آقای حسین گرامی !
متاسفانه در ایران چیزی بنام آموزش نیست . فیلم آموزشی هم در اینترنت من ندیدم - بصورت جامع - در امریکا قبل از لیسانس موتورسیکلت یک دوره اجباری هست بنام MST و برای انواع کلاس های موتورسکیلت از جمله هارلی دیویدسون تا موتورهای کوچک و داخل شهر و آف رود ...
بسیار دوره ی جالبیه . چون خودم گذروندم
.gif)
فیلمهای این دور بصورت تیکه تیکه و قسمت-قسمت داخل سایت های اشتراک فیلم مثل youtube هست . باید دانلود کنید .
مهارتهای زادی از جمله ترمز کردن ، رانندگی در جاده ، حفظ تعادل در کان ویو ، دور U شکل ، ....
مثلا برای همون ترمز کردن چنیدن نوع ترمز و روش داریم - صرفه نظر از اینکه ترمز موتور شما چی باشه - که شما باید با تمرین های زاید به ترمز عادت کنید . متاسفانه تو ایران موتورسکیلت جدا از نداشتن استادندارهای ایمنی تحصیل تخصصی هم نداره . من بارها دیدم موتورسوارها مثلا در خروجی بزرگراه دو ترکه و با سرعت کاملا عمود بر سطح می رونند ! من که یه ترک هستم چنین جراتی ندارم
ـــــــــــــــــ
اون دوستی که دنبال موتور ویو هوندا هست :
من توصیم اینکه این موتور رو نخرید ! این موتور حتی اگر بقول بازاریها اصلشو گیر بیارید مونتاژ تایوانه . بنسبت کیفیت و توانش به قیمتی که داره اصلا نمی ارزه . لاستیک های لاغری هم داره که برای مانور داخل شهری مناسب نیستند و لیز می خورند . می تونید یه مدل تقلبیش رو بخرید و به کیفیت لاستیکاش هم دقت کنید . بیش از 1 میلیون تومان صرفه جویی کنید .