تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 905 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

من یه 206 تیپ 2 مدل 87 دارم . یه مشکلی داره اینه که موتورش خیلی ضعیفه . یعنی پدر موتورو در بیارم 150 تا بره من با 141 155 تا میرفتم. دنده هام هرکدوم تا به دور 5 هزار تا میرسن دیگه فقط موتور جون میکنه و هیچ شتابی از ماشین دیده نمیشه .
    مشکل از کجاس بنظر شما . یه مکانیک هم سوارش شد حس کردن موتورش ضعیفه .

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من یه 206 تیپ 2 مدل 87 دارم . یه مشکلی داره اینه که موتورش خیلی ضعیفه . یعنی پدر موتورو در بیارم 150 تا بره من با 141 155 تا میرفتم. دنده هام هرکدوم تا به دور 5 هزار تا میرسن دیگه فقط موتور جون میکنه و هیچ شتابی از ماشین دیده نمیشه .
    مشکل از کجاس بنظر شما . یه مکانیک هم سوارش شد حس کردن موتورش ضعیفه .
    اگر موارد اوليه( فيل تر هوا، شمعها، تنظيم سوپاپ ، تنظيم باد تايرها، سرويس انژكتورها) را انجام داديد و مشكل حل نشده در اين صورت دو مورد ميتونه وجود داشته باشه:
    1. ديسك و صفحه كلاچ فرسوده شده و ديگه توان انتقال نيروي موتور به صورت كامل به گيربكس رو نداره كه بايد كل سيستم كلاچ عوض و نو بشه.
    2. تنظيمات دياك موتور بهم خورده كه اين تنظيم كردن مجدد كار يه فرد مطلع و آگاه با دانش فني مناسب است .

3. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید درمورد( بوق) سوالی داشتم باید در کدام تاپیک مطرح کنم

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید درمورد( بوق) سوالی داشتم باید در کدام تاپیک مطرح کنم

همین جا ادامه بدین و سوالاتون رو مطرح کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه waterpolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو اب استخر

پيش فرض

ماشين من از زيرش روغن ميريزه ( روغنش ماله موتوره نه گيربکس) الان 1000 کيلومتر از موقعي که روغنشو عوض کردم ميگذره امروز صبح گيج روغن کشيدم ديدم روغن فقط به اندازه يه بند انگشت روي گيج بود
    حالا ميخام ببينم چه چيزيش خرابه يا ايراد داره که اينجوري شده ؟
    ماشينم پرايده
    Last edited by waterpolo; 23-04-2012 at 10:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام .میخواستم بوق کامیونی وصل کنم روی ماشینم (پاترول) ولی میخوام یکسره بزنه نه اینکه هردفعه بوق زدم برم منبع رو باد بزنم اگر میشه راهنماییم کنید و یک سوال دیگه اگر شیپور بوق بزرگ باشه صدای بیشتره داره یا فرقی نداره.ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ماشين من از زيرش روغن ميريزه ( روغنش ماله موتوره نه گيربکس) الان 1000 کيلومتر
    اطراف موتور و بخصوص زير اون رو خوب چك كنين تا محل دقيق روغن ريزي مشخص بشه. با توجه به ريزش زياد روغن، احتمال داره فيل ترروغن رو خوب نبسته باشيد و از اطراف او نشتي داشته باشه، عامل ديگه صدمه ديدن فشنگي روغن است كه نزديك ----- روغن قرار داره و گاها ديدم موقع باز و بسته كردن فيل تر به اون صدمه زده و از بخش كائوچويي اون نشتي روغن بوجود مياد كه بايد تعويض بشه.
    مورد ديگه خرابي پيچ تعويض روغن موتور است كه احتمال داره هرز شده باشه و درست سفت نشده باشه كه بايد تعويض بشه.
    ميتونين يه روزنامه يا مقواي كارتن زير موتور بگذاريد تا با ريخته شدن روغن روي اون،محل ريزش را بهتر پيدا كنين.
    اگر روي چاله ببريد و چك كنين خيلي بهتره.

9. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه berendji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

9 لرزیدن ماشین حین استارت زدن

دوستان سلام.
    206 sd v1 گاهی اوقات موقع استارت زدن ماشین میلرزه.به نظرتون از چی میتونه باشه؟

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا بهترین شمعی که برا پراید انژکتور دو گانه سوز البته دستی میتونم بخرم چیه خیلی خوب باشه و قوی؟ به نظرتون دو پلاتینه بخرم خوبه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اقا بهترین شمعی که برا پراید انژکتور دو گانه سوز البته دستی میتونم بخرم چیه خیلی خوب باشه و قوی؟ به نظرتون دو پلاتینه بخرم خوبه ؟
    شمع دو پلاتينه كه در واقع داراي دو الكترود منفي بدنه است، بيشتر در موتورهاي داراي حجم بالا استفاده ميشه. اينطور كه من شنيدم از اين نوع شمعها در خودروهاي سمند و 405 و 206( 1.4 و 1.6) بخوبي جواب داده.
    در مورد پرايد بعضي مكانيكها توصيه ميكنن كه از اين نوع شمع استفاده نشه. البته دليل منطقي هم براش نداشتن و من تابحال نديدم كه بواسطه اين نوع شمع مشكلي براي پرايد بوجود بياد، بخصوص كه گاز سوز هم باشه و نياز به احتراق بهتري داره.
    انواع زيادي شمع با ماركهاي مختلف توي بازار هست. مثلا الان شمع تك و دو پلاتينه با مارك ALSTER ميفروشم كه خيلي خوب جواب داده و روي ماشينهاي دوستان آزمايش خودش رو داده. حتي در مدلهاي پرايد گازسوز و دوگانه هم خيلي عالي جواب داده قيمت اونم مناسبه و يكدست 2 پلاتين اون حدود 7000 تومان ميشه.تك پلاتين اون هم هست.
    شمع ساخت چين با مارك A.M.T كه اونم دوپلاتينه داشتم و فروختم و خيلي خوب جواب داده . آخرين بار قيمت يكدست اون حدود 5500 تا 6000 تومان بود.
    الان شمعهاي خيلي معروف قيمت بسيار بالايي پيدا كردن. مثلا يكدست شمع بوش اصل آلماني الان چيزي حدود 21.000 تومان شده، البته اگر گير بياد و واقعا اصل باشه.
    شمعهاي زيادي با ماركهاي متفاوت وجود داره.و البته قيمتهاي گوناگون.
    در نهايت ميتونم بگم گرانتر بودن شمع در حال حاضر توي بازار ايران چندان تاثيري در كيفيت اون نداره و بيشتر بخاطر وضعيت قيمت دلار و نوسانات اقتصادي اينجوري شده...و اگر دنبال قيمت مناسب با كارايي خوب هستي، همين حدود 6 يا 7 تومان خوبه. استفاده از دوپلاتينه در پرايد هم مشكلي ايجاد نكرده.

13. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •