من فقط و فقط و فقط به خاطر بیان کردن مشکل اخیرم در مورد اشتراک و اینترنتم با آسیاتک عضو شدم .
حالا مشکلمو میگم ببینم کسی میتونه راه حلی برام پیدا کنه یا نه .
مشکل اول : روشن نشدن چراغ دی اس ال
مشکل دوم : مشکل در ارتباط lan بین مودم و کامپیوتر
شرح مشکل اول :
یکشنبه هفته پیش ( 31 فروردین ) باز هم برای شرکت فخیمه ی آسیا تک مشکل فنی پیش اومده بود و با جفت موتور خاموش داشت ویراژ میداد و از 8 شب تا 12 ظهر فردا کلهم اجمعین 1 ساعت ارائه خدمات اینترنتی داشت و بقیه اش سرکاری بود . قسمت پشتیبانی هم مدام مثل مهماندار هواپیمایی که کاری از دستش برنمیاد و فقط بلده ماسک اکسیژن و در خروجی رو نشون بده داشت دست و پا میزد و جوابی نداشت بده.
خلاصه دوشنبه به خوشی و میمنت و با تلاش جوانان غیور اینترنت شرکت وصل شد اما اینترنت بنده .... یوخ !
دوشنبه تماس گرفتم و صحبت کردم و بالاخره خانومه تهدید کرد که " من همکارامونو میفرستم اما اگر مشکل از سیم کشی داخلیتون باشه باید هزینه پرداخت کنید ." گفتم باشه بفرست برن مخابرات درستش کنن . خبری نشد . 4 شنبه زنگ زدم و با یه آقایی صحبت کردم و بعد از چند دقیقه صحبت و توجیه شدنش تازه فهمیدیم خانومه کاری نکرده و آقا تازه همکاراشو میخواست ارچاع بده به مخابرات . هفته بعد شنبه و یکشنبه و دوشنبه تماس گرفته شد ولی باز هم یوخ ! خلاصه 4شنبه همکاران غیور و همیشه در صحنه اعزام شدند و رانژه بنده گویا درست شد . اما 5شنبه من چراغ دی اس ال خاموش داشتم فقط . زنگ زدم و همکاران اعزام شدند به خانه .
از دم در هم مودم آقاهه چراغ داشت هم مال من(البته چراغ دی اس ال هم خیلی با تاخیر روشن شد ) . اومدیم بالا . مودم من رو چک کردیم که دی اس ال خاموش بود . خوب مشخصه که گفت مشکل از سیم کشی داخلیه . من تا هفته پیشش وصل بودم و چندین ماه استفاده کرده بودم اما مشخصه که آقای محترم حرفی برای گفتن نداشت و باران و خیسی رو بهانه کرد .
سیم تلفن این خط از یک سیم چند لایه عبور میکنه و بدون اینکه جایی در معرض بارون باشه میاد تو اتاق من . از هفته پیش هم این مشکل پیش اومده . حالا من باید چه کنم ؟
مشکل دوم : از همان هفته پیش بود که اتصال شبکه مودم من ( Corecess 3121) به این صورته که چند ثانیه وصله و چند ثانیه بعد unplugged میده و چند ثانیه قطع میمونه و باز وصل میشه .
این مودم در این خانه با 3 کامپیوتر مختلف و 2 کابل متفاوت چک شد و همین مشکل را داشت . جالب است بدانید که مودم آقای پشتیبانی شرکت هم همین مشکل را با کامپیوتر من داشت .
در مجموع با 4 کارت شبکه و 2 کابل شبکه این مشکل کماکان برقرار است .
امروز مودم را بردم به پشتیبانی همان شرکت فخیمه و اینبار مودم مثل کنکورد کار میکرد !
حالا این 2 مشکل من از کجا آب میخورد و راه حلش چیست ؟