يه شارژر مسافرتي با قابليت شارژ كردن دوباره ي باطريهاي Rechargeable گرفتم اما دو تا باطري 3200MAh نوع قلمي AA لازمه كه اونا تقريباً فول كنه، راضيم آخه مرتب بين كرج و تهران رفت و آمد درآم. شما فكر بهتري داره؟
قربونت برم
يه شارژر مسافرتي با قابليت شارژ كردن دوباره ي باطريهاي Rechargeable گرفتم اما دو تا باطري 3200MAh نوع قلمي AA لازمه كه اونا تقريباً فول كنه، راضيم آخه مرتب بين كرج و تهران رفت و آمد درآم. شما فكر بهتري داره؟
قربونت برم
Last edited by adrian57; 29-07-2008 at 20:30.
بابا من کجا زدم.من غلط بکنم.<br>یارو که دروغ نمی گه حتما داره دیگه<br>الان قیمت ان81 چنده؟<br>خرداد چقدر بود؟<br>
امکان این قیمت صفره!!!5700 نوکیا الان 250 تومنه!!ان73 دور و بر 350 تومنه!ان81 خودت داری میگی 350 تومن بوده!!اونوقت ان82 300 تومن؟؟؟؟پس بفرما ان95 8 گیگ هم 400 تومنه؟؟؟؟
ببخشید یک سئوال داشتم . چرا هر تمی رو که روی گوشی نصب میکنم بعد از اینکه خاموش و روشن میکنم installing میزنه ؟
یادمه توی N73 اگه فقط مموری فرمت میشد بعد از اینکه گوشی بالا میومد installing میومد که منظورش این بود که روی مموری چند تا برنامه بوده که حالا پیداش نمیکنه . اما در مورد N82 و اون هم فقط تم خیلی عجیبه . کسی نمیدونه راه حلش چیه ؟
samfisher جان اگه میشهآدرس کامل و شماره تلفنو
بده تا بیام از اونجا بگیرم
Last edited by mohamad_reza72; 30-07-2008 at 07:47.
من امروز علااالدین بودم یه 6120 واسه دوستم گرفتم N81 رو قیمت کردم گفتم این جریان قیمت پایین چیه گفت فنلاندی نیست وگرنه فنلاندی دوروبر 440 هستش با گارانتی اتصالات این گوشی N82 هم همین جریانه به احتمال خیلی زیاد باید چینی باشه وگرنه امکان نداره همچین قیمتی این گوشی رو بدن.
چی با گارانتی اتصالا 440 ؟
من تو یزد هرجا قیمت کردم نقره ایش بدون گارانتی 420 بود وبس
هیچ ارزونی بی دلیل نیست !
اینو نه تنها واسه گوشی بلکه برای همه ی امورات زندگیتون در نظر بگیرید
اون 300 تومن هم یا دزدیه
یا دست دومه میخوان جای نو بندازن یا...
از قیمت سری های دیگش میشه بفهمی چرا اینقدر ارزونه
مثلا برو بپرس ان 95 چنده یا ان 73 وخیلیای دیگه تا بفهمی همش اینقدر ارزونه یا فقط اون اگه فقط اون ارزون بود یعنی یه ریگی تو چکمه هاش گیر کرده میخواد اون چکمه ها رو بده بو تو.............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)