گرافيكش جيفورس 8400هست چرا xps1530 نمي گيري؟؟
گرافيكش جيفورس 8400هست چرا xps1530 نمي گيري؟؟
ممنون از پاسخ سریعتون.
چرا اکس پی اس بگیرم!؟
راستش کار زیادی با گرافیک ندارم. اگر هم 128 نگرفتم فقط برای اینکه مطمئن بشم در آینده با لینوکس و ویندوز 7 و اینا مشکل نداره. اهل بازی نیستم.
ولی چرا این؟ چون تو فروم گفتن که این مدل دل هاردش و دی وی دیش صدا مییده. رم این 4 گیگ هست، اون 3 گیگ و یا 4 گیگ با اضافه کردن رم ( کلا از دستکاری خوشم نمیاد! حتی مجازش! دوست دارم از کارخونه که میاد بیرون همونی باشه که من میخوام!) . این هاردش 320+ هست اون 250+.
نظر شما چیه؟
بازم ممنون.
![]()
آدم واقعا ميترسه اينجا سوال مطرح كنه
حالا درسته كه سوالم تكراريه و چندتا جا پرسيدم و راستش در مورد گرافيك XPS 1530 ديگه كامل قانع شده بودم
اما وقتي رفتم سايت DELL و رفتم قسمت مربوط به انواع كانفيگهاي 1530 در مورد گرافيكش چيزي از DDR3 بودنش ننوشته بود و فقط ذكر كرده بود 256Mb 8600 GT اما براي XPS1730 دقيقا كلمه GDDR3 رو به كار برده بود .
خب اينكه شما ميفرماييد از نوع GDDR3 هست رو از كدام منبع آورديد .خواهش ميكنم فقط اعصباني نشيد و جواب منو بديد
من مشهدم و اينجا مغازه دارها اطلاعاتشون در حد بوغه و نمي تونن كمكم كنن حتي شعبه زيگورات در مشهد هم رفتم ولي اونها هم چيزي در اين مورد نميدونستن و گفتن كه سايت دل در مورد GDDR3 بودن اين مدل تا جايي كه ما اطلاع داريم چيزي نگفته
منتظر جواب كارشناسيه شما دوستان عزيز مخصوصا Registred User عزيز هستم
اگه من این پولو داشتم که دیگه اینجا نبودم!!! گفتم یکی از آشناها!من فعلا پول کافی واسعه لپ تاپ 2تومنی ندارم چه برسه به 7 میلیون!!يه پيشنهاد با 7 ميليون تومان برو آمريكا يه لپ تاپ الين وير (alienware)بخر هم يه تفريح ميكني هم يه خريد كردي تازه فكر كنم باز يه مقدار پول اضافه بياري
این لپ تاپ بهش میگم ببینم نظرش چیه! مرسی عزیز
آخه چند نفر باید بگن که گرافیکش GDDR3 هست که باور کنی؟؟؟
این همه سایت خارجی هست همه هم اینو خریدن دارن با گرافیکش حال می کنند!! نگرانی نداره که
این سایت رو ببین
مشخصاتش رو نوشته و نقد کامل کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از رو تفاوت تست 3dmark 06 هم میشه فهمید
امتیاز GDDR3 حدود 4300
امتیاز DDR2 حدود 3300
به نظرم سوالت يه كم مسخرهس... مسخره تر اوني هست كه گفتي"نمي تونن كمكم كنن حتي شعبه زيگورات در مشهد هم رفتم ولي اونها هم چيزي در اين مورد نميدونستن " من با اينكه كارم لپ تاپ نيست و فقط مدرك ديپلم كامپيوتر دارم فكر كنم از نمايندگي شهر شما بيشتر سرم بشه
اين تابلوئه كه اكس.پي.اس رم gddr3 داره... اگه gddr2 داشت كه به درد نمي خورد ميشد 1520 (بهش لپ تاپ مخصوص گيم هم نمي گفتن)
سايت شركتهاي سازنده هم فقط يه كم توضيح درباره جزئيات ميدن ااگه جزئيات بيشتري ميخواي بايد سري به سايتهاي ريويو مثل نوتبوك ريويو و نونبوك چك بزني...
اگه اينجا رو بخوني متوجه ميشي كه از دي.دي.آر 3 استفاده مي كنه
The 3DMark benchmarks might look unusually high at first glance, but the Nvidia 8600M GT card in the M1530 uses GDDR3 RAM instead of the more common GDDR2.
اين دوتا رو هم مقايسه كن..
Dell XPS M1530 (2.20GHz Intel T7500, Nvidia 8600M GT 256MB) 4,332 3DMarks
Dell Inspiron 1520 (2.0GHz Intel T7300, NVIDIA 8600M GT) 2,905 3DMarks
اگه رم كارت گرافيگ 1530 دي.دي.آر2 بود امتيازش تو تري.دي مارك اينقدر بالا نميشد... (ميشد در حد دل 1520)
Last edited by persia007; 24-06-2008 at 11:05.
اگه من بودم xps مي خريدم... فكر كنم قيمتوشن هم يكي باشه... ....
2گيگابايت رم هم واسه كارهاي حرفهاي كافيه چه برسه به 3گيگ...
گفتم اچ.پي گرافيكش 8400 هست به خاطر اين بود كه بعداً مشكلي مثل اين يوزر برات پيش نياد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینایی که میگی درست اما من شنیدم لبتاب های دل سنگین وزن و از لحاظ کیفیتی وگرافیکی هم از توشیبا پایین تره .
حق با شماست.
اگر بخوام بازی کنم ممکنه کم بیاد که برای بازی پی سی هست. گرافیکش رو عوض میکنم.
ولی این لپتاپ فقط کارهای اداری و غیرگرافیکی قراره انجام بده. پردازش های سنگین غیرگرافیکی.
ممنونم از کمکی که کردید![]()
من ميخواهم يك لپ تاب با حداقل اين امكانات بخرم
قيمت حداكثر 1.200.000
cpu core 2 dio 2 g
vga GeForce 256 يا 128
ممنون از راهنمايي تون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)