تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 350 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

ببخشید من تازه کارم اگه میشه یکی به من بگه که وقتی من این فایل ها رو دانلود کردم(فایل های مربوط به بخش هک در قسمت های مختلف مثل واکمن و...) بعدش وقتی میخوام از حالت زیپ دربیارم یه فولدر میاد که توش چندتا فولدر و یه سری فایل هست یعنی مثل بقیه فایل نصب نیست من باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببخشید من تازه کارم اگه میشه یکی به من بگه که وقتی من این فایل ها رو دانلود کردم(فایل های مربوط به بخش هک در قسمت های مختلف مثل واکمن و...) بعدش وقتی میخوام از حالت زیپ دربیارم یه فولدر میاد که توش چندتا فولدر و یه سری فایل هست یعنی مثل بقیه فایل نصب نیست من باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟
    شما باید فایل ها را در همان مسیر ها کپی کنید مثلا c درایو گوشی و d درایو مموری حتما هم باید برنامه x-plor را داشته باشی

اینم توضیحات دوست زحمتکشمون در مورد نصب واکمن 3 :

نوشته شده توسط H M R 0 0 7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما فايل ضميمه رو بگيريد و از حالت فشرده در بياريد.
    بريزيد روي مموري كارت گوشي.حالا با Xplor داخل پوشه C رفته و هر 4 تا پوشه رو علامت دار كنيد.حالا دكمه كپي رو بزنيد.سپس دقيقا روي درايو C رفته و OK كنيد.ميتونيد از دكمه جاگ ديال هم براي اينكار استفاده كنيد.هر پيغامي داد Yes رو بزنيد.بعد تمام شدن كپي گوشي رو ريستارت كنيد.

منظور حرف من اين بود كه اگه توي هكي بايد بريد توي پوشه هاي مختلف و يك يا چند فايل رو كپي كنيد فقط كافيه پوشه اصلي مثل resorce يا Private رو مستقيم كپي كنيد توي ريشه درايو C. خود برنامه Xplor فايلها رو در مسير مناسب كپي ميكنه.با اين كار كمتر از يك دقيقه واكمن يا هر هك ديگه روي گوشي تون انجام ميدين.

در ضمن نيازي هم به ريختن پوشه Languages نيست.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پوسته برای walkman 3 .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خودم تستش نکردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Call Log Mod Version 2
    Improved Contacts Mod

مد جديد براي Call Log و Contact در گوشي P990
    تغييرات در عكسها قابل مشاهده مي باشد:

سلام اگه میشه ایکن باتری و انتن این اسکرین شات رو برای من اینجا قرار دهید

داره خودمونی میشه CaptainReza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به درخواست مکرر بعضی از دوستان من یک اسکین برای واکمن W950 گیر آوردم که براتون میزارم
    2 تا فایل توش هست.اگه اولی نشد دومی رو نصب کنید.
    حسین آقا واقعا ممنون.خیلی عالی بود.امیدوارم بقیه اسکین ها رو هم به این صورت بذارین.
    واقعا از زحماتتون تشکر میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به همه.
    من logo vista + icon vista +start menuرو روي گوشيم ريختم. بعد چون گوشيم خيلي هنگ مي كرد كل memory رو فرمت كردم وبعد گوشي رو master reset كردم بعد گوشي بهتر شد و من start menu كه آيكون داشت رو ريختم (يعني overwrite كردم) بعد منوي بالاي صفحه رفت ومن گفتم شايد خاموس وروشن كنم درست بشه ولي حالا ديگه گوشيم رو كه روشن مي كنم صفحه ي سياه هست وفقط چراغ دكمه ها روشن مي شه ومن هيچ كاري نمي تونم بكنم !!!
    خواهشا زودتر كمكم كنيد
    THANKS

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

thx 4 ever

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

يكي جوابمو بده

من logo vista + icon vista +start menuرو روي گوشيم ريختم. بعد چون گوشيم خيلي هنگ مي كرد كل memory رو فرمت كردم وبعد گوشي رو master reset كردم بعد گوشي بهتر شد و من start menu كه آيكون داشت رو ريختم (يعني overwrite كردم) بعد منوي بالاي صفحه رفت ومن گفتم شايد خاموس وروشن كنم درست بشه ولي حالا ديگه گوشيم رو كه روشن مي كنم صفحه ي سياه هست وفقط چراغ دكمه ها روشن مي شه ومن هيچ كاري نمي تونم بكنم !!!
    خواهشا زودتر كمكم كنيد

داره خودمونی میشه amirfelson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

آقا من شنیدم با هک میشه به گوشیهای سونی منشی تلفن یا چراغ قوه اضافه کرد .. میشه واقعا" اگه بشه چی میشه !!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا من شنیدم با هک میشه به گوشیهای سونی منشی تلفن یا چراغ قوه اضافه کرد .. میشه واقعا" اگه بشه چی میشه !!!!
    چراغ قوه g700 را هک کردن ولی منشی تلفن نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •