تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 209 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام
    خب فقط یوتوب که نیست . شما عبارت "M.S.F course" رو تو قسمت ویدئو از موتور گوگل سرچ کنید چندتا سایت دیگه هم دارند .

اما انصافا خیلی جالبه . مثلا شما در امتحان عملی کان ویو باید :
    • به مسیر نگاه کنید نه به مخروط ها
    • از ترمز استفاده نکنید !
    • نه تند برونید نه کند ! البته اینو تو حالا حفظ تعادل می گه و نشون می ده
    • حتما از زانوها و پاهاتون برای کنترل بین مخروط ها استفاده کنید
    • در دور U شکل سرتون باید عمود بر موتور بسوی مرکز دایره فرضی گردش باشه
    • باید بین مخروط ها موتور رو بخوابونید نه اینکه مثل یک کرم از بینشون رد بشید !!
    • ....
    این آخری یعنی تمام امتحان و گواهینامه های صادره ایران مردوده ! البته تو فیلمها می تونید ببینید که موتورسوارهای مجبرب این دور با موتورهای بسیار سنگین و قطور - موتورهای پلیس و هارلی - چطور مثل ماهی از بین این مخروط ها ویراژ می دن . واقعا جالبه .

نکته :
    مخروط های امریکایی با قوانین امتحان ما جور در نمی آد . برای ایران از کشور انگلستان الگو گرفته شده و اونا مخروطهاشون مثل ماست و جالبتر اینکه بعضا از هوندا 125 برای امتحان رانندگی استفاده می کنند !
    ممنون

90 درصد دنیا شیلتره !! ماشاءالله دنیا در یوتیوب خلاصه شده است. مای اسپیس و لایوویدیو و هزار تا جای دیگه هم همینطور
    دیگه باید زنگ بزنم شاتل بگم اینترنتتون پیشکش

با این حال تونستم چندتا فیلم گیر بیارم
    یکیش رو آپ کردم - گفتم شاید برای بقیه فیلتر باشه - به نظر امتحان میاد اما چون بی صدا نگاه کردم نفهمیدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم تز خودم برای رد کردن

1- کل قسمت سبز مسیر رفت و برگشت هست.
    2- قسمت قرمز ، قسمتی هست که باید یه مقدار کم سریع اومد چون سربالایی هست مسیر (شهرک) - در غیر اینصورت مجبورید با نیم کلاچ موتور بدون صفحه موتور را هدایت کنید
    3- قسمت زرد قسمت خطرناک ماجراست به سه دلیل:
    الف) اگر قسمت قبل رو با سرعت خیلی کم بیایید ممکنه پاتون رو بگذارید زمین
    ب) اگر قسمت قبل رو با سرعت کم بیایید بعد از شکاندن فرمان به راست ، برگرداندن آن به چپ مشکل ساز می شود
    ج) اگزوز میفته سمت مانع عقبی
    4- بعد از گذر از مانع سوم باید مسیر را رفته تا فضا برای پیچیدن پیدا کنید و سپس فرمان کامل ، نیم کلاچ کامل و مقداری گاز تا موتور کامل بپیچد
    5- قسمت آبی قسمتی هست که باید نزدیک مانع سه گذر کنید تا فضا برای پیچیدن بعدی کافی باشد و چون شیب داره فرمون راحت تو دست شماست

زانوتو رو بعد از گذر از مانع سه و حین U turn کامل باز کنید وخودتون رو به سمت راست موتور منتقل کنید (وزنتون رو بندازید) تا تعادل بهتر بشه و دستتون از گاز برداشته نشود.

این حاصل تمارین ما. (البته با موتورهای شهرک قضیه فرق میکنه) - این تجربه شخصی و هیچ دلیلی برای کارکرد آن وجود ندارد!
    بریم برای سومین بار که عروس خانم بععععله رو بگه (دوبار رد شدیم)
    ویرایش: رفتیم برای سومین بار که ارجاعمون دادن به چهارمین بار !
    Last edited by zahedy2006; 18-08-2010 at 09:02.

2. 3 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

آقای حسین گرامی !
    متاسفانه در ایران چیزی بنام آموزش نیست . فیلم آموزشی هم در اینترنت من ندیدم - بصورت جامع - در امریکا قبل از لیسانس موتورسیکلت یک دوره اجباری هست بنام MST و برای انواع کلاس های موتورسکیلت از جمله هارلی دیویدسون تا موتورهای کوچک و داخل شهر و آف رود ...
    بسیار دوره ی جالبیه . چون خودم گذروندم فیلمهای این دور بصورت تیکه تیکه و قسمت-قسمت داخل سایت های اشتراک فیلم مثل youtube هست . باید دانلود کنید .
    مهارتهای زادی از جمله ترمز کردن ، رانندگی در جاده ، حفظ تعادل در کان ویو ، دور U شکل ، ....
    مثلا برای همون ترمز کردن چنیدن نوع ترمز و روش داریم - صرفه نظر از اینکه ترمز موتور شما چی باشه - که شما باید با تمرین های زاید به ترمز عادت کنید . متاسفانه تو ایران موتورسکیلت جدا از نداشتن استادندارهای ایمنی تحصیل تخصصی هم نداره . من بارها دیدم موتورسوارها مثلا در خروجی بزرگراه دو ترکه و با سرعت کاملا عمود بر سطح می رونند ! من که یه ترک هستم چنین جراتی ندارم

ـــــــــــــــــ

اون دوستی که دنبال موتور ویو هوندا هست :
    من توصیم اینکه این موتور رو نخرید ! این موتور حتی اگر بقول بازاریها اصلشو گیر بیارید مونتاژ تایوانه . بنسبت کیفیت و توانش به قیمتی که داره اصلا نمی ارزه . لاستیک های لاغری هم داره که برای مانور داخل شهری مناسب نیستند و لیز می خورند . می تونید یه مدل تقلبیش رو بخرید و به کیفیت لاستیکاش هم دقت کنید . بیش از 1 میلیون تومان صرفه جویی کنید .
    سلام آخ حرف دل من رو گفتي خداييش منم منظورم اينه!
    من ميخوام خودم و اون کسه اين فيلم رو ببينيم و حرفه اي و از روي اصول عمل کنيم و گرنه گوسفند هم ميتونه پشت موتور بشينه و از يک مکان به مکاني بره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام آخ حرف دل من رو گفتي خداييش منم منظورم اينه!
    من ميخوام خودم و اون کسه اين فيلم رو ببينيم و حرفه اي و از روي اصول عمل کنيم و گرنه گوسفند هم ميتونه پشت موتور بشينه و از يک مکان به مکاني بره!
    آخه توی ایران رانندگی اصولی هم داریم مگه
    اتفاقا باید غیر اصولی رو یاد بگیری که بیشتر بدرد میخوره
    توی فیلم یاد نمیده که توی ترافیک از پیاده رو هم میشه رفت_ یاد نمیده مواظب باشیم وقتی از کنار یه ماشین بزرگ (اتوبوس) سبقت میگیریم یهو یکی میپره تو خیابون چیکار کنیم و یا مسافر تاکسی یهو وسط خیابون در و باز میکنه و از همه مهم تر سر چهار راه الکی گیر میدن که موتورتو میخوایم ببریم پارکینگ و باید تو اون شلوغی فرار کنی! و خیلی چیزای دیگه!
    با احترام به نظر دوستان بنظرم با فیلم دیدن کسی موتور سوار نمیشه!
    تجربه موتور سواری حرف اول رو میزنه
    Last edited by majid.shiraz; 18-08-2010 at 11:21.

5. این کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ......
    کوول ... یاد نقشه های پیچیده ی تام می افتم که می خواست جری رو شکار کنه
    برادر اگر امروز برگشتی و قبول شدی اینجا بگو ببنیم چی شد . منم امروز می خواستم برم ولی دسته بر قضا تا دم سحر بیدار موندم !

یه سووال شما کجا تمرین کردی ؟ من هیچ جاییم ندارم که لااقل با موتور خودم تمرین کنم . سی.جی پیشکش . این اطراف خیابونا باریکن . رفتم جنگل ، اونجا هم خیابونش باریکه و پلیس پارک غدغن کرده از طرفی ممکنه یکی از راه برسه با آدم تصادف کنه .
    فقط یجا قبلا بود که محوطه ی بازی داشت که اونم به لطف کارگران شهرداری زنجیر کشیدن

دیروز رفته بودم گمرک برای کلاهم که شکسته هر مغازه ای ما رو پاس می داد به اونیکی . اونجا هم بدبجور یکطرفه است و تا از امیریه رد بشی باید دور بزنی کلی خیابونها رو بری تا فقط دو تا کوچه بسمت مولوی برگردی . منم با عرض شرمندگی چون فقط همون اوایل کار داشتم رفتم تو پیاده رو . سرعتم 4 تا هم نبود . چون باید اسم تابلوی مغازه ها رو می خوندم . هی ترمز می کردم و هی گاز به فاصله کم . یه مادر و دختر بچه از کنارم رد شدن . من ندیدمشون . اومدم راه بیافتم فاصلم با اونا 3 متر بود . صدای نعره ی موتور دختر بچه رو طوری ترسوند که حول کرد دوید اون سمت مادرش به موتور خیره شد . حالا موتور منم چون آچار کشی نشده انجینش 3 برابر سی.جی صدا می ده مامانش دستشو گرفت . من ناراحت شدم . ولی خب منم اصلا سرعتیم نداشتم - عجب توجیهی - چه کار کنم ؟ باید مثل همه از خط ویژه اتوبوس می رفتم . باید ولیعصر رو کامل می رفتم تا نزدیک جمهوری و بر می گشتم تو مولولی و مولولی رو پایین می اومدم و بعد از چهارراه دوم د و تا چهارراه بسمت گمرک !
    اونم فقط بخاطر 10 متر ....
    تازه کلاهمم درست نشد . هیشکی زاپاسش رو نداشت . می گن پارک موتور تو پیاده رو جریمه داره . صحت داره ؟

دستام مثل شب سیاه شده . دستای شما چطوره ؟ یه دستکش خوب معرفی کنید که هم بشه تو تابستون پوشید . این ،تاب تهران خیلی مضره .

7. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

توی فیلم یاد نمیده که توی ترافیک از پیاده رو هم میشه رفت_ یاد نمیده مواظب باشیم وقتی از کنار یه ماشین بزرگ (اتوبوس) سبقت میگیریم یهو یکی میپره تو خیابون چیکار کنیم و یا مسافر تاکسی یهو وسط خیابون در و باز میکنه و از همه مهم تر سر چهار راه الکی گیر میدن که موتورتو میخوایم ببریم پارکینگ و باید تو اون شلوغی فرار کنی! و خیلی چیزای دیگه!
    سلام جگرک!
    خوب بايد حرفه اي باشي تو بتوني فرار کني يا.... منظورم از حرفه اي علاوه بر آموزش هاي اوليه آموزش هاي آتروباتيک و آموزش هايي که وقتي که پشت فرمون يا موتور بشيني همه کف کنند!
    يا با يک حرکت يه کار رو بدون ريسک طرف انجام بده!
    هدف اينه وگر نه فرار کردن و يا از پياده رو رفتن و.... کاري نداره و البته مقداري ريس هم داره!
    Last edited by hosseingrami; 18-08-2010 at 12:26.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام
    کوول ... یاد نقشه های پیچیده ی تام می افتم که می خواست جری رو شکار کنه
    اتفاقا شدم شبیه کایوت که دنبال رادرانر می رفت ! من هم دنبال گواهینامه هستم.

برادر اگر امروز برگشتی و قبول شدی اینجا بگو ببنیم چی شد . منم امروز می خواستم برم ولی دسته بر قضا تا دم سحر بیدار موندم !
    نه دیگه اون زیر با رنگ سفید نوشتم که قبول نشدم.
    ... (سانسورش کردم)

2 تا موتور هست. یک زیر چراغش قسمتی که سازنده اسم خودش رو می زنه ، برچسب سفید داره. یکی زیر چراغش آرم شرکتش هست (فکر کنم تکرو باشه) در کل مشخصه

اون موتوری که برچسب خورده گازش به نسبت نرم هست ولی موتور کلاچ نداره ! من دو دفعه با اون رد شدم. تو قسمت پیچ مانع آخر که کامل باید بپیچی ، من توی تمرینات 6 قدم خودم (با دمپایی) رو رد می کنم. نیم کلاچ و گاز مداوم و باز کردن پا ها.

با این موتور که معلوم نیست کلاچش کجاست! هر چی گاز می دم و کلاچ رو شل می کنم راه نمی افته !! و ماهم پامون رو می گذاریم زمین.
    اتفاقا امروز یک اون موتور رو کوبید زمین.
    هرچ گاز داد تکون نخورد و وزنش افتاد یه سمت.طرف هم ظاهرا ناشی بود و متور خود زمین

موتور نامبر 2: این موتور کلاچش زنده تره اما یالا ول می کنه و همینطور دسته گازش انگار پیچی که 5 سال هست زنگ زده داره باز می کنی. خیلی سفته و کنترل نمیشه.
    اگه توی پیچ گاز رو کنترل نکنی یا موتور میره جلو (ناگهان می پره) یا تو جاتون می ایستید.

نکته: من از ساعت 3:30 که برای سحری خوردن بیدار شدم نخوابیدم و تمرکز کردم و تمام قسمتهای مسیر را توی ذهنم تصور کردم.
    نکته: فاصله موانع 8 و نیم قدم با کفش من بود آخری 10 قدم بود

یه سووال شما کجا تمرین کردی ؟ من هیچ جاییم ندارم که لااقل با موتور خودم تمرین کنم . سی.جی پیشکش . این اطراف خیابونا باریکن . رفتم جنگل ، اونجا هم خیابونش باریکه و پلیس پارک غدغن کرده از طرفی ممکنه یکی از راه برسه با آدم تصادف کنه .
    فقط یجا قبلا بود که محوطه ی بازی داشت که اونم به لطف کارگران شهرداری زنجیر کشیدن
    شما سازمان آب رو ددید؟ توی خیابون هنگام
    همون خیابون رو به داخل به سمت شمیران نو و دبیرستان علامه حلی بیاید. 50 متر جلوتر یه محوطه هست جلو دبیرستان شهسواری که می گفتند قراره زمین ورزش بشود. بعد شد پارکینگ. الان هم چند تا کپه آجر ریختند و رفته اند به امان خدا.
    فاصله خانه ها هم خوبه تا ملت اذیت نشوند.
    شیب هم داره ولی محسوس نیست (یه مقدار کمی شیب داره از یک سمت)

می گن پارک موتور تو پیاده رو جریمه داره . صحت داره ؟
    جریمه؟ نمی دانم
    تو خیابان های اصلی که پیاده رو برا گذر عابر مهمه سد معبر باید محسوب بشه اما جریمه رو به کی می خواهد بدهد. ما که نیستیم !!! روی موتورهم که برگ جریمه نمی گذارند (شاید من ندیدم)

شما این فیلم 4 مگی که گذاشتم دانلود کن. تازه متوجه می شوید که 85 درصد موتورسوارن تهرانی 10 درصد همین تبحر ندارند.

یک فیلم آموزشی 12 مگی هم هست که آموزش اصولی موتورسواری را نشان می دهد. البته فیلم توضیح نمی دهد و فقط صحنه هایی از مراحلی که در آن کشور انجام میشه رو به نمایش می گذارد .

تز نوممر 2

1- مسیر آبی مسیر کلی مسابقه بزرگ هست

2- قسمت بنفش همون جایی هست که باید یه مقدار با سرعت وارد شوید (فقط کافیه موتور خودش رو بالا بکشه و مجبور نباشید در این قسمت هم نیم کلاچ کنید) رد کردن موانع هم با توجه به سرعت کم و همچنین قابلیت کج کردن موتور راحت هست.

3- قسمت قرمز جدید هست. بعد از گذر از مانع سه ، چون می گفتند نباید از مانع چهارم رد شوی و همون جا بپیچی باید خارج شد و دوباره با گرفتن دور وارد شد
    البته من فکر می کنم که این حرف صحت نداشته باشد
    4 - قسمت قهوهای را هم نزدیک مانع 3 رد کنید تا فضا برا پیچش بعدی داشته باشید
    Last edited by zahedy2006; 18-08-2010 at 21:47.

10. 2 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام داش همين فيلمي که ميگي ميزاري؟يا لينک ميدي؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

میشه بگین حداقل فاصبه ی مانعه ها چقدره ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام داش همين فيلمي که ميگي ميزاري؟يا لينک ميدي؟
    سلام
    کدوم یکی؟ 12 مگی ؟
    لینکش رو می گذارم. خواستید بگید آپ کنم (گرچه همین جا هم میشه دانلود کرد)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میشه بگین حداقل فاصبه ی مانعه ها چقدره ؟
    قانونیش 5.5 الی 6 قدم من هست. هر قدم 28 سانت (البته با محاسبه مانع ها یه مقدار کمتر میشه)

14. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والا من که چیزی نشنیدم
    بنظرم شما باید خودت توی این فیلم نقش داشته باشی و آرتیست اول فیلم باشی!!
    موتورو برمیداری سوار میشی هندل و گاز و دنده و خلاصه حرکت میکنی
    چون در بدو یادگیریتون هست احتمالا صحنه های اکشن هم داره مثلا میری پشت ماشین جلویی یا وسط چهار لیز میخوری و خلاصه فیلم خوبی میشه که تجربه بازی توی این فیلم برای همیشه توی ذهنت میمونه
    تئوری که نمیشه باید عملی وارد میدون بشی
    والا من بار اول که سوار شدم که اصلا همچین چیزی نشد !!!

دیگه آخه موتور سواری کاری داره ؟؟؟

البته شاید واسه من که تو یک محیطی بزرگ شدم که از 2 سالگی موتور و موتورسواری توش بوده تا الان این حرف و بزنم !
    اما موتور سواری دیگه راحت ترین کار دنیا است !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •