد داده .
    Last edited by mahdi7610; 01-08-2009 at 13:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در همین ابتدا بگم بنده اهل دروغ گویی و جانب گرایی نیستم و به همه دانشگاه ها و دانشجو ها احترام میزارم و اگر باز هم ببینم بعضی ها واقعا نمی خوان واقعیات رو ببینن جوابشون رو به لقاشون می بخشم. شرایط طوری شده که انگار دانشجو ها دارن دلالی می کنند برای دانشگاهشون(با عرض معذرت از بکار بردن این کلمه!) . این در شان یه دانشجو نیست.
    و کنکوری ها هم بدونن باید در انجام هر کاری از منابع بیطرف برن و تحقیق کنند تا خدا نکرده ایند شون بخاطر هیچ و پوچ از بین نره.
    نوشته شده توسط !Bikhaneman!
    دوست عزیز بنده کاملا با نظر شما مخالفم (به عنوان یه دانشگاه آزادی)

1- اعتبار مدرک دانشگاه آزاد با سراسری برابره اما در صورتی که پارتی داشته باشید یا اینکه بخواید با مزایای پایین تو یه شرکت خصوصی کار کنید ! اینو از باب تجارب گفتم و مثالش یکی از دوستان فارغ التحصیل بنده هست که با معدل 17 در رشته کارشناسی کامیپوتر در نهایت الان با حقوق 350 تومن تو پارس انلاین مشغول شده یا یکی از هم کلاسیهای خانم که الان تو بانک پارسیان با حقوقی مشابه مشغول به کاره و خودم که با ماهی 300 تومن تو یه ISP محلی مشغول به کارم !!
    اولش هم گفتم من بعنوان یک بی تعصب و بیطرف می خوام صحبت کنم نه یک طرفدار.
    اول از همه می خوام بگم اعتبار مدرک دانشگاه آزاد برای استخدام طبق اصلی که در سال های قبل تصویب شده و من خودم اونو تو یکی از سایت ها خوندم باید برابر باشه ، این جنبه قانونی قضیه.
    ثانیا در حال حاضر استخدام ها فوق العاده کم شده . و در صورت وجود استخدام امتحان برگزار میشه که باید نمره بالاتر رو برای استخدام شدن کسب کرد و در بعضی ادارات فنی آزمون عملی هم میگیرن و این به سواد فرد بر میگرده که اغلب سوالاش هم کاربردی هست و به کارهای عملی فرد در طول تحصیل بر می گرده.
    3- کاملا موافقم بخاطر اینکه این دانشگاه دانشگاه نوپایی هست و مثل آزاد نیاز به زمان داره ولی رقابت آزاد با سراسری فقط منوط به امکاناته نه سطح آموزشی
    در مورد قسمت اول که نمدونم که باید چی بگم ( چون واقعا دلیل عجیب غریبی رو اوردید و دوست ندارم وارد بعضی بحث ها شوم) رقابت آزاد و سراسری زمانی مشخص میشه که در کنکور ارشد نتایج رو اعلام می کنند. زمانی که در بیشتر موارد دانشگاه آزاد برنده مسابقات علمی-عملی هست.
    شما باید بعنوان یک دانشجو باید بدانید در حال حاضر به کاربرد عملی علم ارزش بیشتری باید قائل شد تا فقط علوم نظری.
    من واقعا هنوز فرق دانشگاه آزاد و سراسری رو متوجه نمیشم. همچین می گویید سطح بالاتر آموزشی سراسری نسبت به آزاد که من خودم هم دچار شک و تردید شدم!
    اخه دوست عزیز من شما امتیاز علمی رو در چی می دونید؟ بجز 6-7 دانشگاه مادر کشور و 6-7 تا دانشگاه آزاد کشور چند تا دانشگاه دیگر دارن مقاله بین المللی می نویسن؟
    4- متاسفانه یا خوشبختان حقیقت داره ! خودتون رو مقایسه بکنید با یه دانشجوی پیام نور که بجای اینکه 50 صفحه جزوه بخونن باید یه کتاب 300 صفحه ای رو مو به مو بخونن !
    وقتی من خودم رو با شما مقایسه می کنم( خدای ناکرده فکر نکنید با مجموعه پیام نور، این اقا مرا مجبور به این لحن کرد)
    واقعا نمی دانم بخودم امید وار باشم یا برای شما نامید باشم. چون من هم برنامه برای مسبقات روبوتیک خوارزمی دارم، هم برای المپیاد برق برنامه دارم، هم برای ارشد برنامه دارم و امضای من از نبودن وقت برای سایر کارها(هرچند ارزشمند ، چون به سوال های دوستان پاسخ می دم) حکایت می کنه. سایر موارد هم بماند که من برای دروس مادرم بیش از کتاب های معمول 300-400 صفحه ای وقت می میزارم.(بماند)
    مورد آخر که قبلا هم گفتم اینه که موفقیت تو دانشگاه آزاد کاملا به شانس بستگی داره ! یعنی به عواملی مثل استاد (که اگه باحال باشه همه پاسن اگه سخت گیر باشه ...)-منابع امتجانی (اینکه از جزوه باشه یا کتاب !) - دانشگاه محل تحصیل (اگه جامع نباشه نمره گرفتن عین آب خوردنه) که این موارد تو دانشگاه جامعی مثل پیام نور دیده نمیشه و همه دانشجو ها از این نظر یکسانن
    موفقیت من و سایر دوستان به تلاش و پشتکار و برنامه ریزی و توکل بخدا بستگی داره. وقتی هدفت مشخص باشه هیچ چیزی حتی این صحبت های خود شما حتی باعث انگیزه بیشتر میشه.
    شما دارید علم دانشگاه های مادر رو هم زیر سوال می برید ،(هر چند خوب یا بد) چون در همه دانشگاه ها سخت و گیر و غیر سختگیر وجود داره.و...
    البته این موارد رو در حالت کلی گفتم و واحد هایی از آزاد وجود دارن که واقعا از خیلی دانشگاه های سراسری هم سطح بالاتری دارن نمونش واحد قزوین (تو علوم کامپیوتر) یا دانشگاه تهران جنوب
    به نظرم واحد های دیگری هم می تونند اضافه بشن مثل نجف آباد،تبریز،تهران مرکزی، اراک،ارومیه،مشهدو...
    نمی دونم در جریان رتبه بندیه دانشگاه ها در سطح خاور میانه و بین الملل هستید یا نه .آخرین رنکینگی که دیدم پیام نور رتبه 25 خاور میانه و دانشگاه آزاد تهران جنوب رتبه 73 خاورمیانه رو داشت که این امر موید همین نکاتی هست که گفته شد.
    دوسته من خیلی سایت ها هستند که از این کار ها می کنند. و این اماری که شما دادید من اولین باری هست که می شنوم در امار دیگری تهران جنوب رتبه 12 ایران رو داشت و پیام نور خیلی پایین تر از واحد های دور افتاده ازاد بود.این امار ها قابل استناد نیست.خود شما قبول می کنید رنک دانشگاه عربستان از دانشگاه شریف بالاتر بهتر باشه؟
    فقط می تونید بروید و از دانشگاه های معتبر دنیا سرچ کنید و ببینید کدوم دانشگاه ها رو قبول دارند.(اغلب تمام دانشگاه ها رو قبول دارند.)
    شما هم موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •